Pieslēgties
Lietotāja vārds

Parole

Neesi lietotājs?
Spied šeit lai piereģistrētos.

Aizmirsi paroli?
Pieprasi jaunu šeit.
Lietotāji šobrīd
Viesi šobrīd: 2

Lietotāji šobrīd: 0

Lietotāju skaits: 698
Jaunākais lietotājs: Margers2
Apskatīt tēmu
 Drukāt tēmu
Tuvākie pasākumi
Guntis
Man te jautājums,kopš kura laika JAWAs Latgalē ir Georga pasākums???

Kurš ko nesaprot,un kam NAV kauna? GEORG es zinu ,ka LASI ! ROKU ES TEV VAIRS NESNIEGŠU !

Pat miermīlīgam lācim mērs IR pilns !

oilmaster
Skatīsies, ja nesakritīs kas neparedzēts, mēģināšu uz Jelgavu tikt! Smile
Labojis oilmaster uz 08-05-2012 16:22

edmunds
Gunti, necepies, Georgs vnk organizē to Latgales Jawa tusu, tas nenozīmē neko vairāk vai mazāk.

aivarsz
edmunds rakstīja:

Gunti, necepies, Georgs vnk organizē to Latgales Jawa tusu, tas nenozīmē neko vairāk vai mazāk.

AZ63 (Andris) sava pasākuma plakātu ir ievietojis retrojawa.lv, kā redzams uz paša pasākuma plakāta, reģistrācija turpat- retrojawa.lv.
Tā lūk. Viss ir OK. Tiešām nav jācepās Georga virzienā. skatiet šeit:
[img]http://www.bildites.lv/images/g283s90uiawjg8pe6mo5.jpg[/img] is not a valid Image.
Labojis aivarsz uz 08-05-2012 20:59

Guntis
nu tad es -ignore-...-ai māte Latgale- Sad

aivarsz
Par Jelgavu- skatīsies, kā ar tiem laikiem un tehniku. Bet, Krišjānis ir malacis, pasākuma plāniņš varētu būt foršs un pārdomāts.

Kaarlis
Par Jelgavas pasākumu tiešām neko nevaru atbildēt, jo man šie datumi katru gadu tradicionāli ir aizņemti, var gadīties epizodiski pieslēgties... solīt neko nevaru.
Par reģionālo jawu pasākumu nezinātājiem ir viens priekšstats, toties zinātajiem te būtu ko piebilst- Pasākuma ideja radās pagājušajā gadā uz reiz pēc pirmā kopīgā, slapjā izbrauciena Kurzemes virzienā, vai varbūt jau tad, un to sadomāja- īsti neatceros kurš pirmais, taču vēja virziens bija no Raimonda , Ginta un Anda puses un to Gints arī Kuldīgā veiksmīgi realizēja. Tika nolemts pasākumu padarīt par tradicionālu un veidot kā jawu saietu reģionā- katru gadu mainot novadu. Kā nākamais kandidāts bija Latgale ar tobrīd vienīgo zināmo jawu fanātu no tās puses- Andri. Tā, ka Georga nopelni atkal jau ir galīgi nekādi.
Šobrīd tikai atliek skumji noraudzīties ka superīga ideja sliktās rokās ir nolemta iznīcībai tā pat, kā jau daži citi šogad notikušie pasākumi.. Apmeklētību vēl vairāk ierobežo tur publicētā reģistrācijas forma, kas neļauj reģistrēties tādiem cilvēkiem, kas nevēlas vai neprot konkrēto forumu lietot. Faktu arī vēl vairāk pastiprina apstāklis, ka izjūkot iepriekšējam klubam tika atrunāts kurus pasākumus kas pārņems un šajā gadījumā noruna ir klaji pārkāpta.
Nu un lai visiem būtu pa visam salds miegs: Ir ienākusies informācija, ka izbijušā kluba vienīgais loceklis nav spējis izplānot sava kluba braucienu uz Jawas rūpnīcu Prāgā un ir aizdomājies pārķert brauciena maršruta ideju no jawa entuziastu grupas, kas apvienojusies forumā manajawa.lv. un vairāku cilvēku personā ir tam ieguldījusi zināmu darbu un savu brīvo laiku. No vienas puses ir tā, ka neliedzam ne vienam interesentam pievienoties un mērot šo ceļa gabalu kopā, taču notikumiem mainoties šādā virzienā, šis fakts būtu jāuzskata par klaju intelektuālā darba zādzību.
Ir viela pārdomām?

AldisK
Situācija muļķīga. Cik es saprotu tad pasākumu organīzē Andris, retrojawa ir kā atbalstītājs, tā vismaz izriet no afišas, ko Aivars nokopējis un šeit ielicis. Es biju diezgan noskaņojies braukt. Bet tā kā retrojawā nekomunicēju un pieteikties var tikai tur(spriežot pēc afišas), acīmredzot , ja nekas nemainīsies nekas nesanāks.
Par Jelgavu visu laiku biju pārliecināts, kā būšu, bet tad te ir radušies jauni apstākļi. Šajā dienā Kandavā ir pilsētas svētki un gājienā it kā gribot lai pabrauc ar Jawām. Mēs ar Gintu tikai divi esam, un ja tā, jābūt pilsētas patriotam. Vienīgi varbūt varu aizbraukt pēc tam. Pagaidām gan vēl precīzi viss nav norunāts.
P/S. Vienu nedēļu ātrāk ir Zīemeļlatgales retro rallijs, biju domājis to izlaist, bet tagad, ja ir šāda situācija varbūt var padomāt par piedalīšanos tajā.
Varbūt vēl kādam tas interesē?

Pielieku bildi. (Aivarsz) content6-foto.inbox.lv/albums/r/retro73/rallijs-dalibn/retro-rallijs-plakats-2012-dalibniekiem.jpg
Labojis aivarsz uz 08-05-2012 20:16

Jancic
Ta nu gan ir par daudz! Tad tikai slēgtajā tēmā par maršrutu, laikiem utt. spriežam, pamainam varbūt izbraukšanais laikus, kaut kā tā. Es personīgi, ļoti strādāju pie tā lai tiktu uz šo pasākumu - būvēju moci, cīnos par atvaļinājumu uz brauciena datumiem.
Es esmu kategoriski pret braukšanu kopā !!!!!! Vēl jo vairāk tur latvju mēlē runājošu ir ļoti maz. Ar to baru kopā es braukt netaisos!!!!
Labojis Jancic uz 08-05-2012 11:14

oilmaster
Pirmais JAWA salidojums, tapa vairāk vai mazāk ar Gintsb aktīvu darbību.
Gan organizēšana, gan Georga ieliktais plakāts ir 100% Ginčas darbs, nevis retrojawa īpašums. retrojawa, kā pats Georgs teica, ka bez biedrības bija nekas...

Taka lielā mērā,Ginčam piedr visas tiesības, lai lemtu, kas, kāds būtu nākotnes skatījums, viņa personīgajai idejai. Interesanti no viņa dzirdēt viņa domas...

Savādāk, jau sanāk idejas pārņemšana bez nekādām tiesībām un nekādas saskaņošanas...
Labojis oilmaster uz 08-05-2012 19:30

AZ63
Sveiciens visiem!
Nu jaasaka man arii paaris vaardiSmile
Pasaakumu ,,JAWA Latgalē,, organizeeju es, tas ir AZ63 (andris), sakaraa ar pasaakumu kalendaaru, kursh bija jau zinaams pagaajushajaa rudenii.. Tiek aicina'ti visi! Ja pieteiksies no Pleskavas, arii buus laipni gaidiiti.
Registreeties var ne tikai ,,Retrojawā,, , tur ir arii mans tel. nr. un e- pasts. Veči, tāda sajūta, ka jūs meklējat iespēju kā neatbraukt, nevis kā atbraukt! Un vēl, es neesmu tik ļoti liels fans, lai dalīitu forumus, kalendārs bija un es organizēju.
Paldies aivarsz par afišas ievietošanu.

vecaiss
Cik palasīju afišas, respektīvi ir programmas, kas paredzētas šajos pasākumos, tad reāli nevar saprast vai tur plānota ar kāda braukšana ar moci vai aizbrucam uz pilsētu, atrādamies, izrādam, ka ir veca tehnika un mūs apbrīno, iedzer tēju un viss... manā skatījumā vajag vairāk uzsvaru likt, ka notiek pasākumā tieši kāda sacensība vai brauciens ekstrēmākā variantā, nevis tikai nokļūšanu no a punkta līdz z punktam. Piemēram, retromoto atklāšana bija bakstīšanās un nīkšana ar moci, toties labs piemērs, ko var teikt brauciens uz ērgļiem, kas bija ļoti ok... varbūt orgiem iesaku padomāt plašāk par to lai nav tik daudz jāsēž pie galdaWink P.s. nav domāts nevienam personiski, bet tā lai ir kas vairāk par pārbrauciena režīmu.

aivarsz
vecaiss rakstīja:

Cik palasīju afišas, respektīvi ir programmas, kas paredzētas šajos pasākumos, tad reāli nevar saprast vai tur plānota ar kāda braukšana ar moci vai aizbrucam uz pilsētu, atrādamies, izrādam, ka ir veca tehnika un mūs apbrīno, iedzer tēju un viss... manā skatījumā vajag vairāk uzsvaru likt, ka notiek pasākumā tieši kāda sacensība vai brauciens ekstrēmākā variantā, nevis tikai nokļūšanu no a punkta līdz z punktam. Piemēram, retromoto atklāšana bija bakstīšanās un nīkšana ar moci, toties labs piemērs, ko var teikt brauciens uz ērgļiem, kas bija ļoti ok... varbūt orgiem iesaku padomāt plašāk par to lai nav tik daudz jāsēž pie galdaWink P.s. nav domāts nevienam personiski, bet tā lai ir kas vairāk par pārbrauciena režīmu.

Šīs lietas, par kurām tu runā, ir visgrūtākais un smagākais moments jebkura pasākuma organizēšanā. Un, jo lielāka un dažādāka auditorija, jo grūtāk ir izdarīt tā, lai visiem viss un visu laiku būtu interesanti. Tā ir baigā māksla. Brauciens uz Ērgļiem jau pats par sevi bija pasākums. Šausmīgi žēl, ka netiku šajā mazajā pārbraucienā. Mazā bariņā tas vienmēr ir tā mīļāk un ģimeniskāk. Kāda īpaša odziņa ceļa galā- tas jau nu vispār ir super. Bet tā odziņa ir jāuzģenerē. Un, šāda veida pasākumos- piedalies aktīvāk un esi pats mazliet vairāk orgs. Būs O.K.

oilmaster
"Pasaukumu ,,JAWA Latgalē,, organizēju es, tas ir AZ63 (andris)"

Tad vajag arī afišā norādīt, ka tas esi Tu Andris AZ63 ORGANIZATORS un INICIATORS.
Pēdējā laikā visam tiek pieiets "juridiski" - Tu neesi retrojawa elitārajā klubā, tātad pēc plakāta info Tu neesi iniciators un neorganizē NEKO!!

Stulbi būtu "sačakarēt" labi iesāktu tradīciju...Sad
Labojis oilmaster uz 09-05-2012 01:17

Guntis
Es par Ziemeļlatgales ralliju.

P.S. Andri man ļoti žēl,ka neizproti notikumus. Pēc visa spriežot es piekrītu -Oilmaster-.
retrojawa to pasniedz un pasniegs kā savu,NE TAVU,pasākumu.
Georgam patīk citu nopelnus un ieguldījumus norakstīt sev.

Peteris
Lai nesačakarētu labu pasākumu - domāju, ka vairāk vajadzētu palīdzēt AZ63 no ManaJawa puses nekā viņam nepalīdzēt !

Guntis
Pēteri es netaisos palīdzēt retrojawa...
Un lai Georgs to pasniegtu to kā savu nopelnu ...

Ir citi pasākumi,ne mazāk jauki un labi.Visos vienalga nepaspēt.

Peteris
Tad jautājums, kāpēc mēs necīnāmies par savām idejām !

vecaiss
Uz abiem točna nebraukšu, bet drīzāk gan pēc laikiem un interesēm vairāk velk uz retroralliju 9-10. datumā... izskatas, ka tur būs kas vairāk par parādes braucienu vien.

vecaiss, pirms ņemies atrod pagājuša gada arhīvu un paskaties, kāds pasākums bija Kuldīgā. Saprotu, Tevi par dīkstāvi, bet šis pasākums toč tāds nebija.

Nu labi, labi biku pa stingru uzbraucu kādam.. sorry Grin
Labojis vecaiss uz 09-05-2012 21:58

andrew_77
Būtu labi, jā negācijas un neapmierinātība par lietām, kuras man kā braucējam ar Jawu nav zināmas un arī negribu iedziļināties tajās, tiktu aprakstītās atsevišķā tēmā.
Jo grūti orientēties par pasākumu būtību, norīsi, attiecīgajās tēmās, ja komentāri pa vidu neattiecās uz tēmas nosaukumu.

Iet uz forumu: