Pieslēgties
Lietotāja vārds

Parole



Neesi lietotājs?
Spied šeit lai piereģistrētos.

Aizmirsi paroli?
Pieprasi jaunu šeit.
Lietotāji šobrīd
Viesi šobrīd: 1

Lietotāji šobrīd: 0

Lietotāju skaits: 693
Jaunākais lietotājs: kristaps998
Apskatīt tēmu
 Drukāt tēmu
638 JAWA rāmis ar dokumentiem.
pertikis123
Seicināti vēletos zināt vai kāds nepārdod JAWA 638 rāmi labā stāvoklī ar Nr kuram vel ir dokumenti! Izskatīšu visus piedāvājums! Lieta tāda ka pašām ir 638 jawa norakstīta un lai piereģistrētu man vajadzētu rāmi ar dokumentiem labā stāvoklī!

Sazināties varētua r mani pa tel:26461551 esmu protams whatsapp vai pa E-pastu-gatis.davidans@inbox.lv
 
konuss
Neviens nepārdos rāmi ar papīriem,meklē moci ar saimnieku.
 
aivarsz
Man šis problēmas ir aktuālas jau 3 gadus. Ir pāris reāli moči, kas pagaidām nolikti uz nezināmu laiku, lai atgūtu otru jaunību, ir papīri, bet abiem mopēdiem īpašnieki zem zemes. Foruma biedri man nav spējuši sniegt palīdzīgu roku par tēmu rāmis ar papīriem. Tāda ir patiesība.
 
pertikis123
Nu jā Vnk mans tētis ir policists un tie ir policistu vecie moči un vinji ir vnk norakstīti un dokumenti nav! Un ta vins uzzināja csdd ka vajag dabūt citu rāmi ar visiem nr un dokumentiem un tās jawas iekšās pārlikt un to rāmi kuram ir dokumenti un tad tikkai varēs piereģistrēt! Jo man Tgd Ta jawa ir perfektā kārtībā kopta spīd un laistās , bet problēma tā ka nevar piereģistrēt!
 
Erlands
Mopēdu!?Angry
 
aivarsz
[quote]Erlands rakstīja:

Mopēdu!?Angry[/quote

Erland, atvaino, mopēdi- tas ir mans slengs. Laboju. Motocikli. Šķūņos vietu aizņem 2 gb, gaidot reanimēšanai labākus laikus vai liktenīgu šķūņu ģenerāltīrīšanu. 634.7 1gb, 638.5 1gb, Ar Latvijas valsts dokumentiem, diemžēl, piederošiem īpašniekiem, kas dzīvo Stiksas upes otrā krastā. Bez tam, Velorex 562 (638 komplektācijai) oriģinālajās transporta kastēs, veci- jauni. Un bez papīriem. Viss lērums kopā aizņem baigo rūmi. Kaut kad jau būs jāpieņem radikāli lēmumi.
 
normis
Ja mocis ir perfektā kārtībā,bet ir norakstīts un īpašnieks ir dzīvs,tad viss ir ļoti vienkārši.Aizved moci uz jebkuru csdd,uztaisīsi salīdzināšanu,csdd moci visos sīkumos safočēs.Pēc tam īpašnieks uz baltas papīra lapas raksta vēstuli uz Rīgu,csdd un lūdz moča reģistrāciju atjaunot,norādod ka moci norakstīja,jo domāja ka savādāk būs jāmaksā nodokļi.Ar vārdu sakot kļudījās.Un,ja mocis tiešām ir orģināls un labā kārtībā,tad tiks atjaunots.
Šādi ir atjaunotas vairāku moču reģistrācija.Smile
 
Guntis
Varbūt es kļūdos,bet normi tu jauc divas dažādas lietas.
1. noraktīja privātpersona.
2. noraksta utilizē iestāde,ar to viss cauri. Nav tāda īpašuma.
 
Kaarlis
Nupat atcerējos! Man ir pilns komplekts. Rāmis, dokumenti, numurs, zināms īpašnieks. Tikai mazs sīkums: norakstīts un vēl sodiņš virsū uzlikts. Smile
 
aivarsz
Šeit rodas pretjautājums. Kāda varētu būt kompekta cena un cik liels ir "sodiņš"? bet to PM.
 
Kaarlis
Cena 1l balantains vai ekvivalents Grin Pašizvešana.
 
normis
Jā,manā gadījumā cilvēki bija devušies uz csdd,pirms gadiem patsmit,jo dzirdējuši,ka ja mocis stāv,tik un tā bus jāmaksā nodoklis,savādāk nevarēs ari savam auto iziet apskati,un csdd,vienkārši rakstot iesniegumu,norakstīja.Tad vel nebija tā kārtība,ka jānoraksta šrotā.
Cik esmu ar šo saskāries,ja ir īpašnieks,un mocis tiešām ir orģināls bez šķūņingiem,nav bijušas problēmas.
 
pertikis123
Kaarli vinjam tiesām ir rāmis 638 jawa ar dokumnetiem bet ccik liels būtu tas sods!Smile
 
pertikis123
ja normi mocis ir perfekts bez ķūningiem , bet problēma tāda ka nav dokumenti!un numurs!Jo tas ir vecais Policijas mocis kuru norakstija jo pārgāja uz citiem!
 
Kaarlis
liegums ap 600 eur, nav mans. laikam čali pa pālim paķēra. Tas jau laiku atpakaļ.
 
pertikis123
nja man sanāk jawa laba ar dokumentiem jau ! bet vnlg paldies!
 
Laacis_ar07
Bet cik viņa maksā kā donors?Nopietni,jo doķi un rāmis man ir!
 
aivarsz
Laacis_ar07 rakstīja:

Bet cik viņa maksā kā donors?Nopietni,jo doķi un rāmis man ir!


Labs jautājums. Man ir labs donors 638.5. Ar doķiem uz rokas, tikai saimnieks citos medību laukos.Mocis 1987. Ex saimnieks, bez radiem Latvijā. Ja man, neiespringstot, nesanāks legāla doķu iegāde, pēc brītiņa atdošu kādam interesentam par ~ iegādes 390 Eur. Cena diskutējama. Stāvoklis nav ideāls, bet reāli, nav pārmērīgi sašķūnēts,ir pieņemams.Daudz hroma. Stāsts- vai nu ceļu pats, ja spēju,, vai atdodu kādam citam lai dabūtu brīvu telpu garāžiņā.
 
Iet uz forumu: