Pieslēgties
Lietotāja vārds

Parole

Neesi lietotājs?
Spied šeit lai piereģistrētos.

Aizmirsi paroli?
Pieprasi jaunu šeit.
Lietotāji šobrīd
Viesi šobrīd: 1

Lietotāji šobrīd: 0

Lietotāju skaits: 698
Jaunākais lietotājs: Margers2
Apskatīt tēmu
 Drukāt tēmu
Eļļa Jawa dzinējam
Dalgo
Kas par daudz, tas par skādi! Un neaizmirsti to ka eļļa nedeg, bet tieši apgrūtina benzīnam uzlismot, no tāda viedokļa, jo mazāk jo labāk..
pamēģini uzjaukt 1:10 vai, vēl labāk, 1:5 un nevarēsi kalnā uzbraukt Grin ..

Nē! nu to es nesaprotu, kā var liet 1:20 ja vecenītei grāmatā ir rakstīts 1:25 (lietojot autolu vai vēl sazin kādu sūdu) bet te gāž motulu un priecājās kā pa izpūtēju pil laukā nauda Grin

rechijs
Motuls vispār nav vienīgā eļļa šajā pasaulē Grin Grin Grin
Nezinu kuras grāmatas tieši Tu esi lasījis, bet ieciklējies dikti esi uz kautkādiem saviem skaitļiem!
Grāmata B.A.COBKOB Motocikli Jawa
[img]http://i66.tinypic.com/2dtapnp.jpg[/img] is not a valid Image.

Kaarlis
Ko neteiksi, antīkās literatūras cienītāji. Turpinam liet motoros antīkus sūdus pēc antīkām receptēm un slavējam dzīvi. Taisnība, motuls nav vienīgais. ir vairāki līdzvērtīgu eļļu ražotāji. Un starp citu, tieši krievu literatūra izceļās ar visādiem izdomājumiem un neprecizitātēm. Un vēl, padalies ar grāmatas izdošanas gadu.

rechijs
Tiešām fantastiskiGrin
Kārli Tu varētu savu grāmatu uzrakstīt, lai beidzot ir viena kārtīga moto literatūra Smile
Es noteikti izlasītu !

Dalgo
Būtu vismaz rūpncas grāmatu paņēmis rokās.. Lej, tik, lej 1:20 Smile

aivarsz
Jaaa. 60. gados varbūt krievu klasiķis Sovkovs Maskavā minēja absolūti jocīgus skaitļus.
Izvilku bildi no 90. gadu Jawa rūpnīcas izdotā 638-640 workshop manual angļu versijas. Un tur tas viss izskatās jau normālāk. Pēc brītiņa noskenēšu 79. gada lietotāja rokasgrāmatu 634. modelim PSRS tirgum, pielikšu bildi. Tur gan proporcijas ir minētas izejot no to laiku nekvalitatīvo smērvielu eļļošanas īpašībām Ja būs laiks, atradīšu arī 360.
jawa_638_39_40.png

Labojis aivarsz uz 20-06-2016 16:03

aivarsz
Jawa 634-1979

[img]http://www.bildites.lv/images/29sx10v7tfhkvvgidorm.png[/img] is not a valid Image.
Labojis aivarsz uz 20-06-2016 16:17

aivarsz
Jawa 360 un 559 1967. gads. Atkal atcerieties par to gadu degvielas oktānskaitli un smērvielu bēdīgo kvalitāti.
jawa_360_559_1967.png

rechijs
Dalgo, gribētu gan zināt vai tiešām tu savai dzeltenajai omei gāz iekšā 1:60?
Man tas 640 manuālis galīgi nav aktuāls!

aivarsz
rechijs rakstīja:

Dalgo, gribētu gan zināt vai tiešām tu savai dzeltenajai omei gāz iekšā 1:60?
Man tas 640 manuālis galīgi nav aktuāls!

Ja nav noslēpums, kur tu iegādājies A72 vai A76 benzīnu?
Tāpat, man būtu interesanti uzzināt, kur Latvijā var iegādāties eļļas izstrādājumu AK-15.
Padalies ar info, lūdzu.

Dalgo
Nejauc pī**u ar plaušu, vai 250/559 jawu ar 640 Smile
Dzeltenajai es lietu 1:30,
634 parasti leju apmēram 1:35 - 1:40;
un ikdienā braucot ar 638 1:45 - 1:50.

rechijs
ja jau esi tik piekasīgs, tad palasi ko rakstīju kādai jawai leju 1:20 umņik! Pfft
Un tāpat, arī Tu lej vairāk eļļu tam 640 nekā pēc manuāļa. Pag, kā tu tur man rakstīji...?
Dalgo rakstīja:

Kas par daudz, tas par skādi! Un neaizmirsti to ka eļļa nedeg, bet tieši apgrūtina benzīnam uzlismot, no tāda viedokļa, jo mazāk jo labāk..
pamēģini uzjaukt 1:10 vai, vēl labāk, 1:5 un nevarēsi kalnā uzbraukt Grin ..

Nē! nu to es nesaprotu, kā var liet 1:20 ja vecenītei grāmatā ir rakstīts 1:25 (lietojot autolu vai vēl sazin kādu sūdu) bet te gāž motulu un priecājās kā pa izpūtēju pil laukā nauda Grin

Tad kāpēc tu būdams tāds specs lej vairāk nekā norādīts manuālī?

aivarsz
Daži uzprasās uz izbanošanu...

Dalgo
Man ir 638 nevis 640, un palasot 638 veco grāmatu, tur arī tā ir rakstīts Wink
nu visa pasaule tak zina, ar kādu jawu Tu brauc, bet Tu lasi nepareizo grāmatu!

Laacis_ar07
Dalgo rakstīja:

Nejauc pī**u ar plaušu, vai 250/559 jawu ar 640 Smile
Dzeltenajai es lietu 1:30,
634 parasti leju apmēram 1:35 - 1:40;
un ikdienā braucot ar 638 1:45 - 1:50.

Tev nav par daudz to moto?Ienāks Krievi,,akal uz Sibēriju aizsūtīs!Pfft

Kaarlis
[url=http://www.jawaklubs.lv/forum/viewthread.php?thread_id=111&pid=18154#post_18154][b]
Tev nav par daudz to moto?Ienāks Krievi,,akal uz Sibēriju aizsūtīs!Pfft

Es būšu ātrāk sarakstā, man to sūdu jau kādi 25 vai 30 savākušiesGrin

konuss
Hahaha,kautiņš par eļļu,katrs pielej,tik,cik uzskata par vajadzīgu,hahaha.

modza
Paturpinot tēmu. Savai 638 leju motul 510 apmēram tādā pašā attiecībā, kā kolēģis Dalgo, 1:45. Tikko apstākļu spiests pāršķēlu dzinēju, tur tak viss "peld" tajā eļļā. Kur nu vēl vairāk....

Kaarlis
Nu re! Jau vairāki braucēji ir nonākuši līdz vienādai proporcijai kas svārstās starp vecajās un jaunajās grāmatiņās rakstīto.

Immz
No Motul paprovēšu Scooter power 2T - ester , pēc specifikācijas var teikt tas pats kas Motuls 710 un 510 , tikai cena šim lētāka.

Piebilde- nu jau kādu laiku pabraukāts un teikšu pagaidām eļļa ļoti apmierina, jaucu 1:30 un reali dumošana kā tādas gandriz vispār nav. Pēc kāda laiciņa kad sanāks ņemt galvu nost, pastāstīšu kas lācītim vēderā.
541bded126c141731aea33181d99a8916389884e900498f04dpimgpsh_thumbnail_win_distr.jpg

Labojis Immz uz 04-08-2016 09:42

Iet uz forumu: