Pieslēgties
Lietotāja vārds

Parole

Neesi lietotājs?
Spied šeit lai piereģistrētos.

Aizmirsi paroli?
Pieprasi jaunu šeit.
Lietotāji šobrīd
Viesi šobrīd: 4

Lietotāji šobrīd: 0

Lietotāju skaits: 696
Jaunākais lietotājs: girtinsh
Foruma tēmas
Jaunākās tēmas
Kalendāri 2025
Jawasakki Somija 2025
Sarūsējušas bākas...
Alpu cirkulis
Kontaktu Aizdedze
Karstākās tēmas
Nav izveidotu tēmu
Apskatīt tēmu
 Drukāt tēmu
Vasara 2013- Norvēģija?
Guntis
Braucu ...
Jau kaste nopirkta ko aizmugurē pie bagažnieka skrūvē.
Labojis Guntis uz 24-11-2012 17:57

aivarsz
Par kastēm un bagāžas somām runājot- man jau tāda kā kolekcija ir saveidojusies. Gan plastmasas Givi un Kappa versijās, gan tekstils. Top case un arī sānu somas. Gan nelietotas, gan mazlietotas, dažādi izmēri. Nupat jau šķiet, ka ir par daudz. Tāpēc, ja kādam ir kādas vajadzības, varbūt, varu ar kaut ko līdzēt. Vēsturiskais paskats jau laikam nebūs gan. Bet praktiskais pielietojums- noteikti. Pārdošanas sadaļā pagaidām nelikšu, bet tiniet aiz ūsas. PM.

Peteris
AldisK rakstīja:

Par izmaksām jāskatās. Tallinks man mājas lapā bez atlaidēm izmeta 2 cilvēkiem un mocim turp atpakaļ ap 200Ls. Iespējams ka varbūt var dabūt kādas atlaides, kā arī vienam cilvēkam būs lētāk.
Degviela maksājot ap 1.5ls/litrā, tas ir rupji apm. rēķinot 3000km ap 150litri ap 200Ls. Vēl kempingi, īsti nav skaidrs cik uz cilvēku vidēji var rēķinat telts vietu. Vienu kempingu i-neta uzgāju, šķiet ap 6eiro no cilvēka+telts vieta ap 5eiro.
Paiku sausā veidā maksimāli jāņem līdzi. domāju nav tik traki var paņemt diezgan daudz, ja vēl brauc viens, tad vispār var nesaspringt. Spirts arī sausā veidāGrinGrinGrin. ja nopietni būs jāierobežo. Pārējais tur ir bez maksas, spēj tik galvu grozīt un ķert emocijas skatoties.
Tā kā domāju kādos 600-700Ls vajadzētu iznākt braucot diviem

Intereses pēc šodien pačatoju pa internetu par prāmja izmaksām, man ir VIP BRONZE karte, pasūtot biļeti ar motociklu turp - atpakaļ un arī brokastis (vienas), maksā Ls 97.00

oilmaster
Kad laiks nāks tuvāk, būs skaidrs cik ir braucēji, nesolu, bet mēģināšu sadabūt atlaides uz Tallinku. Man tur draugi kopš Universitātes laikiem strādā, līdz šim -50% atlaidi dabūt nav bijis problēmu. Bet tas jāskatās un jājautā, cik liela grupa un kā ir ar močiem. Pamēģinās.

Kaarlis
Un vispār, kāpēc tieši no Rīgas jākuģo? Jāsalīdzina cipari ar Ventspils galā iespējamiem...! Zinātāji bļaustās ka esot lētāk.

aivarsz
Iespējams, ka arī Ventspils Nynäshamn līniju var pačekot, vēl tam ir laiks. Rīdziniekiem +200km pa Latvijas ceļiem un + 60 km pa Zviedrijas ceļiem līdz Stocholm (kura nemaz šajā brauciena versijā nav pa ceļam, bet ja vēlas kaut ko no šīs skaistās pilsētas redzēt vismaz vienā virzienā braucot, tad tā ir).
Ir jau arī Tallinn ~300++km, vai mazāk zināmi varianti arī no Igaunijas (ne no Tallinn) Paldiski- Kapellskär ar kravas prāmi (Rīga Paldiski ~315km, Kapellskär- Stockholm ~90 km). Te nu jāpadomā par nepieciešamību, pareizu prāmja un braucamo laiku salikumu, u.t.t. Bet, protams, visērtākais un optimālākais variants ir Rīga- Stockholm. Jāsaspringst tikai saregulējot iespējamās izmaksas.
Bet, šobrīd, tikai bez stresiņiem, laika pietiek izvērtēt variantus, cenas, piedāvājumus un izmaksas. Arī Pētera versija nav slikta, ar bronzas karti. Kā jau kaut kad iepriekš raxtīju, arī man varētu būt pieejams kāds īpašs piedāvājums, tāpat arī Oilmaster te kaut ko ierunājās... Viss būs OK. Vajag tikai rakt.

palsmanietis
labvakar laba cena mana skatijuma ar bronzas karti tikai nevajag nogulet rezervesanu,lai nebutu japerk last minit tad gan cipari ir briesmigi

oilmaster
Īstenībā jāpiekrīt Kārlim. Tad arī nav rutīna ar vienu un to pašu kuģi. Varētu, piemēram, uz turieni caur Venspili, atpakaļ Tallinku vai otrādi. Mums tak galvenais kamedrs no Ventspils Jānic. Ventspils ostā strāda vēl.

Kaarlis
Rīt paņemšu pie dziesmas tos bļaustīgos lai nostāsta kas ir kas.

aivarsz
Bļaustīgie... Neko nepaņemsi pie dziesmas. Protams, vari uzzināt kaut ko precīzāk par kādu ļaužu pieredzi kaut kad vēsturē. Lidmašīnu pasākumus esi plānojis? Nav 2 vienādu risinājumu nekad. Šitamējai lietai jāpieiet pragmatiski, pareizā laikā, pareizā vietā un bez stresiņiem. Sāksim regulēties pietiekami laicīgi, nevis vairāk, kā pusgadu pirms pasākuma. Un, ja Ventspils līnija pusgada laikā ir mainījusi jau vienu īpašnieku, kurš un ko var pateikt par nākošo pusgadu šī, vai jau nākošā īpašnieka vai neīpašnieka izmaiņām finansu plāniņos? Atspringstiet. Pagaidām tie tādi kaķa murgi bez peles seguma aktīvos.

aivarsz
palsmanietis rakstīja:

labvakar laba cena mana skatijuma ar bronzas karti tikai nevajag nogulet rezervesanu,lai nebutu japerk last minit tad gan cipari ir briesmigi

Principiāli, šobrīd piekrītu Mr. Palsmanes Lāsmiņa Smile Bet, ticiet man, tā nevar būt, ka nebūs vēl labāk!

oilmaster
Aivar, neķer kreņķi.Laiks vēl ir, tāpēc diskusiju formā varam paplānot un pafilozofēt.

Kaarlis
Neattiecas uz šo pasākumu, taču fakts uz sejas- mocis ļotenē...: www.motopower.lv/...l_id=10688
Ir viela pārdomām citu gadu pasākumiem.

AldisK
Ir jau pa smuko. Interesanti būtu zināt cik tas maksā? Vismaz aptuveni.

aivarsz
Vecīši,ja vēlamies raudzīt teorētiski nepiepildāmas idejas uz senlaicīga mopēda, galvās ir jārada pilnīgi nepiepildāms ārprāts. Pēc tam, jāsakārto lietas. Un, parasti, izrādās, ka šis ārprāts ir elementāri izpildāms un, bez tam, makam saprotamās naudās. Par šo (vai līdzīgu) ceļojuma variantu esmu jums jau stāstījis. Tādā veidā motocilvēki no Latvijas ceļo jau padsmit gadus. Mocīši brauc piešnallēti uz eiropaletēm ar fūri, vai apmēram kukuruzņiku pa gaisu. Pilnīgi nesvarīgi, kā tas notiekās. Raideri sēžas iekšā kādā citā aparātā, kas tos nogādā galamērķī, un izbauda mopēdu ceļojumu. Normāli izpildāms pasākums vidēja mazbudžeta ietvaros.

palsmanietis
ir vel varianti lai tiktu norvegija-braucu sadi ar turistu grupam un autobusu Riga-tallina-helsinki-turku-stokholmaCoolvel variants atrodam autobusu pusi vai vairak benkus ara mocus ieksa un kad gribam braucam, kad gribam dzeram.autobusu varetu atstat kaut kur pie oslo,lai gaida mus atpakalcelam(pedejais ir lasminas vecasmammas ieteikums)CoolShockWink

admin
Labais! Jawa ir obligāts nosacījums braucienam ? Jeb tomēr sarkans mocis....sarkans suzuki , sarkana honda.... ja 'papa' Guntis nepiedalās, man ar Jawa braukt bail...

Guntis
Uzmeistaroju papildus STOP signālu.Ņēmu iekš RIMI LED gaismekli pa 1.98,bet
klupšanas akmens ,ka man borta spriegums ir 7V.

Nu ko nomaiīju pretestības(470omi) uz 250 omi,un viss rullē(LED kas autosiem domāts,kā papildus STOP).

P.S.Vai visi ir padomājuši? Vai būsi redzams bremzējot? garajā braucienā,kad koferi
NOSEGS rūpnīcas stop signālu?
Labojis Guntis uz 12-12-2012 16:40

oilmaster
Admin, nemaz nedomāGrin

aivarsz
Drusku informācijai.

Laiks vēl itkā ir pietiekami, šodien iereģistrējos Norvēģu Jawa kluba forumā un mēģināju pieteikt teorētisku vizīti mūsu brauciena ietvaros. Jācer uz atsaucību, gaidīsim ziņas.

JAWAKLUBBEN NORGE. ( http://www.jawaklubben.no/). Atrašanās vieta- Østliveien 9, 1811 Askim, Norvēģija, sekojoši, mums ir gandrīz pa ceļam, veicot tūri.

Manuprāt, varētu būt interesanti tikties ar brāļiem Vikingiem, kas brauc uz Jawām un kam patīk tas kuplais un zilais dūms aiz muguras. Smile
Labojis aivarsz uz 09-01-2013 16:13

Iet uz forumu: