Pieslēgties
Lietotāja vārds

Parole

Neesi lietotājs?
Spied šeit lai piereģistrētos.

Aizmirsi paroli?
Pieprasi jaunu šeit.
Lietotāji šobrīd
Viesi šobrīd: 2

Lietotāji šobrīd: 0

Lietotāju skaits: 696
Jaunākais lietotājs: girtinsh
Foruma tēmas
Jaunākās tēmas
Kalendāri 2025
Jawasakki Somija 2025
Sarūsējušas bākas...
Alpu cirkulis
Kontaktu Aizdedze
Karstākās tēmas
Nav izveidotu tēmu
Apskatīt tēmu
 Drukāt tēmu
Lielbrauciens Gruzija 2014
Guntis
Zaļās vestes visas bija jau veikalā izbraucot uz Angliju,es savu paņēmu.

Kaarlis
Trešdien iebraukšu paskatīt.

KarlisV
Ceļu ko mēs plānojam veikt 3 dienās līdz Kaukāzam, viens censonis ar jawu 638 veica 22 stundās

Железная жопa
www.jawaclub.ru/...ic=10998.0

http://motojopa.ru/index3.html

Kaarlis
Pēdejie degvielas termo testi pozitīvi. Pa dienu kanna iekšā (5,5l) uzsila pāri 60 grādiem un neizrādija tieksmi deformēties, vakarpusē jau vairs 45. Pamēriju arī sēdekli- karstākajā vietā virs 70...
Ienaca prātā stāsti par vizināšanos pludmalē peldbiksēs.Grin
Pēc 15 min laižam!
imag0545.jpg imag0551.jpg

bargais
Es arī esmu gatavs!
starts.jpg

aivarsz
Vēlu veiksmi un izturību karstās Krievzemes stepes forsējot. Lai viss izdodas godam un tehnika nepieviļ!

Guntis
Lai labi ripo ! Lai technika nepieviļ ! Un pašiem laba veselība un labs prāts !
Smile

Gandrīz aizmirsu,izbraukt SAUSĀ bez LIETUS ! Smile

turists
Kolosālu tripiņu un varbūt tiekamies kautkur Gruzijā.

Guntis
turists rakstīja:

Kolosālu tripiņu un varbūt tiekamies kautkur Gruzijā.

Lai LABI RIPO(tev ar),LAIMĪGU CEĻU !

aivarsz
PIRMĀ DIENA:
Atvainojos jau ievadā, ja kaut ko, pārstāstot, esmu traktējis neprecīzi vai nepareizi. Bet informācija ir šāda:
Pirmās denas tripiņš esot noslēdzies forši. Sakarā ar to, ka 4 ekipāžas izbrauca darba dienā no riktīgi dažādiem Latvijas novadiem, startiņš bez brāļiem izvadītājiem. Tā teikt, aizbrauciens pa kluso, lai veiktu optimitiski ne mazāk, kā 7000 km savu brīvdienu ietvaros. Lai ceļotājiem veicās. Tukuma, Olaines un Madonas novadu mototūristi ir tikuši līdz savam šodienas gala mērķim, jeb pirmajai kopīgajai načovkai- kempingam Nirzā, kas, pateicoties Ludzas Jawa pulciņa biedram, ja pareizi atceros, Imantam, ir tapis saregulēts un nokārtots godam. Šīs dienas finišs kempingā- ap 22.00. Kādam tie bijuši tuvu 400 km, kādam ap 150, kādam, ap 300 km.
Pirmās dienas starpgadījumi, ja pareizi traktēju, ir šādi: Viens mīkstais (vēl īsti Kārlisv neizbraucot no mājas), Viens izlādēts akumulators Elīnai, neieslēdzot aizdedzi, un tik braucot, jeb kaut kā tā. Viens mazliet uzspridzināts/ izvarots izpūtējs melnas krāsas Jawai, pilnīgi nejaušu apstākļu sakritības dēļ. Tagad kāds mocītis ir kļuvis bik skaļāks par citiem.
Rīt ceļotājiem smaga diena. ~15 km līdz robežai, kas prasa zināmu/ nezināmu laiku. Starts ap 5.00. Tad nogurdinošais 650++ km garais pārbrauciens līdz nākamajai naktsvietai aizMaskavijā, kur ceļinieki atkal taps sagaidīti Jawistu naktsmītnē. Vēlēsim labu ceļavēju un optimismu šajā ceļa posmā. Brumm (2T). Smile
Labojis aivarsz uz 10-07-2014 00:48

Peteris
Daži ceļotāji - tālbraucēji bija piestājuši Ogrē un tālāk devās pa jauno Maskavas ceļu uz Koknesi !

aivarsz
OTRĀ DIENA. Īsā atskaite- citāts. Saņemts 21.17 pēc Latvijas laika.

Veiksmīgi Maskavā! Viss ok. Rīt maratons turpinās. Berlīnes satiksme salīdzinājumā ar Maskavu ir sūds. Pat Elīna tagad brīvi sērfo starp rindām un piektās joslas kreiso malu... Smile
Imanta palīdzība robežās šķērsošanā nenovērtējama.

Pievienoju pāris KarlisV bildes no ģīmjgrāmatas par iepriekšējo naktsvietu.
1911651_674947342559580_997871131747565981_n.jpg 10350453_674947579226223_7586377391493530231_n.jpg

sland
Laba diena! Mans vārds ir Ivans, es esmu priecīgs, visi ir laipni gaidīti! Šodien, ceļotāji pavadīja nakti Maskavā (ieradās vakar, aptuveni 21 stundas un 30 minūtes vakarā) no rīta pēc 7 stundām un 40 minūtēm viņi brauca uz Voroņeža, garastāvoklis vispār labi!

Diemžēl mana kamera man leju (vainu atmiņas karte), foto un video izrādījās ne pārāk labi, sorry:

YouTube Video

- vakar (Pirmais motocikls braucieni Anton (jawaclub.ru), viņš satika un pavadīts uz mani.)

šodien -
YouTube Video

YouTube Video

YouTube Video

o3.icdn.ru/z/zakazchikov/8/38281018pHW.jpg

visas fotogrāfijas šeit (atkal žēl sabojāto attēliem):

imgsrc.ru/...9460.html?
Labojis sland uz 11-07-2014 11:58

Guntis
Спасибо за отчёт и добрые слова.
Smile

П.С. видео невидно посколько (приватное), нам нету доступа.
Labojis Guntis uz 11-07-2014 11:03

sland
- Извиняюсь, забыл опубликовать видео. Теперь должно быть видно.

Lūk, šeit, kad jūs sloksne off veco video un fotogrāfijas var būt interesanti redzēt (2011)

vecs video 2011 :

YouTube Video

YouTube Video

Photo 2011:

b3.icdn.ru/z/zakazchikov/6/35095056SOr.jpg

imgsrc.ru/...9499.html?
+
imgsrc.ru/...1306.html?
Labojis sland uz 11-07-2014 11:57

Guntis
Счас всё видно,и хорошо споминать дни былые.
(извиняюсь эсли подхрамывает граматика)

morgans
Prieks redzēt mūsu ceļotājus smaidošus.Cerams ka ziņas pienāks regulāri. Спасибо Иван! Smile

aivarsz
TREŠĀ DIENA. Ziņu nav. Sad

Guntis
12.07.2014 Esam Tihoreckā,apmēram 1250 km no Maskavas.Rīt 13.07 dodas Kaukāza virzienā.

morgans
Vismaz kautkas Smile pēc i-netā lasītā...tādai '' karstai'' vietai garām.

Iet uz forumu: