Pieslēgties
Lietotāja vārds

Parole

Neesi lietotājs?
Spied šeit lai piereģistrētos.

Aizmirsi paroli?
Pieprasi jaunu šeit.
Lietotāji šobrīd
Viesi šobrīd: 3

Lietotāji šobrīd: 0

Lietotāju skaits: 698
Jaunākais lietotājs: Margers2
Apskatīt tēmu
 Drukāt tēmu
Tuvākie pasākumi
oilmaster
Lūgums kādam foruma lietotājam!
Vai kāds, kam nesagādā dators galvas sāpes, nevarētu uzņemties uztaisīt kādu (kaut vai primitīvu) afišu ar info par 28 aprīli "MOTO ZEZONAS ATKLĀŠANAS SVĒTKI", iekļaujot jawa/cž pulcēšanās vietu un laiku.
Daudz dzīvo bez forumiem, varētu padalīt info drukātā veidā, ja gribam nopietnāku pulku savākt.
Iepriekš paldies! Wink
Paldies, Aivaram, par plakātu!

aivarsz
Vēl kāds interesants pasākums, ko nevajadzētu laist garām, ja laiks un iespējas atļauj. Šogad jau 39 reizi- APĒ- Vaidavas kauss, ko organizē mans darba kolēģis Mairis Levans. Šis ir gan LAMSF kārtējais posms, gan arī sirdij tik tīkamais Zelta mopēda izbrauciens. Ja moto džeku brauciens būtu organizēts, varētu sadomāt atlaides apmeklējumam..., tā man Mairis solījās. Mēģinu pievienot plakātu.
[img]http://www.bildites.lv/images/3l8heg79ggemgozu1wha.jpg[/img] is not a valid Image.

AldisK
No Kandavas diezgan patālu, citādi jau varētu.

Tuvāk tak, kā Berlīne vai Prāga, kur noteikti pabūsim šovasar? Ar smaidu.
Labojis aivarsz uz 15-04-2012 23:16

Kaarlis
Ir labā štelle tā, ka kolekcionējam visu infu vienuviet, taču, no savas puses teikšu, ka esmu koncentrējies uz 4, max 5iem pasākumiem vasaras garumā, ieslīgstot garum garās debatēs ar savu māla cūciņu, no kuriem divi taisās būt pietiekami pagari un tērējoši, lai nepārcenstos ar citiem.
Tā dēļ mums ir nepieciešams kalendārs, lai katrs izvēlētos sev pieņemamāko un izvēlētos sev pieņemamākos.
28 tajā motociklisti nestrādās, es arī! Tkšanās vietu mainīt nedrīkst!

aivarsz
Kaarlis rakstīja:

Ir labā štelle tā, ka kolekcionējam visu infu vienuviet, taču, no savas puses teikšu, ka esmu koncentrējies uz 4, max 5iem pasākumiem vasaras garumā, ieslīgstot garum garās debatēs ar savu māla cūciņu, no kuriem divi taisās būt pietiekami pagari un tērējoši, lai nepārcenstos ar citiem.
Tā dēļ mums ir nepieciešams kalendārs, lai katrs izvēlētos sev pieņemamāko un izvēlētos sev pieņemamākos.

Bet, protams! Jebkurš no mums var atļauties tikai tik, cik var. Ir darbs, ir ģimene un mājas darbi. Vasara aizlido baigā ātrumā. Katrs info, ko šeit mēginam ievietot, derēs kādam pulciņam, bet nederēs citam. Galvenais ir informācija, lai domu biedriem ir mērķis, kā aizpildīt savu brīvo laiku.

AldisK
aivarsz rakstīja:

Kaarlis rakstīja:

Bet, protams! Jebkurš no mums var atļauties tikai tik, cik var. Ir darbs, ir ģimene un mājas darbi. Vasara aizlido baigā ātrumā. Katrs info, ko šeit mēginam ievietot, derēs kādam pulciņam, bet nederēs citam. Galvenais ir informācija, lai domu biedriem ir mērķis, kā aizpildīt savu brīvo laiku.

Tā jau tas ir, ļoti pareizi. Jo vairāk informācijas, jo labāk. Katrs var izvēlēties kaut ko sev.

oilmaster
Līdz 28 maijam vajadzētu uzņemties saorganizēt kādus krekliņus. Man paziņas strādā "uzvelc kreklu.lv" Man tik vajag logo (KAS IR AR VIŅU??????)

Kaarlis
oilmaster rakstīja:

Līdz 28 maijam vajadzētu uzņemties saorganizēt kādus krekliņus. Man paziņas strādā "uzvelc kreklu.lv" Man tik vajag logo (KAS IR AR VIŅU??????)

Komentārs vietā, jo kāds to logo it kā taisīja, savukārt kāds cits viņu jau taisās izpildīt novelceņu formā, bet nez kāpēc nekādi nav sanācis viņu ievietot mājas lapas augšā un kur nu vēl padalīties ar citiem interesentiem?Angry Kaut kā neloģiski sanāk.

aivarsz
oilmaster rakstīja:

Tu tak čomojies ar Tūristu. Palūdz, lai atsūta tos failus. Man atsūtīja, es kaut kādas mazliet uzlīmītes arī esmu sataisījis.

oilmaster
Tūrists ir Igaunijā,ja ir gatavs8, tad viņam jābūt lapas augšā..., ko ar ko var rēķināties, ka tāds tur paliek.

aivarsz
Nosūtīju tev Tūrista saražotos logo failus uz info@jawa.lv

xxx
Vai kāds brauks 29.aprīlī uz Arēnu Rīgu?

Guntis
Pie Georga Grin tas,kas joks? Grin
Viņš Valmierā tā arī pateica,ka mēs varam IET ,uz kurieni izdomā pats Grin
pieklājīgā formā,visi,kas bijām pie viņa tikām PASŪTĪTI un SAVU smilšukasti.

Tā ka mums ir SAVA ..kaste smilšu.

xxx
Skaidrs..jums notika konflikts..Žel.

Guntis
Konflikta nav un aizlieguma NEKĀDA nav.
Tik Georga attieksme un mana attieksme pret viņu,tāda kādu IR PELNĪJIS !

P.S. oldtimer? viens jautājums,kā tu māki tik labi latviski? tavā vietā kāds raksta?

xxx
nee..droši rakstu pats..daudz kļūdas, bet tas nekas

oilmaster
Jap. Vācamies28 aprīlī, 11.00. pie Mūkusalas apļa Nestes. Beidzam šito kašķēšanos. Visi JAWA/CŽ cienītāji laipni aicināti piebiedroties. Bariņā jautrāk!Grin

aivarsz
quote][urlhttp://www.manajawa.lv/forum/viewthread.php?thread_id=68&pid=1092#post_1092]oilmaster rakstīja:[/url]

Jap. Vācamies28 aprīlī, 11.00. pie Mūkusalas apļa Nestes. Beidzam šito kašķēšanos. Visi JAWA/CŽ cienītāji laipni aicināti piebiedroties. Bariņā jautrāk!Grin[/quote]

Nav jau nekāda kašķa! Protams, ka bariņā jautrāk! Dažiem ļaudīm ir sirdī kāds bikiņš aizvainojuma, bet, vairumam, tam nav bijis iemesla.

Bet, par to 28. runājot- nu būs kāds bikiņš cilvēku, kam, diemžēl, tā ir darba diena. Bet vairums patieso gribētāju neļaus tak darbam traucēt savu privāto dzīvi! Smile
Labojis aivarsz uz 18-04-2012 22:34

Kaarlis
Sakārtots! Mana darba vieta iztiks 28tajā bez manis, tiekamies Nestē!

andrew_77
Mana darbavieta arī var tikt bez manis 28., Smile,

Iet uz forumu: