Pieslēgties
Lietotāja vārds

Parole



Neesi lietotājs?
Spied šeit lai piereģistrētos.

Aizmirsi paroli?
Pieprasi jaunu šeit.
Lietotāji šobrīd
Viesi šobrīd: 2

Lietotāji šobrīd: 0

Lietotāju skaits: 693
Jaunākais lietotājs: kristaps998
Apskatīt tēmu
 Drukāt tēmu
Vizuālais tēls
andrys
Sveicināti! Tā kā esmu nolēmis pamazām apgūt Jawa pasauliFrown, tad interesi izraisīja viena fotogrāfija i-neta plašumos: [img][/img]
Vai tas ir rūpnīcas krāsojums vai personīgi izdomāts? Dabā uz ceļa tāda 638-tā nav redzēta. Rūpnīcas "speckrāsojums" "specpartijai"? Varbūt kāds no foruma biedriem ir ko līdzīgu manījis?
638_melna.jpg
 
Laacis_ar07
suchen.mobile.de/...res=EXPORT
Labojis aivarsz uz 27-10-2015 19:58
 
Kaarlis
Tā gan ir rūpnīcas plakāta bildīte, bet ļoti līdzīgi bija arī tirdzniecībā. Viss tieši tā, izņemot vējstiklu un bagāžas stiprinājumus. Tiesa gan, PSRS tirgam nāca ar citiem aizmugures amortizātoriem un citām uzlīmēm. Lai gan Čehi ražoja arī melnas, neesmu pie mums nevienu tādu redzējis. Baltas gan ir bijušas pārdošanā.
 
cyprus1
Melnu pārdošanā redzēju vēl kad bija moču veikals Daugavgrīvas ielā.Uzlīmes tādas uz bākas gan nebija,tikai hromētais uzraksts.
 
Kaarlis
Hromētie uzraksti bija 638tajām pirmajā versijā, uzreiz pēc 638-05. Pēc tam Psrs tirgam paredzētajām līmēja baltos uzrakstus, citur tirgotajām tādas uzlīmes kā plakātā un pacēla izpūtējus. Dažiem šķita, ka tas ir jauns modelis un sāka saukāt par 639 u.t.t, . Vēlākā izlaiduma 638 (1989, 1990g) ar slīpi paceltajiem izpūtējiem šķūnīšos sāka dēvēt par "Ļuks". Iespējams tas aizgūts no krievijas. Visur citur tā bija Jawa 638 Twin Sport jeb TS. No tā arī burti uz uzlīmes.
 
andrys
Kaarlis rakstīja:

čehi ražoja arī melnas, neesmu pie mums nevienu tādu redzējis. Baltas gan ir bijušas pārdošanā.

hm, incanti. Ja labu sarkanu 638-to saķīlē kā rūpnīcas plakāta bildē (krāsojums, uzlīmes utt.), vai tas būtu liels pārkāpums? Nu tādu, kā Kārlis teica, ne tādu kā uz Krieviju tirgoto. Nav jau doma uztaisīt kā vienīgo LatvijāSmile, bet interesanti būtu pie šāda projecta pastrādāt... [img][/img]Šī bilde laikam vairāk nāk no čehijas puses. Kārli, kādas ir tavas pieminētās atšķirības aizm.amīšos?
jawa1_2.jpg

Labojis andrys uz 29-10-2015 13:18
 
Kaarlis
Savienības tirgū nonāca jawas kam amīši noslēgti ar plastmasas glāzēm. Pats esmu uztaisijis melnu ar baltajām uzlīmēm un stingri jaunāka modeļa dubļusargu un nemaz nejūtos slikti. Wink Tas, ko tu dari, ir tava brīva izvēle. Kāds dod priekšroku autentiskiem modeļiem, cita mocis ir nebeidzama pārbūvju sērija. Tas atkarīgs no mērķa, ko vēlies sasniegt. No VS viedokļa tavā gadijumā arī būtu pa lielam viss kārtībā.
 
andrys
Tā, tāCool, jūtu, ka briest plāns ziemas garajiem vakariem. Nu ko, jāmeklē attiecīgs eksemplārs... Frown , un attiecīgās info vākšana i-neta plašumosCool
 
andrys
par rezultātiem tiks ziņots foto izskatāSmile
 
Kaarlis
Kas tur ko vākt- modelis populārs, bilde acu priekšā. Tik vien kā uztaisīt... Ar eksemplāra meklēšanu būs pagrūtāk. Normālu vairs nedabūsi. SS.LV tikai baisi lūžņi par nenormālām cenām.
 
andrys
Kaarlis rakstīja:

...SS.LV tikai baisi lūžņi par nenormālām cenām.

SS ir tikai noderīgs atsevišķu detaļu, attēlu un citas sīkas infas vākšanai. Šī skola bija izieta reanimējot VAZ2121 vienam, konkrētam mērķim. Būs jāparokas Latgales šķūnīšos...Grin,
 
Laacis_ar07
andrys rakstīja:

Kaarlis rakstīja:

...SS.LV tikai baisi lūžņi par nenormālām cenām.

SS ir tikai noderīgs atsevišķu detaļu, attēlu un citas sīkas infas vākšanai. Šī skola bija izieta reanimējot VAZ2121 vienam, konkrētam mērķim. Būs jāparokas Latgales šķūnīšos...Grin,

www.ss.lv/...ciief.html
varbūt???
Labojis aivarsz uz 29-10-2015 21:58
 
Guntis
ja tā 638 ir 1992 gada,dzinējs ir nejaukts,interesanti(es zinu) kas iekšā.

bet tur viss būs rūsas klucī,tāpēc atmetu domu braukt un savākt.
 
andrys
Gunti, Nē! Tā ir bez dokiem, saimnieks Rietumos...
Man cita doma, kas sevi dažreiz ir attaisnojusi. Īsumā paskaidrošu: ja nonāc svešā pilsētā, kurā tev nav neviens paziņa, tad pirmā vieta kur tev nepieciešamo info vai palīdzību var iegūt, tie ir taksisti. Protams, tūlīt teiksiet, ka neko citu par kontrabandas cigaretēm un krutku tie nepiedāvās Angry. Jā gadās arī tā, bet no viņiem citreiz var iegūt noderīgo un vajadzīgo info. Galvenais atrast diedziņu un tad jau lēnām var sākt ritināt. Otrs info ieguves avots, ja domātas tieši ir Jawa, tad Tolmeta pieņemšanas punkti un šoferīši kas to metālu ved. Pērles citreiz ir neticamasGrin, pagaidām man tas bijis saistībā ar auto lietām. Galvenais mierīgi un loģiski Cool.
 
Iet uz forumu: