Pieslēgties
Lietotāja vārds

Parole

Neesi lietotājs?
Spied šeit lai piereģistrētos.

Aizmirsi paroli?
Pieprasi jaunu šeit.
Lietotāji šobrīd
Viesi šobrīd: 3

Lietotāji šobrīd: 0

Lietotāju skaits: 698
Jaunākais lietotājs: Margers2
Apskatīt tēmu
 Drukāt tēmu
Čehija. Brauciens 2012 jūlijs / augusts
Guntis
Ar atgriešanos Smile
DULNAJIEM ! Smile

P.S. nu kā laiciņju es nodrošināju ? Smile

turists
ups.. es tomēr biju.. Beibes neizskatījās piecīgas.. Smile bet tas ir pārejoši.. GrinGrin

aivarsz
Hei!
Mājās nokļuvu precīzi 21.00. Mocīc atbrīvots no uzkabes 22.00. No Valdlaučiem līdz Carnikavai lija. Par maz, lai vilktu lietus drēbes, bet pietiekoši, lai Ādažos sāktu skaļi klabēt zobi. Rīt keršera un ķimikāliju diena. Mana sausā un precīzā matemātika ir 3542 nobraukti km. Vēlāk precizēšu, bet vidējais patēriņš 3,7 L/100km ar pārlādētu moci. Svara izteiksmē provizoriski: 2 ne pārāk lieli cilvēki un bagāža- tātad kopā ap 200kg. Pie tam kravas kaudze tāds RIKTĪGI LABS vējķērājs. Ir mazliet žēl, ka viss beidzies. Bet bija forši. Prieks par līdzbraucējiem. Bijām kā viena veselīga ģimene. Tā teikt- KOĻEKĶIVS KĀ MOĻEKULA. Sajūtas- paši ziniet kur. Šobrīd domāju, laiks ieņemt kādus 100cl poļu Zubrovku lai nepamostos ar pēclietus iesnām.
Labojis aivarsz uz 10-08-2012 00:36

Kaarlis
Atvedu dažiem virtuālās dāvaniņas- varbūt laiks nomainīt avataru?
img_9023.jpg img_9022.jpg img_9021.jpg

AldisK
Jau kādu brīdi esam mājās. Pie Pūres arī noķērām lietu, lietus drēbes bija, bet lietus zābakus neuzvilkām, tāpēc zābaki paspēja izmirkt. Par statistiku domāšu rītdien. Brauciens tiešām bijā foršs, un foršā kompānijā. Redzējām daudz un arī izbaudījām braukšanas prieku pa kalnu ceļiem. Super!!!
Paldies Aivaram un Motul par sponsorēšanu!
Tāpat Lielais Paldies Privātajai Alus darītavai "Brālis" par sposorēšanu. Varbūt sarežģīti bija iesākumā krāmēties ar tiem traukiem, bet ļoti noderēja.

bargais
Mājās ierados 23:50. Saliju, nosalu. Bet, nu jau ir labāk. Šodien nobraukti 560 km.

Peteris
Mājās bez lietus, viss OK !

Guntis
Labas bildes avataram ... bet kurš šeit būtu -ursus- ?

P.S. visu ceļojumu es gādāju lai jums būtu labs laiks... nu pēdējās stundas es jau domāju,ka drīkst līt...

AldisK
Šodien savilku, kopējais nobraukums 3541 km, ja kaut nesmu aizmirsis, tad vidējais patēriņš divatā un bagāžu diviem sanācis 4,6 l/100km
Dažas bildes, bez komentāriem
img_9205_1.jpg img_9212_2.jpg

Labojis AldisK uz 09-08-2012 22:42

AldisK
Apnika, bildes kait kā nepievienojas.Mēģiņašu ar inbox.
foto.inbox.lv/...y=name+asc
Labojis AldisK uz 09-08-2012 22:36

Kaarlis
Nu, un laiks sausajai statistikai:
Ceļā (braucot) pavadītas 60,24 stundas
Visa brauciena vidējais ātrums 56,8 km/h
Kopā nobraukti 3431 km
Kopā notērēti 141,01 litrs benzīna
Notērēti aptuveni 3,8 l eļļas
Visas kravas kopējais svars- 56,2 kg + pasažieris+ alus (jau izdzerts)Pfft
Vidējais patēriņš visā distancē 4,109L
Garākā nobrauktā distance starp degvielas uzpildes reizēm 345 km
Kalkulācijai izmantots velo skaitītājs Sigma 1009, atšķirība starp odometriem visas distances garumā nepārsniedza 20 km- tātad diezgan ticami, ņemot vērā faktu, ka katram ritenim (priekšas un aizmugures) ir atšķirīgs veiktā ceļa garums. Var izdomāt kā dēļ.Cool

Guntis
Bez texta grūti ko saprast. Tāpēc man jautājums kurā mirklī paliekam vismaz 2x vairāk?
Kaut kur ciemojāties? Ar Georgu satikāties?

Peteris
Man arī ir dažas bildītes !

[URL=http://www.bildites.lv/viewer.php?file=zk0g97a9g3ol4vkn601p.jpg][img]http://www.bildites.lv/images/zk0g97a9g3ol4vkn601p.jpg[/img] is not a valid Image.[/

bargais
Bildes no mana ziepjutrauka: http://failiem.lv/u/krunltj

Guntis
žēl ka neaprakstat neko...no bildēm...
labi ka Andris draugos ir uzrakstījis komentārus,beidzot kaut ko saprotu.

Bildes KOLOSĀLAS ! bet bez texta,viņas ir...

jaunlaulāto nakts bez līgavas...,kad ar roku jāizlīdzas Sad

KarlisV
Guntis rakstīja:

žēl ka neaprakstat neko...no bildēm...
labi ka Andris draugos ir uzrakstījis komentārus,beidzot kaut ko saprotu.

Bildes KOLOSĀLAS ! bet bez texta,viņas ir...

jaunlaulāto nakts bez līgavas...,kad ar roku jāizlīdzas Sad

Ko tur daudz komentēt JAWA bija visur
super_brauciens_153.jpg super_brauciens_112.jpg

AldisK
Guntis rakstīja:

Bez texta grūti ko saprast. Tāpēc man jautājums kurā mirklī paliekam vismaz 2x vairāk?
Kaut kur ciemojāties? Ar Georgu satikāties?

Ja Tu domā par manām inbox bildēm, tad inboxā zem katras bildes ir komentārs.
Ar Georgu nesatikāmies.

Guntis
OPSS... pirmo reizi redzu inboxā textus,tik pēc tava otrā aizrādījuma atradu,kur viņi ir.

vispār komentāri tur ir ...stipri jāmeklē Smile

andiss
Interesants un aizraujošs brauciens jums izvērties, malači, bet vispār tas jau tikai normāli, tik labā kompānijā, savādāk nemaz nevar būt Smile Bildes superīgas, skatoties vien gribas rauties pēc piedzīvojumiem.

aivarsz
Kur tad Tava un Mārča sagaidīšanas pasākuma videoreportāža? Bet, ja nopietni, detalizēta atskaite par pasākumu ir tapšanas stadijā. Diemžēl, šobrīd šis forums nepieļauj ievietot nodalītus ceļojuma aprakstus. Slikti. Tāpēc aprakstu vēl neesmu gatavs publicēt atklātībā. Admin? Your comments?

Iet uz forumu: