Pieslēgties
Lietotāja vārds

Parole



Neesi lietotājs?
Spied šeit lai piereģistrētos.

Aizmirsi paroli?
Pieprasi jaunu šeit.
Lietotāji šobrīd
Viesi šobrīd: 1

Lietotāji šobrīd: 0

Lietotāju skaits: 693
Jaunākais lietotājs: kristaps998
Apskatīt tēmu
 Drukāt tēmu
Jawa krāsu toņi
AldisK
Man kaut kā tā Jawa saistās ar to ķiršsarkano. Es otru uztaisīju zili pelēku, tā saucamo skandināvu variantu, bet tuvāka un īstāka Jawa, liekas sarkanā.
 
elf
Būs vien jākrāso orģinālā krāsā.....es jau no vairākiem dabūju pa kupri par ideju vien,krāsot savādāku!!!!
-----ne
 
Jancic
Un pelnīti dabūji.... Wink
Nekas nevar būt labāks par orģinālo krāsojumu. Cits variants ir kad vairākas vienādas jawas ir, tad var padoties izvirtībām, kā piemēram Mārcis ar "Krūmu jawu", bet tai paredzēts cits pielietojums un tas jau pavisam cits stāsts citā tēmā.
 
borman
Es dariju pavisam vienkarshi- kraasu veikalaa pateicu - audi sarkano lūdzu! Un vissSmile Ljoti patīk shis tonis.
 
rechijs
Man vecajai jawai krāsa RAL 3004 (pulveris)
Un izskatās tāpat kā orģinālais krāsojums uz bākas.
[img]http://i62.tinypic.com/23r1oia.jpg[/img] is not a valid Image.
 
Retais
Viens grib celt augšā 638 un prasīja vai es nevarot dabūt orģinālās krāsas kodu. izmeklēju forumu nevarēju atrast nekur.
 
Kaarlis
Zinu, ka Pēteris no Ogres krāsoja savu ar pulverkrāsu. Varbūt atcerās kodu.
 
Laacis_ar07
Baigi visi gudri runājat par krāsām,,man tā ir tāla tēma,jāprasa ,,kas ir pulveris?kā atškiras no žiguļa krāsas?,kautgan pats mēdzu krāsot ar pulverizatoru? krāsu pērku autokrāsu bodē,,kur nāk div bunžas, krāsa un škaidītājs!
 
AigarsZ
pulveris - pulverkrāsa, kura tiek kopā ar statisko elektr. parklāta un tad ielikta krāsnī
kā arī pulverkrāsa labāk pārcieš agresīvu vidi,,izturīgāka pret meh.bojajumiem,bieži tiek izmamtota kāpņu,margu,auto disku utt
 
rechijs
Par to orģinālo krāsas toni var diskutēt, man ir vēl pāris jawas dažādos ''agregātstāvokļos'' nav tā, ka viņas būtu vienā tonī.
Cita kā kaštaņsarkanais... cita gaišāk sarkana...
 
AigarsZ
es ar to esu dzirdējis ka toņi dažādi,kādu mucu ar krāsas toni atveda ar tādu krāsoja.
 
konuss
Par pulverkrāsu,spīd viņa vispār,vai nespīd?Man ir ar pulveri krāsotas glāzes 638 dakšai,bet bez lakas.Nekāda spīduma nav.
 
kergers
Savā laikā kā stāstījuši gudri vīri. Onkulītis atnācis uz darbu un kā tā krāsa iejaukusies aptuveni uz īsto toni, tā viņš arī krāsojis. Tāpēc var būt tā, ka 3 moči un trīs dažādi toņi krāsai.
 
Kaarlis
Ar 360 jawām tā ir- toņi ir dažādi. 638 šķiet ir diezgan vienādas. Tuvākais pēc ral kataloga ir 3004. Tomēr īsti neatbilst.
 
aivarsz
Jau daudzus gadus, dažādos forumos, cilvēki cepās un vārās par tēmu pulverkrāsas un nabadzīgā RAL krāsu gamma. Metiet tak vienreiz mieru, vai pārlasiet vecos topikus, jo šī tēma ir izrunāta, pārrunāta un sen apnikusi (vismaz man). Jā, pulveris ir mehāniski noturīgs, tādēļ labi izmantojams atsevišķu nesošo daļu apstrādei, Ar piebildi. Ja notiks pārmērīgs metāla spriegojums, krāsa atleks no pārspriegotās vietas kā zvīņa,
Mocīša smukās daļas es gan nekad nepulverotu, bet izvēlētos k-ko no bev pieejamā auto krāsu segmenta, Pirmkārt, vairumā gadījumu, virsmām ir defektņi, kas jāpiešpaktelē. Tas pulverkrāsu gadījumā īsti nav iespējams. Otrkārt, pielietojot normālu auto krāsu, tiks piemeklēts īstais tonis no bagātīgas krāsu gammas izvēles un iegūts patiesi baudāms rezultāts. IMHO
 
AldisK
Par noturību. Tagad ir pieejami dažādi varianti. Kā piemēram keramiskās lakas. Vienīgi nepieciešama augsta temparatūra. Californijai dubļubleķus un bāku atdevu uz profesionālu krāsotavu un tur nokrāsoja un nolakoja. Cietiba un noturība ir ļoti augsta. Ar naglu varbūt švīku ievilks(nesmu mēģinājis), bet ar nagu var vilkt cik grib, pēdas nepaliek. Par spīdumu vispār nav ko runāt un ar ko salīdzināt. Tāpat esot krāsas, kuras paredzētas smagajām mašīnām, arī ļoti noturīgas. Tā kā arī ir alternatīvas tai pulverenei.
 
Iet uz forumu: