Pieslēgties
Lietotāja vārds

Parole



Neesi lietotājs?
Spied šeit lai piereģistrētos.

Aizmirsi paroli?
Pieprasi jaunu šeit.
Lietotāji šobrīd
Viesi šobrīd: 1

Lietotāji šobrīd: 0

Lietotāju skaits: 693
Jaunākais lietotājs: kristaps998
Apskatīt tēmu
 Drukāt tēmu
Uzmanību! Reģistrācija! (csdd)
Kaarlis
Šodien nācās kārtējo reizi pabūt CSDD. Pieregistrēju 354 (1961) jawu, kurai īpašnieks bija pazaudējis krievu laiku teh pasi. Jutos nedaudz pārsteigts, ka nelika maksāt transporta nodevu... pirmo reizi no visām! Lai gan lēni, taču arī šajā jomā kaut kas kust uz civilizācijas pusi.
 
turists
Tas ir patīkami!
 
Dalgo
Kāpēc lai būtu jamaksā, ja ir vecā pase? Jāmaksā ir tikai tad, ja ir jaunā pase. Kā var pieprasīt nodokli par pagājušo gadu ja tev nemaz mocis nav reāli bijis reģistrēts? Grin
 
Kaarlis
Parasti viņi liekot moci uzskaitē pamanijās iekasēt vai nu par periodu līdz gada beigām vai par tekošo mēnesi. Sanāk, ka mocis tiek uzlikts uzskaitē uz vecā īpašnieka vārda un tad jau es kā jaunais īpašnieks pārtraucu reģistrāciju uz laiku. Tā kā summa nav liela, taisnību neesmu gājis meklēt. Šoreiz kaut kā viss loģiski sakārtojies. Un jāatzīmē, patika gan attieksme, gan arī operativitāte. Ar visām arhīva padarīšanām nepagāja pat stunda. Ja gribas precīzāku info, jāskatās vecās kvītis.
 
Dalgo
Par vienu mēnesi ir ok, tas vismaz ir rakstīs MK, prasiju lai uzrāda kur tas ir rakstīts, parādija, jautājumu nav - šodien iespējams kaurt kas ir mainijies!
Jā, ir niķis prasīt par visu atlikušo gadu, bet ja laikus piesaka ka tiks noņemts no uzskaites tad jamaksā nav!
 
Max
Hey! Jautājums sekojošs, vai vecajā 6 ciparu šasijas numurā ir minēts ražošanas gads?!
024585.
Cool
 
Laacis_ar07
Domāju ka nav,salīdzināju trīs tehpases,man nav vin nr neviena cīpara kas atbilstu izlaiduma gadam!
 
Zhubiite
Skatos jawa veikalā pieejams jauns rāmis. Kā viņu reģistrēt csdd?
 
andrys
Zhubiite rakstīja:

Skatos jawa veikalā pieejams jauns rāmis. Kā viņu reģistrēt csdd?


Ir divi veidi, lai saprastu kas jādara:
1.MK 2004.gada 17.augusta noteikumi Nr.725 Transportlīdzekļu pārbūves noteikumi, IV sadaļa, kur tas aprakstīts sīkāk....Cool, lai gan jāizlasa viiis textsFrown
2.Ja veikals tirgo, tad griezies pie viņiem, lai sniedz klientam nepieciešamo informāciju un turpmāko darbību vadlīnijasGrin
 
UgunsX
Man ir aizdomas ka tā uz līdzenas vietas viņu reģistrēt nemaz nevar, tāpat vajadzēs jau esošu rāmi ar dokumentiem. Bet nu tas tikai minējums no manas puses.

Iesaku veikala mājaslapā izveidot sadaļu ar jaunumiem. Ja šeit nebūtu ierakstīts, domāju daudzi tā arī neuzzinātu ka ir tāds rāmis nopērkams.
 
andrys
UgunsX rakstīja:

Man ir aizdomas ka tā uz līdzenas vietas viņu reģistrēt nemaz nevar, tāpat vajadzēs jau esošu rāmi ar dokumentiem. Bet nu tas tikai minējums no manas puses.

Vajadzēs esošu motociklu ar dokumentiemShock
 
aivarsz
Jums visiem, kuri ir aktīvi cilvēki, ir iespēja nodot savu balsi par mums visiem aktuāliem grozijumiem valsts likumdošanā, saistībā ar atvieglojumiem vecu mocīšu reģistrācijai CSDD. Skatiet šeit: manabalss.lv/...ajuma/show
Labojis aivarsz uz 02-03-2019 15:30
 
Zhubiite
Es jau nobalsoju, vai Tu jau nobalsoji?
 
aivarsz
3,5 h laikā pēc publikācijas dažādos sociālajos medijos, savu balsi un eirocentus manabalss.lv ir iesūtījuši 10 cilvēki, mani ieskaitot. Jau, vai tikai?
 
ZXXZ
Jāskatās pēc dienas vai divām. Cilvēku, kam šī tēma ir aktuāla, nemaz nav tik daudz. Tā kā būtisks ir katrs paraksts. Diemžēl pats parakstīties nevaru, jo nesaprotamu iemeslu dēļ es no internetbankas nevaru pieslēgties nevienam elektronisko pakalpojumu sniedzējam, tajā skaitā arī VID. Šajā gadījumā iziet visas atpazīšanas procedūras, bet nospiežot balsot, saņem atbildi, pakalpojums nav iepējams.
Ja kādam ir pazīstami cilvēki Saeimā, jāģitē arī tie. Re, kā medniekiem izdevās izbīdīt izmaiņas likumos, lai jaunieši no 16 gadu vecuma (pilnībā atbalstu) varētu medīt ar ieroci.
Tā kā daudz kas atkarīgs no pašu aktivitātes.
 
andrys
Nekāds brīnums, ka tik desmit cilvēkiGrinPfft Esu dzirdējis, ka
Tas jau nelielu laiciņu ir kā atļauts pasākumsAngry. Izskatās ka iniciators Manā balsī kaut ko ir nokavējis....Pfft
Palasiet normatīvos aktus.... Palasiet un tad izdariet secinājumus.Cool, vai uz kaut ko vispār jāsauc tauta ielāsGrinGrin
Labojis andrys uz 02-03-2019 18:32
 
aivarsz
andrys, kad dokumentāli atrādīsi, kā tev ir izdevies Latvijā noreģistrēt vienu 30 gadi+ mocīti, kam ir nozaudēti dokumenti un otru, kam svešs cilvēks ex saimnieks miris, tad met kūlenīšus un pieliec pilnu internetu ar dzelteniem ģīmīšiem. Tad varēsi arī skaļi bļaut, ka esi ietaupījis 50 eirocentus jeb 1/4 daļu no aliņa nevienam nevajadzīgā balsojumā par izmaiņām likumdošanā.
 
andrys
Visu cieņu, bet vīri: pēdējie transportlīdzekļu reģistrācijas noteikumi nosaka, ka tādu tranportlīdzekli bez īpašuma tiesības apliecinošiem dokumentiem var reģistrēt turējumā, tehn pasē īpašnieku nenorādot. Vienīgais nosacījums: spēkrats ir vismaz 30 vecs un ar vēsturiskā spēkrta sertifikātu. Tātad: ja kādam ir vismaz 30 vecs transportlīdzelis bez doķiem, lūdzu atrestaurē vai atremontē, vai kā citādi uzfrišini, ka viņš var saņemt vēsturiskā spēkrata statusu no Motormuzeja. Kad tas ir, lūdzu uz reģistrācijas iestādi, kur rakstveida iesniegumā izklāsti visu lietas būtību: kā, no kurienes, kad utt utjp esi šo spēkratu iegādājies. Tici man, jaunā reģistrācijas apliecība būs rokā!, Vienalga vsi tas ir mopēds, mocis vsi suto. Nu ja šasijas nr būs meklēšanā, tad gan nekas nelīdzēs- atbrsuks puikas, kas uz izsaukumiem atsaucas. Jaautājums par vecuma cenxu, tad es palieku pie 30 gadiem un vēsturiskā statusa. Ja grib 10 gadīgam auto vai mocim dabūt atļauju bez doķiem reģistrēt, tad tur darbojas vesels lērums juridisko dokumentu , kas to neļauj darīt. Un tikai ar manas balss pasākumiem vien nepietiks. Es domāju, ka tagad atļautais normatīvo aktu regulējums ir jau gana liels solis uz priekšu, lai kāds mocis, kurš smuks un glauns, bet līdz sim bez doķiem, varētu oficiāli piedalīties ceļu satiksmē.
P.S. Aivarsz, man nekas nav jāatrāda, likumdošana to jau atļauj. A ieekonomēto aliņu uzsaukšu un sadzersim kādā pasākumā, ja ceļi krustosies. Es neapvainojos un visu to uztveru ar humoru bez tevis pieminētās bļaušanas
 
andrys
Skat reģ noteikumu 72 punktu. Manuprāt viss dzidri pateikts
 
aivarsz
Dzeltens ģīmītis no manis andrys.Cool Šobrīd, pastiprināti iedziļinos esošajā likumdošanā.
 
Iet uz forumu: