Pieslēgties
Lietotāja vārds

Parole



Neesi lietotājs?
Spied šeit lai piereģistrētos.

Aizmirsi paroli?
Pieprasi jaunu šeit.
Lietotāji šobrīd
Viesi šobrīd: 2

Lietotāji šobrīd: 0

Lietotāju skaits: 693
Jaunākais lietotājs: kristaps998
Apskatīt tēmu
 Drukāt tēmu
634. rāmis
cyprus1
Sveicināti!
Ņemot vērā ka bieži kāds meklē kā legalizēt motociklu man ir sekojošs piedāvājums.Man ir palicis rāmis no norakstītas 634 Jawas ar apliecinājuma dokumentu.Norakstītam transportlīdzeklim var atjaunot reģistrāciju īpašnieks vai tā pilnvarota persona.Īpašnieks dzīvo Rīgā,adrese ir zināma.
Rāmim ir tikai nogriezts kreisās puses kronšteins kur pieskrūvējas izpūtējs un kāpslis,pārējais ir ideālā stāvoklī.
Ja kādam ir vēlme atrast kontaktus ar bijušo īpašnieku un mēģināt legalizēt kādu moci, varu par ļoti simbolisku samaksu rāmi un dokumentus atdot.
Vairākas reizes esam sakārušies, arī šajā forumā, kad par kosmisku ciparu piedāvā tikai vecus dokumentus(bez rāmja) kuriem vērtība zemāka par tualetes papīru-apslaucīties pat nevar! Pie tam vēl tirgotājs ar putām uz lūpām grib pierādīt ka ir gudrāks par visu likumdošanu un attiecīgām iestādēm!
Šis nav tas gadījums.
Var rakstīt PM vai zvanīt-22472675.
 
Jancic
Neticu ,ka norakstītu var tik viegli atpakaļ legalizēt. Tā ir milzīga laimes spēle. Tad jau tos transporta līdzekļus kuri ir norakstīti un tirgojas, pirktu daudz nedomājot.

Cik ir bijusi saskarsme, zinu par vienu tr. līdzekli kurš savā laikā bija norakstīts un tika atgriezts legāli atpakaļ uz ceļa. Tur bija pamatīga epopeja + tas pirms tam ieguva VS sertifikātu, tad kopā ar vecā īpašnieka iesniegumu, ka braucamais norakstīts kļūdas, nezināšanas pēc, tika papīri iesniegti izskatīšanai CSDD. Tad Miera ielā komisija lēma legalizēt to vai nē. Varēja arī pateikt nē un viss.

Vai ar šo pliko rāmi būs tas pats gadījums, man maz ticams. Domāju, ka šis variants arī uz tās pašas tualetes nagliņas karināms vien būs. Rāmi var par simbolisku samaksu uzdāvināt tolmetam.
Katrā ziņā lai izdodas. Wink
350 / 360
350 / 634.7
 
Erlands
Man pagājušogad tas izdevās ļoti vienkārši.
 
Laacis_ar07
Slimība nepāriet,ko redzu to ņemu! Rāmis arī irā!
dscf1579.jpg bild_007.jpg

Labojis Laacis_ar07 uz 12-01-2016 12:59
 
Rihards638
Man arī izdevās oficiāli dabūt atpakaļ reģistrā. Pateicoties bijušās saimnieces un Liepājas CSDD labklājībai. Laikietilpīgs, ne pārāk lēts, bet ar sakostiem zobiem var uzlikt atpakaļ uz reģistra. Winkcontent32-foto.inbox.lv/albums/r/richeliss/05-01-2016/20150703-110759.sized.jpg
 
ZigisM
CSDD prasa uzrādīt visu motociklu komplektā (atbilde uz manu e-pastu kompetentai personai CSDD reģistrācijas daļā tieši par šo gadījumu), nepietiekar pliku rāmi vien.Tā kā pirms dokumentu kātošanas nāksies ''bišku'' pastrādāt/patērēties.
 
normis
pagājušā gadā divus močus izdevās atjaunot,bet,mocim tiešām jāizskatās kā mocim,īpašnieks raksta vēstuli uz CSDD Rīgā,ar lugumu atjaunot,jo norakstīja,baidoties no nodokļiem,moci salidzināšanā safočeja no visām pusēm,un,pēc apmēram pāris nedeļām varēja reģistrēt.
 
cyprus1
Nu re,vairāki ir jau veikuši šādu pasākumu! Zināju, ka tas iespējams pirms liku sludinājumu.Tikai nav skaidrības kāpēc vienam tas ir veicies vienkārši,bet citam sarežģītāk un dārgāk? Vai nu laika periodi dažādi un likumdošana,vai atkarīgs no attiecīgo iestāžu darbinieku kompetences?
 
Erlands
Es domāju,kad pēdējais!
 
Laacis_ar07
Laacis_ar07 rakstīja:

Slimība nepāriet,ko redzu to ņemu! Rāmis arī irā!

Tāds tas rāmis,jau papīri noformēti,kopējā summa 150euro
bild_007_1.jpg
 
Rich
Exelents rāmis.... ar nelielām piedevāmGrin. Domāju darījums ļoti labs.
 
bahmuc
hmmm.... žēl, es arī ko līdzīgu meklēju kā legalizēt savu bliežamo
 
Iet uz forumu: