Pieslēgties
Lietotāja vārds

Parole



Neesi lietotājs?
Spied šeit lai piereģistrētos.

Aizmirsi paroli?
Pieprasi jaunu šeit.
Lietotāji šobrīd
Viesi šobrīd: 1

Lietotāji šobrīd: 0

Lietotāju skaits: 692
Jaunākais lietotājs: Endzuks20
Apskatīt tēmu
 Drukāt tēmu
JAWA Latvija - LATGALE 2022
Girts
JAWA motociklu 12. ikgadējais salidojums "Jawa Latvija - Latgale". Organizē Latvijas JAWA klubs. Dalība tikai ar JAWA un CŽ motocikliem.
Reģistrēšanās un papildus info:
https://ej.uz/jawa_latgale_2022

Piektdiena 05.08.2022.
- Ierašanās atpūtas kompleksā “Rāznas līcis” no plkst. 16:00.
- Dalībnieku reģistrēšanās, telšu celšana.
- Priecīga atkalredzēšanās mūzikas ritmos kopā ar DJ Bush.

Sestdiena 06.08.2022.
- Dalībnieku reģistrēšanās līdz 10:00.
- 11:00 izbraukšana no viesu nama vienotā kolonnā.
- 13:00 – 17:00 komandu orientēšanās rallijs Rēzeknes apkaimē, komanda sastāv no 4 līdz 6 motocikliem un komandai jānodrošinās vismaz ar 1 viedtālruni. Komandas var izveidot līdz pat startam.
Rallija laikā tiek nodrošināta tehniskā palīdzība.
- 19:00 saviesīgā vakara sākums, loterija, priekšnesumi, balle.

Svētdiena 07.08.2022.
- Nesteidzīga mošanās, mājupceļš. Skatīt mazāk..
Labojis Rich uz 31-07-2022 21:21
 
Laacis_ar07
Paldies visiem kas pielika pūles lai 'sis pasākums notiktu:! Vieta bij laba, laiks bij visāds, Bij dažās lietas kas nesanāca,Gobziņš izrādās nemīl Javas,un vispār tautu kopumā, ja var šādi izdarīties. Edinātāji arī covid laikā ir paputējuši, un pašlaik uzņemt 300cilvēkus negribēja neviens tuvumā esošais,izvēles nebija. bet kas atkarīgs no rīkotāju puses manā skatijumā super! Nākotnē var padomāt kā saliedēt ci ešāk java fanus,jo Daugavpils kā vienmēr rīko savu tusiņu kautkur tālāk no visiem! biju aizgājis,,bet neierakstijos tur!Smile komandas varētu veidot varbūt jauktā kārtībā, vai kā? Bet kopumā java motociklu skaits katru gadu ir aptuveni līdzīgs kautgan braucēji pamainās. Un izejot cauri tam javu stāvlaukumam sajūtas ir pacilātas! Krājam naudiņu un tiekamies pēc gada laikam Zemgalē! Paldies jums par atmosfēru!
 
aivarsz
Pēc gada, ja pareizi atceros, tiekamies Vidzemē. Iespējams, Limbažu 800 gadu jubilejā. Tikai brainstorms. Būs, kā valde lems. Par aizvadīto pasākumu, visiem redzamajiem un neredzamajiem atbalstītājiem un darba rūķiem, paldies par organizēšanu, paldies par palīdzību sarežģītos brīžos. Viss , pa lielam, ir pozitīvā notī. 10 gadu griezumā, pirmo reizi atbraucu uz pasākumu kā viesis. Divatā ar sieviņu, uz mocīša, nevelkot piekabes vairākkārt un neliekot Janai obligāti braukt ar pārlādētu auto. Kaut 2 kravas ar gan privātiem, gan kluba rekvizītiem no manas mājas tika aizvestas arī šogad. Paldies Rolandam & Co no Amatas Energo Celtnieka par sadarbību. Ir pavadīts brīdis pozitīvās emocijās. Turpinām darīt tā, lai vienmēr esam gandarīti, viens otru satiekot! Viss notiksies!
 
Eduards
Labdien! Paldies visiem dalībniekiem, kas ņēma dalību salidojumā, izbaudīja Rāznas ezera un Rēzeknes apkārtni, burvību un viesmīlību. Pēc pasākuma tika izsūtīts e-pasts katram dalībniekam ar linku uz aptaujas anketu. Lūgums apskatīties savos e-pastos. Iespējams sūtītā vēstule ir nonākusi mēstulēs vai atzīmēta kā spams. Tā bieži vien notiek, nosūtot liela kopskaita diskrētās vēstules. Atbildes dos iespēju organizatoriem uzklausīt ierosinājumus un izlabot kļūdas. Paldies. Tiekamies uz ceļa.
 
Eduards
Šeit pāris saites uz Youtube video par Rēzeknes svētkiem un Jawa motociklu salidojumu.
www.youtube.com/...amp;t=234s
www.youtube.com/...amp;t=513s
 
Eduards
saite uz Ivara Zvirbuļa sagādātajām bildēm
https://flic.kr/s/aHBqjA26gy

saites uz drona video
https://failiem.lv/f/hhbzj4v39
https://failiem.lv/f/u4833rvv3
 
Eduards
Te būs saite uz Aijas Karpovičas skatījumu par salidojumu.

https://failiem.lv/u/7mdxsuq5m
 
Eduards
Holgers no Zviedrijas uztaisījis klipiņu par salidojumu Rāznā.
www.youtube.com/...-Myorj_Fzo
 
Iet uz forumu: