Pieslēgties
Lietotāja vārds

Parole

Neesi lietotājs?
Spied šeit lai piereģistrētos.

Aizmirsi paroli?
Pieprasi jaunu šeit.
Lietotāji šobrīd
Viesi šobrīd: 4

Lietotāji šobrīd: 0

Lietotāju skaits: 696
Jaunākais lietotājs: girtinsh
Foruma tēmas
Jaunākās tēmas
Kalendāri 2025
Jawasakki Somija 2025
Sarūsējušas bākas...
Alpu cirkulis
Kontaktu Aizdedze
Karstākās tēmas
Nav izveidotu tēmu
Apskatīt tēmu
 Drukāt tēmu
Foruma problēmu novēršana
turists
Mums nav apmaksāta administratora kurš nenoguris sekotu līdzi katram postam un juzerim forumā. Vislabāk šeit notiekošo redz patstāvīgie lietotāji, tāpēc lūgums neizvērsties garās diskusijās un neveidot nevajadzīgas tēmas, bet vienkārši pamanītās problēmas sūtīt tieši man uz PM. Tas palīdzēs izvairīties no nevajadzīgiem kašķiem un noteikti paātrinās konkrētās problēmas atrisināšanas laiku, jo info nonāks tieši pie manis. Man tāpat kā visiem ir savi darbi, un bieži es šādas problēmu tēmas vienkārši nepamanu jo kad paskatos tās jau ir aizgājušas vēsturē.

edmunds
Man vienīgam bremzē formums ? lēni veras vaļā sadaļas, pazūd savienojumi.... vēl būtu labi izņemt ārā reklāmu no sadaļām, kuras moderē tikai administrators.
MC Wild Hogs!

aivarsz
Gunti, maigāk un mierīgāk, bez "Hameleonu rotaļu" emocijām. Jā, arī es varu piebilst, ka bremze pastāv tajā foruma darbībā. Nav īsti forši.
Punkts 2. Man ir jaunietis- datoriķis, kurš ir ļoti ieinteresējies tajā, lai mums palīdzētu pārtaisīt forumu, liekot to uz pilnīgi citas stipri saprātīgākas platformas. Tas viss ir nesavtīgi, bez maksas mēģinot izveidot mums atrādīšanai testa versiju. Ja mums patiks testa rezultāti dažādās fāzēs, būsim tikai priecīgi, ka kaut kas ir kļuvis mūsdienīgāks, morāli svaigāks un pielāgojamāks mūsu prasībām. Paprovējam?
Jauneklim ir nepieciešama piekļuve datu bāzei, lai varētu sākt nākamās darbības. Mārci, nianses PM vai telefoniski, ja arī tev tas šķiet saistoši.

morgans
Man personigi salidzinoši maz saprašanas par šīm lietām......bet ja tas nāks par labu tad vajag mēğināt.

bargais
Man gan nekas nebremzējas, bet esmu tikai par pārmaiņām, ja tas vizuāli šo mājas lapu padarītu pievilcīgāku, modernāku un, galvenais, ne tādu kā 100 citu lapu

aivarsz
Kā reize, šeit iet runa par pilnvērtīgas mājas lapas (vortāla?) izveidi, kas sevī ietvertu arī foruma sadaļu, kas atbilstu mūsu vēlmēm, vajadzībām un prasībām. Bet jebkurš šāds veidojums pēc nodošanas ekspluatācijā, prasa regulāru apkopi un personalizēšanu. Tas mums k-kā vēsturiski pieklibo, jo aiz visa redzamā, stāv neredzamais admins, kurš vietni uztur, labo un pilnveido nepārtraukti, tam ziedojot savus privātā laika resursus, lai mēs te visi dažādie, varētu papļerkstēt. Smile Un laika resursi fakultatīvo darbību veikšanai ir tāds, kāds nu ir... Visi esam cilvēki.

turists
Protams, jebkādi jaunumi un uzlabojumi mums nāks tikai par labu. Sazinamies un sakārtojam pieejas. To ka mūsu forums ir jāuzliek uz mūzdienīgas platformas mēs jau izrunājām sen. Ja ir kāds kam pietiek laika šo izdarīt, domāju ka te neviens nebūtu pret.
Gunti tavs komentārs tika dzēsts nevis tāpēc ka es justos aizvainots, bet tāpēc ka tādi komentāri vienkārši ir lieki. Ja ir kas konstruktīvs ko teikt tad sakam, ja gribas uz kādu izlamāties mans telefona nummurs ir zināms, vai droši var rakstīt uz PM. Nekāda naida. Smile

Kaarlis
Vai tiešām nekas nav izdrāms tajā sakarā ka bieži nav iespējams pievienot bildes? Neiespējami tās pievienot pat vairākkārt samazinātas, pārsauktas u.t.t. Formāts, izmērs un citi parametri it kā atbilst pieļaujamajam un pat vēl stipri aiz robežas... It kā elementāra lieta taču velkās kā beigts kaķis aiz astes jau gandrīz gadu. Pozitīva rezultāta vietā rēgojās uzraksts: Failu pievienošana nav atļauta: Lūdzu to risināt. ja nav pašiem savu iespēju un esam par ļenganu, varbūt piesaistam iepriekšējo adminu?
Personīgi man ir reāli padi*sts laiks un darbs uztaisīt topiku un pēc tam to mocīt un izmest kā nejēdzīgu šādas tehniskas ķibeles pēc. Iespējams arī citi neko nedara šāda paša iemesla dēļ.

turists
Jā par šo problēmu esam runājuši un esam mēģinājuši labot, diemžēl testējot ne man ne Armandam neizdodas panākt situāciju ka bildes nepievienojas.. Labākais variants būtu ka kāds kam šī problēma pastāv atsūtītu man gan konkrēto bildi ko cenšas pievienot, gan uzspiestu printscreen un atsūtīt bildīti ar visiem uzrakstiem kas tur tanī brīdī uz ekrāna redzami. Jo šobrīd mēs itkā zinam ka pastāv problēma, bet paši to neredzam, līdz ar ko nezinam kurā virzienā meklēt risinājumus.

Kaarlis
Nosūtiju

morgans
Adminam vajag izveidot kādu "izbanošanas-bloķēsanas'' veidu attiecībā uz nevēlamiem lietotājiem. Pēdejais ēz...lis ''fsdichaelOt'' jau piebēris forumu ar apmēram 10 finašu piedāvajumiem. Sad

aivarsz
Mani fascinē, ka, lai neredzamos linkus padarītu redzamākus, vispopulārākās (biežāk un daudzkārt sērijās lietotās) rakstu zīmes jeb simboli, tieši šajā, latviskajā, forumā ir radušies nevis datorspeciālistu ietekmē, bet "kustarnim sposobom", ko izdomājuši mazizglītotie ierindas lietotāji ir:
1. +++ +++
2. >>> <<<

Mēs jau visi tādi "Kuļibini" esam pēc definīcijas.

Vecākā paaudze sapratīs terminoloģiju. Bik jaunākiem- jau grūtāk.
Labojis aivarsz uz 12-03-2016 22:30

Dalgo
Aivar, tā funkcija vienkārši tiek nepareizi izpildīta, viss jau darbojas, ir tikai jāmāk pareizi uzrakstīt:

[img]http://www.bildites.lv/images/hja10r3qjuin9r2kzwza.png[/img] is not a valid Image.

Rezultāts:

Test

turists
Salaboju pieejas tēmām, bija tēmas kurām pieeja bija tikai Moderatoriem. Šobrīd neizgāju cauri visām tēmēm, bet kautkādas pačekoju. Tāpat devu tiesības visiem biedriem moderēt, domāju, ka visi esam pieteikami atbildīgi un kolektīvi varam uzturēt kārtību.

Kaarlis
Vēl arvien pastāv problēmas ar bildēm. Esmu izmēģinājies visādi. Mainīt formātu, mainīt izmēru, arī pārsaukt taču pievienot neizdodās. Varbūt problēma ir nevis izmērā un fomātā bet gan kādā citā parametrā? Kaut kur tajā garajā datu čupā kas velkas līdzi jau no fočuka? Var jau izmantot bildīšu serverus taču no tiem ielādētās bildes tā nobremzē lapas vēršanos ka šad tad ir slinkums gaidīt kad tās atvērsies.

turists
Par bildēm es neesmu ticis skaidrībā un arī Armands neatrod problēmu, tiesa ne es ne viņš nav šīs platformas spečuki. Nezinu ko vēl piesaistī.

Vēl viena ļoti svarīga lieta. Lai turpmāk nesanāk pārpratumi, ka es kautko negribu darīt, vēlos informēt visus ka dažādu apstākļu dēļ es nespēju izsekot visam kas tiek publicēts forumā. Respektīvi ja kāds kautko man foruma ietvaros lūdz izdarīt ir salīdzinoši liela varbūtība ka es to vienkārši palaižu garām nepamanītu.. šis nav Facebook kur cilvēks uzreiz redz ka ir pieminēts kādā komentārā utt. Smile Tāpēc lūdzu visiem kam rodas kādi jautājumi vai vajadzības uzzvanat personīgi vai atsitiet man sms 26113009, tad varēsiet būt pavisam droši ka es esmu lietas kursā un iespējami ātri centīšos kaut ko darīt lietas labā. Es, pavisam noteikti necenšos tīšuprāt bremzēt lietas, es vienkārši fiziski nespēju izsekot visam ko sarakstat forumā.

aivarsz
Dalgo rakstīja:

Aivar, tā funkcija vienkārši tiek nepareizi izpildīta, viss jau darbojas, ir tikai jāmāk pareizi uzrakstīt:

[img]http://www.bildites.lv/images/hja10r3qjuin9r2kzwza.png[/img] is not a valid Image.

Rezultāts:

Test

Lieliska info arī man. Sekojoši pretjautājums- vai adminam nav jāiejaucas, lai ātrās rīkjoslas ikonas darbotos pareizi un šī nepilnība kļūtu funkcionāli ērta un "idiotdroša"?

Dalgo
Eu vīri, kas te notiek? Te katram otrajam lietotājam ir moderātora birka uz pieres, bet joprojām turpinās šo spāmu ievietošana forumā!
Spām Botus vajag dzēst..

morgans
Ir tā,ka man piemeram ir tikai tēmu dzēšanas iespējas. To jau daru gandrīz pusdienu!!!!Angry

Eduards
Kam ir iespējas dzēst no foruma polysavLef lietotāju? Izskatās pēc ļaunprātīga mēslotāja. man ir iespējas tikai izdzēst tēmas.

Iet uz forumu: