Pieslēgties
Lietotāja vārds

Parole

Neesi lietotājs?
Spied šeit lai piereģistrētos.

Aizmirsi paroli?
Pieprasi jaunu šeit.
Lietotāji šobrīd
Viesi šobrīd: 2

Lietotāji šobrīd: 0

Lietotāju skaits: 698
Jaunākais lietotājs: Margers2
Apskatīt tēmu
 Drukāt tēmu
Tuvākie pasākumi
zigar
Edmunds pēc pasākuma Biķerniekos pa Imantu vizināja meitenes.
Svētdien samāts pie Rīgas HESa (braucām ar zilu un baltu yamahu pretim)
Forši taču ar jawu vizināties, vai ne ?Wink

edmunds
zigar rakstīja:

Edmunds pēc pasākuma Biķerniekos pa Imantu vizināja meitenes.
Svētdien samāts pie Rīgas HESa (braucām ar zilu un baltu yamahu pretim)
Forši taču ar jawu vizināties, vai ne ?Wink

He-he, taisnība gan! Sataisi cilvēkam motociklu un viņš vizinās meitenes vai trauksies pa Rīgas HES kā brīvais ērglis!
Tevi gan uz HESa nemanīju, laikam biju aizdomājies par tām meitenēm vai. Smile

Edmunds

Laacis_ar07
Guntis rakstīja:

Jā tas ir retrojawa un jautājums te ir izsmelts. Ja Georgs tev draugs un čoms,neviens tev netraucē braukt pie viņa Grin
es varbūt ne tā uzrakstiju,,retrorallijam pievienojos,,draugu man vēl šeit nav,,jo Jēkabpilī pagaidām esmu viens Jawists.Modža ar kautkur pazuda, Georga klubu arī neatbalstu,,priekš manīm par stingri noteikumi!

Guntis
Pasaule maza mana mamma no Biržiem(ko ne VISI te sapratīs Grin ).
Nezkāpēc Birži esot tikai LietuvĀ Grin

es mazāks būdams nesapratu teicinu: "Veči pie ķipjiem Birži deg",ne tur kam degt nekā...

Grin

turists
Guntis rakstīja:

Mārci es neredzu kreklus tāpat kā Aldis.
Kā saucās komanda kurā braucu es un Andris? 2011 gadā.

Par to ka neredzi kreklus, neko nezinu.. nemācēšu palīdzēt.. tur kādi iestatījumi kompim netā, jo neviens cits nav sūdzējies. provēšu ielikt kā uz maikas izskatās.

par komandu jūs bijāt: "Vēsie"

aivarsz
aivarsz rakstīja:

Vēl kāds, varbūt, vērā ņemams pasākums 2. jūnijā, Jēkabpilī. Domāju, būs labi!
Mēģinu pievienot plakātu!
[img]http://www.bildites.lv/images/lpvfn9atumxqcfvtr30.jpg[/img] is not a valid Image.

Ja ir gribētāji 2. jūnijā aizripot uz Vidzemes/Zemgales/Latgales krustpunktu, man ir kāda kaudzīte ar pasākuma ielūgumiem, jo esmu tā kā bikiņ atbalstītājs tam saietam. Kā jums? Pats vēl neesmu pieņēmis gala lēmumu par braukšanu, bet sliecos uz jā. Piesakieties. Varētu, iepriekš piesakoties noripot turpat blakām pie i-edgara? Ja būtu luste.

uleens
Uz Jēkabpili no Madonas par 70% JĀ
-Rolands-
250/559 1966.g

http://www.enclatvia.lv
vecaiss
Vai kāds taisās 2. jūnijā uz moto salidojumu?? Wink

treners
Jā, 2. jūnija pasākums man, kā teikt ar roku aizsniedzams, bet diemžēl netieku...

aivarsz
Par 75% teikšu, ka vēlos aizbraukt Uz to Jakobstadt. Bet vēl paliek tie atlikušie 25%, par kuriem zināšu tuvāk nedēļs nogalei. Bet, kā jau es iepriekš esmu teicis, man ir zināms skaits ar ielūgumiem uz pasākumu. interesenti var pieteikties.

Kaarlis
100% netieku!

turists
Man ar nekā nesanāks.

aivarsz
Sola jau lietutiņu un vēsu laiku tajās brīvdienās. Bet, man vēl ir kāda saujiņa ar ielūgumiem, ja ir interesenti. Par savu braukšanu vai nebraukšanu, vēl arvien 100% nevaru atbildēt.

Laacis_ar07
Lietutiņš bij gan!!!Bet man kā vietējajam nedrīkstēja tas traucēt. Bijām kādi 5jawa īpašnieki,,2x360,,1x559,,1x634?(škjunings)1x638,,.Braukšana pa pilsētu notika sausajā laikā, arī puse no pasākumiem vēl bij pa sauso,,un tad sākās! Pārbaudiju bremzes kolonā,stājas mierā kā īsts mocis,strauji bremzējot priekšas amīši salien iekšā un ja vajag riteni var noklemmēt arī.Nobraucis esmu pirmos 350km.viss darbojas lieliski.

aivarsz
Pēc brītiņa notiks šāds. Iepriekšējos pasākumos tikos ar ne vienu vien Jawa lietotāju. Bet uz ūdenstorņa sajūtām jau nevedina.
[img]http://www.bildites.lv/images/146xcho5jomuso4r4bzv.jpg[/img] is not a valid Image.

Guntis
Aivar nereklamē šo.štrunts ne tirgus...
vismaz es tur savu kāju nesperšu...

aivarsz
Guntis rakstīja:

Aivar nereklamē šo.štrunts ne tirgus...
vismaz es tur savu kāju nesperšu...

Tavu viedokli jau atceros pēc pagājušā pasākuma rudenī. Es jau arī pārsalu, kā diegs. Bet, veicu derīgus darījumus.
Nav jau nekāda reklāma- vienkārši, varbūt, kādam tiešām noder!

aivarsz
Nu super piedāvājums!

edmunds
Piedāvājums ļoti jauks, bet...manuprāt tie nebijām mēs, jo mēs alu neatstājam. Ja būtu teikts, ka mēs izdzērām visu Palsmanes alu, tad tas būtu par mums.
MC Wild Hogs!

KarlisV
Piedāvājums labs, paldies.
Kopumā nedaudz atskatoties uz pagājušo gadu, kad pirmo reizi sāku piedalīties moto pasākumos,nonācu pie secinājuma, ka šogad noteikti vairs negribētu stundām kaut kur stāvēt, nīkt, kaut ko gaidīt.
Labāk rīkot kādus kopīgus garākus vai īsākus vienas dienas braucienus. Varētu uzrīkot arī kādu trīs/četru dienu braucienu uz tuvējām ārzemēm Lietuva, Polija, Igaunija, kurā varētu piedalīties tiek, kas grib ceļot, bet nav gatavi doties pusmēneša vai mēneša garajos superbraucienos.

Iet uz forumu: