Pieslēgties
Lietotāja vārds

Parole



Neesi lietotājs?
Spied šeit lai piereģistrētos.

Aizmirsi paroli?
Pieprasi jaunu šeit.
Lietotāji šobrīd
Viesi šobrīd: 1

Lietotāji šobrīd: 0

Lietotāju skaits: 693
Jaunākais lietotājs: kristaps998
Apskatīt tēmu
 Drukāt tēmu
Al kastes uc varianti bagāžas pārvadāšanai.
aivarsz
Dalgo rakstīja:

Aivar, kāda nozīme īsti ir tai mucai? Vai tur var kaut ko ielikt iekšā vai tā ir tikai smukumam?


Tas projektiņš radās joka pēc.Gan stilam, gan reklāmas aktivitātēm, gan arī tāpēc, ka krāsas tonis ir absolūti salāgojams ar 634/638 krāsojumu. Bet ir ļoti labi sevi attaisnojis. Muca nav parasta, tā ir 50kg smērvielu tvertne, ar ātri noņemamu vienu galu. No iekšpuses iztapsēta ar 2mm elastīgu un vieglu klājumu, lai negrab. Pārkrāsota un pārlakota. Zibenīgi noņemama brauciena laikā, lai izmantotu, piemēram, kā galdiņu. Bet, mazliet pa fikso un vienkāršo tomēr šis projektiņš tika radīts pagājušajā gadā. Nav ar baigo glanci. Tilpums ir gandrīz 60 L. Stiprinājumi uztaisīti, lai atbilstu standarta motocikla Givi monokey standartiem. Noņemu mucu, pieštepselēju kasti klasisko, klikts, un braucu tālāk. Tā doma radās kā viens no argumentiem, lai varētu piesaistīt Motul kompānijas līdzekļus pagājušā gada lielbraucienam, bet beigās, pašam sāka baigi patikt.
 
bizits
Muca ir laba! Man patīk! Smile

Nevaru saprast ko un kā darīt...
Ja kopā ar lietotāju "brīvzemnieks" ziemā ielīdīsim angārā, varbūt uztaisīsim no stiklšķiedras ar normāliem stiprinājumiem, taisāmu no augšas, noblīvētu, krāsotu Jawa tonī...

Tik atkal problēma - jāsaprot pirms tam precīzs dizains (aptuveni kaut ko nosapņoju, ko vēlētos redzēt) un kontūras. Man, par cik ir 634, prasītos kas kantains, vecajai atkal tāds kā ovālīgs. Galvenais neuztaisīt par lielu, jo savādāk izskatīsies kā čigānu tabora līderis pēc melleņu ražas! Smile

Will see...

Ceru ka nav beztēma un nedabūšu pa dupsi no moderatoriem!
 
Dalgo
Šis kastes tiešām tika taisītas ar mērķi, lai būtu tiešām praktiski, universāli lietojamas, arī (iespējams) citam mocim un pēc paša ieskatiem, kā vēlos redzēt savu mocīti, ekipējumā priekš tālākiem izbraucieniem. Protams RT šādā izskatā visticamāk nerādīšos Grin bet ar somam nekur tālu tā pat arī nebraukšu, jo nepraktiskas, nelietojamas ilglaicīgi lietus apstākļos!

Un, atgriežoties pie tēmas, par ko vispār ir šis topiks, ilgi meklēju, nevarēju nekur atrast, bet nesen vienā bodē uzgāju gan Smile stūrīšus kastēm Smile

content26-foto.inbox.lv/albums/d/danston/Al-Kastes/IMG-1681.sized.jpg
content26-foto.inbox.lv/albums/d/danston/Al-Kastes/IMG-1686.sized.jpg

Bet nu tā jau gaumes lieta!
 
aivarsz
Pavasarim tuvojoties, mazliet atsvaidzinu tēmu-somas. Esmu palīdzējis dažiem šī foruma lietotājiem, šķiroties no zināma skaita GIVI un KAPPA plastmasas izstrādājumiem. Jo, ja kāds krāj mocīšus, izrādās, ka es esmu bijis pasists uz dažādu kravas somu- kastu krāšanu. Iespējams, ka būtu korekti turpmāko pārlikt sadaļā pārdot? Bet, kādu nedēļu atpakaļ, man gadījās laimīgā iespēja tikt pie dažus desmitus gadu vecām fiksi pieklipsējamām daļēji oldskūliskām plastmasas kastēm, kas gluži labi varētu saderēt ar manis ekspluatēto Jawa modeli. Foto studijā nebūs, neļaujas pievienoties tā bilde, vai nu pats stulbs, vai admins kaut ko pamainījis, bet šī pirkuma rezultātā atsvaidzinu tēmu.

Jātīra šķūnītis. Ir tā, ka vēl atlikumā ir viena Monolock Givi Top Case kaste ar visu stiprinājuma paliktni un ar tilpumu kādi 30-35 litri. Sorry, bildes nav, bet varu uztaisīt. Ļoti mazlietota, bet ne uz manas mopēdu tehnikas. Cipars interesentiem ~ 40 LVL

Piedāvājumā vēl ir tekstila somas. Lietotas 2 braucienos- kopā 20 dienas. Universālas tašas, komplektā ūdensnecaurlaidīgie pārvalki. Tilpums aptuveni 30 litri, ja atrauj raiferi un paplatina, būs visi 35 pēc pārmērīšanas. Tātad, pietiekami milzīgas. Ir mazās un ūdensnecaurlaidīgas sānu un gala kabatas, kur samest fiksos sīkumus. It kā jau universāls gadījums, uzliekams praktiski jebkuram mocītim, kad gribās paceļot. Sliktais stāsts- satežģīta tā piešnallēšana un nošnallēšana. nebūs vis klikts, no moča nost un prom uz hoteli. Pagājušajā gadā izbraucu Lielbraucienu Vācija Čehija... Jo viegli bija Jafelei pielāgot pa fikso šādam braucienam. Nav pilnvērtīgas bildes, varbūt,palūriet šī paša topika augšējos plauktos, kur vienu foto esmu ielicis, kad sadomājos pirmo reizi šķirties no tām tašām, bet beigās visus interesentus atšuvu, jo nebiju atradis nākamo reālo alternatīvu.
Labojis aivarsz uz 03-03-2013 23:21
 
PinkuJanis
Paldies, Aivaram, kaste un somas ir sagādātas. Tagad aktuāls bagāžnieks. Jālūdz palīdzība jawistu tautai- varbūt ir ziņas, kur var dabūt modelim 638-0 (ar 364 pakaļu), vai zināms labs meistars ar piešautu aci un roku, kas uzmetinātu pēc individuāliem izmēriem?
 
Jancic
Paskaties šo, itkā vajadzētu derēt: www.manajawa.lv/...ead_id=184
350 / 360
350 / 634.7
 
oilmaster
Man ir viens "tā laika" bagāžnieka variants uz aizmuguri (bez sānu kastes turētāja)
Pārhromēts. Bija doma likt uz 354, bet kā izrādījas, tas ir 634, 638.
Būs fočiks ielikšu bildi.
 
oilmaster
No kastes variantiem manai gaumei viss piemērotākais šķita Aivara atrastās kastes, kuras viņš plašākai publikai nav rādījis.
Tad nu pameklējot, tika iepirktas. Jāpiestrādā pie vizuālā šur tur.


 
Aigars_R
Esmu noskatījis un taisos iegādāties sev sānu kastes GIVI E21, kuras tiks uzliktas motociklam JAWA 640.
Bet pirms to iegādes lēmuma pieņemšanas, gribetos dzirdēt, no šeit forumā pieredzējušiem sānu kastu lietotājiem, par šī konkrētā modeļa plusiem un mīnusiem.

normālas kastes,tas ka GIVI jau VISU pasaka. Ko tu tādu gribi dzirdēt ???
givi_e21_cruiser_side_cases_m.jpg

Labojis Guntis uz 09-02-2015 14:27
 
Kaarlis
Arnim uz Travela tādas bija. Var mēģināt ievākt ziņas no viņa.
 
zxz
Jawām man šķiet labi piestavētu šīs
lab.sekaimon.com/...0728913640
www.thisoldtractor.com/...uco_06.jpg
 
Jancic
Aigars_R rakstīja:

Esmu noskatījis un taisos iegādāties sev sānu kastes GIVI E21, kuras tiks uzliktas motociklam JAWA 640.
Bet pirms to iegādes lēmuma pieņemšanas, gribetos dzirdēt, no šeit forumā pieredzējušiem sānu kastu lietotājiem, par šī konkrētā modeļa plusiem un mīnusiem.

normālas kastes,tas ka GIVI jau VISU pasaka. Ko tu tādu gribi dzirdēt ???


Es tieši tādas uz savas 634.7 izmantoju. Bagažnieks ļauj arī to visu uzstādīt uz 360, bet nav vajadzības.
Neko sliktu par kastēm nevaru pateikt, pāris sezonas esmu nobraucis, arī retrotūristā izmantoju, neko sliktu nevaru pateikt. Vizuāli arī puslīdz labi piestāv, tik bildes nevaru uz sitiena atrast....
350 / 360
350 / 634.7
 
aivarsz
Nu par tām Givi kastītēm nevar neko sliktu teikt, ērti lietojamas ar fikso klipsi, Javām izmēru dēļ pielāgojamas. Bik par mazu tālākiem braucieniem var būt tas 20 litru tilpums, bet tā- visai saturīgas un hermētiskas. Man tādas ir savulaik bijušas, Arnis, Jancīc un Pēteris lieto, neviens diži nav sūdzējies. Lētākais un mazākais Givi vai Kappa risinājums, ir OK. Bet, kā jau jebkura plastmasa jāsaudzē. Par mazliet augstāk bildēs atainotajām Ķīnas PSR kastēm runājot- esiet uzmanīgi, plastmasa būs sū...īga, viegli lūstoša pie mazākā sitiena vai slodzes, nehermētiska, un protams, tikai stacionāri piemontējama, tātad stipri nefunkcionālāka.
 
Aigars_R
Paldies visiem par sniekto informāciju un atsauksmēm.
Vadoties pēc pozītīvajām atsauksmēm, ari es būšu šī GIVI E21 modeļa lietotājs.
 
aivarsz
Nu tad tev tikai atkiek doties uz Honda bodi un krāmē tik to Givi komplektu virsū, ja ir uz vietas. Viņiem parasti arī ir pieejami fiksācijas puļķu komplektiņi. Variants Kappa- Yamaha bode pie Serģa. Kastes identiskas, Hondā labāk ar piegādēm, kaut gan abiem šiem itāļu uzņēmumiem piegādes ļoti klibo.
 
Aigars_R
aivarsz rakstīja:

Nu tad tev tikai atkiek doties uz Honda bodi un krāmē tik to Givi komplektu virsū, ja ir uz vietas. Viņiem parasti arī ir pieejami fiksācijas puļķu komplektiņi. Variants Kappa- Yamaha bode pie Serģa. Kastes identiskas, Hondā labāk ar piegādēm, kaut gan abiem šiem itāļu uzņēmumiem piegādes ļoti klibo.


Paldies Aivar par ieteiktajām iegādāšanās vietām. Par Hondu zināju, bet Kristera veikalu biju izlaidis, pat veikala čaļiem nebiju apjautājies..
Kastes esmu atradis šeit :
www.motolietas.lv/...somas.html
No brīža, kad teikšu pirkumam jā, tās man solīja piegādāt divu līdz triju darba dienu laikā.
Solījumam ticu, jo personīgi pazīstu pārdevēju, solījumus izpilda laikā.
Ar stiprinājuma klipšiem man būs vienkāršāk, jo tie nāk oriģinālajā JAWA 640 sānu kastu kronšteinu komplektā.
Labojis aivarsz uz 10-02-2015 22:31
 
aivarsz
Nu jā, Motolietu Jānis ir normāls miķelis. Viss jau slēpjas tikai naudās, ja Motolietas tev solīja pāris dienās, tātad no kāda pārpērk. Tas pat nav svarīgi. Tālāk jau viss ciparos, par kādiem tev piedāvā tos labumus.
 
Kaarlis
Varbūt šis palīdzēs pareizo kastu izvēlē? Grin
kastes.jpg
 
oilmaster
Starp citu, pārdodu savas Givi klasiska izskata kastes. 2 gab.
Veikalā cena viņām 240 EUR
Piedāvāju iegādāties par 150 EUR
Kā arī eļļas kannu turētāju uz 360 dugām ar visām kannām 20 EUR
Apskatāmas bildē.
 
Iet uz forumu: