Pieslēgties
Lietotāja vārds

Parole



Neesi lietotājs?
Spied šeit lai piereģistrētos.

Aizmirsi paroli?
Pieprasi jaunu šeit.
Lietotāji šobrīd
Viesi šobrīd: 2

Lietotāji šobrīd: 0

Lietotāju skaits: 692
Jaunākais lietotājs: Endzuks20
Apskatīt tēmu
 Drukāt tēmu
Krāsošana
koknesis
Man ir ļoti laba un regulāra sadarbība gan Jawu lietās gan saistītās ar maizes darbu Ganību dambja kantorī, adresi precīzi nepateikšu, varat zvanīt Laurim- 22323448
 
http://atlasmotors.lv
Zhubiite
Vini tagad šampetera ielà. Bet ja pats kaut ko neaizbaz vai neaizlīme tad visu aizkraso. Paši neiedomaajās aizlimet.
 
Kaarlis
koknesis rakstīja:

Man ir ļoti laba un regulāra sadarbība gan Jawu lietās gan saistītās ar maizes darbu Ganību dambja kantorī, adresi precīzi nepateikšu, varat zvanīt Laurim- 22323448

Šitais kantoris bija baigi lēts. Piegriezās pēc vairākām pazaudētām detaļām ko meklēja ilgi pa sava ceha nostūriem. Par laimi, atradās. Dažas detaļas esmu saņēmis deformētas, Rāmis skaisti ietīts plēvē un vilkts pa zemi.... Neko citu kā trepju margas viņiem uzticēt nevar. Šobrīd testēju bijušo Ventspils ielas kantori, viņi pārvācas uz Jelgavu. ir dārgāks bet varbūt attaisnos cerības.
 
ZXXZ
Izrādās sāpīgu tēmu esmu iekustinājis. Kad rakstīju, ka paša eksperiments bija neizdevies, domāts bija kantoris, kam iedevu nostrūklot un nokrāsot ar pulverkrāsu. Rezultātā krāsa bija gaišāka, nekā kataloga paraugā, puse bākas tipa apelsīna miza. Sānu kastes arī ar kvalitāti palepoties nevarēja. Tad vēl šaize sanāca lejot bākā benzīnu. Nedaudz nolija uz bākas. Tajā vietā pat tas nelielais krāsas spīdums pazuda, palika blāvs pleķis. Pārvilku ar pirkstu un tas palika viegli sārts. Vai nu krāsa neriktīga vai man benzīna vietā raķešu degvielu notirgoja.
 
Kaarlis
Pulverkrāsa ir ķīmiski nenoturīga. kaut cik jēdzīgi ir klāt 3 slāņos. Grunts, krāsa, laka. Virsējās redzamās detaļas jākrāso ar auto krāsu. Ja gribās kaut cik labi, pa lēto neizsprukt. Ar savu melno jawu arī nokļūdijos. Nāksies pārkrāsot.
 
UgunsX
Man zem bākas korķa pulverkrāsa ir nedaudz bālāka un nedaudz matēta, bet nost nenāk, pat uz pašas kantes kur piespiežas vāciņa gumija. Cik nav gadījies apliet bāku ar benzīnu, nekādas sekas nav palikušas. Man ir pulverkrāsa + laka.

Atkārtošos par Vestienas ielu - tur arī var tikai sētas mietus dot krāsot. Patiesībā tas ir tieši tas, ar ko viņi pamatā nodarbojas, cik ikdienā garāmejot esu novērojis, iedodot kaut ko citu nokrāsot attieksme attiecīgi kā pret sētas mietiem arī paliek.
 
Iet uz forumu: