Pieslēgties
Lietotāja vārds

Parole

Neesi lietotājs?
Spied šeit lai piereģistrētos.

Aizmirsi paroli?
Pieprasi jaunu šeit.
Lietotāji šobrīd
Viesi šobrīd: 3

Lietotāji šobrīd: 0

Lietotāju skaits: 698
Jaunākais lietotājs: Margers2
Apskatīt tēmu
 Drukāt tēmu
Mazulīte Nr.638
andrys
Aizm.bremžu troses stiprinājums - nu arī kaut kā prasījās uzlikt punktu, jo nedod Dievs pavērsies vaļā tad, kad to vismazāk vajag. Varbūt lieks, varbūt nē
dsc_0529.jpg

Labojis andrys uz 10-04-2017 16:19

andrys
un pēdējais: lai masa no rāmja uz tiltiņu neietu caur gultņiem,rāmim piemetināts "masas" uzgrieznis. Pītais vads savienos rāmi ar tiltiņu, lai "masa" nebūtu caur gultņiem vai atsevišķi vilktajiem vadiem. Arī, iespējams lieks, bet tā nu esmu izdomājis... Smile
Metinājuma vietas tiks vēl pucētas un tad jau uz smilšu istabu kopā ar pārējiem liberiņiem, kas garāžā atrodas horizontālā plaknē gaidīšanas režīmā...
dsc_0530.jpg

Labojis andrys uz 10-04-2017 16:34

Rich
Vai tur pie pienākošās rāmja konstrukcijas ir plaisa, vai tikai man tā izliekās....Frown

andrys
Rich rakstīja:

Vai tur pie pienākošās rāmja konstrukcijas ir plaisa, vai tikai man tā izliekās....Frown

ne, krāsas defetc

Kaarlis
Paldies Andrys par atsauksmi. Plaisas nez vai varēja palikt nepamanītas. Lai gan jāatzīst, nav man paurī iebūvēts rentgens. Turpmākos smagos projektus gan ņemšu pēc jāņiem, tagad pavasara darbi....

andrys
Rich rakstīja:

Vīri! šitā var dabūt kādu nelabu nervu slimību.... Smile Šorīt skrēju uz lauku garāžu apskatīt rāmi. Pēc komentāriem un foto naktī bija ļoti nemierīgs miegs Sad Nav plaisu, mistiks foto un citu optisko spēļu salikums.... Smile

Rich
Bilde baigi sameloja,bet savs labums visā tajā tomēr ir - sportisks rītsGrinGrinGrin.

andrys
Rich rakstīja:

Bilde baigi sameloja,bet savs labums visā tajā tomēr ir - sportisks rītsGrinGrinGrin.

Asprātis, teicu ka šitā var dabūt kādu nervu kaiti... Sad guļu, domāju, es nu labi, diletants, bet Kārlis? Nu labi, kā viņš pats teica - nav rentgens, man domas nemainās, aizmigt nevar, pievilku klāt sievu, cerēju, ka domas mainīsies, ne velna, nemainās ! Sad ! Skrēju rītā uz laukiem... Smile

Rich
Tad jau + vēl viens pozetīvs mirlkisWink, jo bija ko pievilkt klāt... Smile
Un vispār - Jawa uzlabo pozetīvi ĢIMENES attiecības,bet cecība ir sekojoša - kad npirkts lūznisAngry, izjauktsShock, saliktsGrin, izvizinātasWink, un tad secinājums no viņām - nu kolosāli cilvēki tie Jawisti!
Labojis Rich uz 11-04-2017 23:15

andrys
Smilšu istabas darbi jau iet uz priekšu. Interesantas rūsas pēdas uz bākas - it kā zem krāsas būtu rūsas tārps. Līdzīgi kā ķirmis zem skujkoka mizas...Smile
img-20170512-wa0021_1.jpg

aivarsz
??? Par bildēm. Kas pazūd? Šeit pievienotie faili, vai linkotie no kāda cita servera? Taisu provi. Jā, ir taisnība. šobīd šeit piesaistīt foto nevar. PM nosūtīts adminam. Bet, ikviens no jums, pamanot gļukus uzreiz var sūtīt ptretenzijas adminam vai man PM.Kā redzam. no citiem serveriem bildes pievienojas elementāri.

[img]http://www.bildites.lv/images/4fd3pq39/19989/original.jpg[/img] is not a valid Image.
Labojis aivarsz uz 14-06-2017 00:03

andrys
Sveicināti šajā diennakts laikā! Varbūt stulbs, bet tomēr jautājums: kāds atslēgas izmērs jābūt jawa 638 103 aizmugurējo amortizatoru augšējam stiprinājumam, t.i. uzgrieznim un bultskrūves galvai? Manējai sanāk, ka jāņem atslēga uz 18mm. Mistika vai patiesība?, jo 17-to virsū dabūt NAV IESPĒJAMS, arī muciņu. Atslēgas jaunas. Skrūves un uzgriežņi tādi bija pirms jaukšanas uz cinkošanu. Ko par to saka "vecie" aksakali....?, jo rūpnieciskais salikums, ko redzēt dabā, ir problemātiski atrodams.
P.S. It kā jau nost nekrīt, bet tomēr..., interesanti

Kaarlis
Viss ir pareizi. Ne vienmēr, bet mēdz būt augšā 18 un apakšējie uzgriežņi 16.

andrys
Kaarlis rakstīja:

Viss ir pareizi. Ne vienmēr, bet mēdz būt augšā 18 un apakšējie uzgriežņi 16.

Va vellos! Original! Paldies, Kārli!

andrys
Meklēju bildē atzīmētās detaļas... Info uz PM. LūūdzuWink
aizmugures-dublusargs.jpg

Kaarlis
Cik zinu, tādas detaļas PSRS tirgum nenāca. Manuprāt, tu meklē adatu siena kaudzē.

andrys
Nelieli elektrosistēmas uzlabojumi: standarta pagriezienu releja vietā ideāli (gan pēc izmēriem, gan pēc mirgošanas frekvences) der VAZ 2108 pagriezienu relejs ar 3 spailēm. Papildus iebūvēts drošinātāju blociņš ar pāris brīvām ligzdām - dažādiem dzīves gadījumiemWink
Varbūt kādam šīs idejas noder...Smile
dsc_0390.jpg

Labojis admin uz 30-11-2017 12:02

Kaarlis
Ierīko vēlo vienu releju sprieguma regulātora +. Tas pasargās no pārlādēšanas aķīti.

andrys
Ir jau izdarīts, bildi nepielikuFrown
Papildus, varbūt lieks, varbūt nē... SmileNepatika tuvās-tālās gaismas spuldzes štekerisAngry - tā vadu pievilkšana ar skrūvītēm vedina uz domām, ka ekspluatācijas laikā no mikrovibrācijām viņas var var atiet vaļā. Sekas: atslābis kontakts, siltuma izdalīšanās un beigas zināmas... Izmetu to plastikāta gabalu ārā, pielodēju štekerīšus (atbilstoša izmēra "mammas"Wink pie vadiem, noizolēju ar termouzlikām, sanumurēju un uzmaucu uz spuldzes kājiņām pa taisno. nu, kaut kā tā...Wink

Kaarlis
Īsti nepiekrītu. Oriģinālais spraudnis kalpo ļoti labi ja vien netiek lietotas jaudīgākas spuldzes. Termo kembrikus arī te nevajadzētu lietot- spuldze uzkarst... Ir bijuši piedzīvojumi.

Iet uz forumu: