Pieslēgties
Lietotāja vārds

Parole

Neesi lietotājs?
Spied šeit lai piereģistrētos.

Aizmirsi paroli?
Pieprasi jaunu šeit.
Lietotāji šobrīd
Viesi šobrīd: 4

Lietotāji šobrīd: 0

Lietotāju skaits: 698
Jaunākais lietotājs: Margers2
Apskatīt tēmu
 Drukāt tēmu
JAWA 634 ātrumkārba
Kaarlis
Šodien arī saķēros ar nejaucību ka ķīlē dakšiņas. Labu brīdi ņēmos kamēr atkodu. Jaunajām lietajām dakšiņām tapa kas skraida pa kulises izgriezumu ir ovāla! Pie kam, katrai savādāk. Tajā vietā, kur sanāk stāvākais lauziens, dakšiņa nosprūst. Tievākajā vietā viss ok, resnākajā virzinā +0,16 mm.

Maris
Un problēmas risinājums ir? Iegādāties atkal jaunas dakšiņas un šīs nolikt plauktā? Sad
Nemaksā kosmosu, bet tāpat nav patīkami Grin

oilmaster
Acīmredzot, brāķis var gadīties it visā. Tas, kas atiecās uz JAWA veikalā pirktu lietu, tad tā ir jānes atpakaļ, kur tiks saminīta. Viss vienkārši.

Guntis
Kā jau JAWA.lv saimnieks teica,un es vienmēr esmu apstiprinājis.
NEKĀDU problēmu detaļu,dataļas apmainīt.

Bet es citu ko gribu jautāt. Vai tanī vietā -pievīlēt- ir liels noziegums?

Kaarlis
Dakšiņas tapa ir resnāka tajā virzienā, kurā praktiski nestrādā. Lai izietu no situācijas tā arī izdariju- noslīpēju. Jāizdomā kā to izdarīt tehniski pareizi. Tā, lai sanāk precīzi apaļa. Un ar to mainīšanu ir tā mazliet sarežģīti. Ja nu sanāk mainīt braukt tādu krietnāku gabalu?

Maris
Kaarlis rakstīja:
.... Ja nu sanāk mainīt braukt tādu krietnāku gabalu?...

Jā, piemēram 250 KM Grin

Guntis
off topics.

NESEN,izkápju no lidmašīnas(KMV -Kavkazskije Mineralnije Vodi),līdz pilsētai ,kas ir KMW kopmlpekss(Pjatigorska) ir tuvu.

BET izbraucot no lidostas,PIRMĀ ceļazīme kas norāda tuvāko(lielāko?) miestu ir:

-ROSTOV na DONU 460km-

tā ,ka tie 250km....

Pfft

Maris
Sanāca brīvāks brīdis un pārliecinājos par Kārļa teikto par dakšiņu tapas ovalitāti. Tad nu man sanāca aptuveni +0,29mm nu labi + 0,2 mm točna tur ir! īstenībā diezgan šausminošs rezultāts! (kaut arī bīdmērs nav tas precīzākais instruments, bet šai vietai der) Dakšiņas čehu, Jawa bodē pirktas, tik čeks nava saglabāts SadGrin
lai nedomā, ka leju tukšu-
[img]http://www.bildites.lv/images/23sulqu5pyjzxfyls1uh.jpg[/img] is not a valid Image.
[img]http://www.bildites.lv/images/jw3flvms2uvvnpzdcs12.jpg[/img] is not a valid Image.

Un es vēl brīnos, kāpēc dakšiņas ieķīlē kulisē! Grin

gacans
Labvakar, arī es veicu šadus mērījumus ,piekrītu ,ovālums ir aptuveni 0.2 mm. Veicu eksperimentu ,iemetu kreisā vākā kulisi un kārbu (634) nekādu problēmu ,visas renes garumā dakšas brīvi pārvietojas ,nezinu ,domāju ka kulises precizitāte ar te lomu spēlē .... vecās orģinālās čehu dakšas pipuks ir cilindriks 6mm ..... Toties 638 kārbā ar jaunajām dakšam ir novērojama tāka maza ķeršanās pārslēdzot (kārba sašeibota ) ... kā saka ,viela pārdomām ,un nākotnē jāpievērš vairāk uzmanības ....Pieslīpēt tās 2 desmitdaļas jau nav grūti ....

otomars
vai kaarbas bukses ir vienaadas ar 360 dzineja bukseem

Kaarlis
Vajadzētu būt identiskām. Vismaz diametri un garumi 100% sakrīt. Iespējams, atšķirības var meklēt eļļas urbumos vai gropēs.

otomars
ok, par izmeeriem tieshi gribeeju zinaatWink

Laacis_ar07
Guntis rakstīja:

Kā jau JAWA.lv saimnieks teica,un es vienmēr esmu apstiprinājis.
NEKĀDU problēmu detaļu,dataļas apmainīt.

Bet es citu ko gribu jautāt. Vai tanī vietā -pievīlēt- ir liels noziegums?

Protams ka nav noziegums,,jo kāds jau tur ir vīlējis,,bet maugļiem divas desmitdaļas pielīdzinās nullei!GrinGrin.kā citādi tādu ovālu varētu izvirpot?Grin

ozols1124
Labdien.
Kāds ir dzirdējis kaut ko par šosejas kārbām vai ko tādu? Pirmais pārnesums garāks, parējie tuvāk? Kur ko tādu varētu atrast?

dagnis
Sveiki. Kādas eļļas lejam kārbā. Ko iesakāt.

aivarsz
Vienkārša transmisijas minerāleļļa 80W90 (rūpnīcas rekomendācijas) jeb 4T minerāla motociklu motoreļļa 20W50 ar slapjā sajūga piedevām MA vai MA2.

Iet uz forumu: