Pieslēgties
Lietotāja vārds

Parole



Neesi lietotājs?
Spied šeit lai piereģistrētos.

Aizmirsi paroli?
Pieprasi jaunu šeit.
Lietotāji šobrīd
Viesi šobrīd: 2

Lietotāji šobrīd: 0

Lietotāju skaits: 693
Jaunākais lietotājs: kristaps998
Apskatīt tēmu
 Drukāt tēmu
Sudraba sapņu braucējs jeb atpakaļ nākotnē
treners
Šis stāsts ir par laikiem, kad garāžas sienas rotāja no spekulantiem nopirkti plakāti ar atkailinātām rietumu popzvaigznēm un dzīvē nekad neredzētiem motocikliem – nesasniedzamiem, izskatīgiem, ar jaudīgiem dzinējiem. Puikas iedvesmojoties no žurnālos un plakātos redzētā garāžās viengaņģus pārskrūvēja par krosa mopēdiem un lepni uz bākas uzlīmēja motokrosā par 3 rubļiem nopirktu uzlīmi „Kawasaki”. Uz garāžas sienas plakāta attēlotā Honda VFR750 arī nelika mieru un lika tiekties pēc sapņiem, kas tajā laikā likās tik nesasniedzami.
Iespējams tā arī radās šis motocikls, kurš nejauši nonāca manās rokās. Motocikla vēsture ir līdzīga kā filmā „Sudraba sapņu braucējs”, arī šī motocikla iepriekšējais īpašnieks 90 gados traģiski gāja bojā nelaimes gadījumā un motocikls apaudzis ar putekļu kārtu pamests stāvēja šķūnītī. Kad motocikls nonāca pie manis, sākotnēji tika plānots to izmantot kā dzinēja donoru, bet nomazgājot no putekļiem kaut kā roka vairs neceļās to izjaukt. Var redzēt, ka motocikls ir būvēts lai sasniegtu sapni, kaut gan funkcionāli tas pat ir bīstams. Bāka, lai vizuāli labāk izskatītos, ir piepacelta un nav nostiprināta pie rāmja, gāzes rokturis atduras pret stikla malu. Toties priekšējai piekarei izmantoti pat šosejas Iž elementi - amortizatori, ritenis un bremžu trumulis. Tas nekas, ka trumulis nav pat nostiprināts un priekšējo bremžu vispār nav, bet kā izskatās!
Bet sapņi mums liek tiekties uz priekšu, mēs cenšamies tos sasniegt līdz tie kļūst par īstenību. Laikam tā arī ir jāuztver šis motocikls.

content4-foto.inbox.lv/albums/t/treners/Blakjene/IMG-5265.sized.jpg
content4-foto.inbox.lv/albums/t/treners/Blakjene/IMG-5266.sized.jpg
content4-foto.inbox.lv/albums/t/treners/Blakjene/IMG-5251.sized.jpg
content4-foto.inbox.lv/albums/t/treners/Blakjene/IMG-5257.sized.jpg
content4-foto.inbox.lv/albums/t/treners/Blakjene/IMG-5252.sized.jpg
content4-foto.inbox.lv/albums/t/treners/Blakjene/IMG-5250.sized.jpg
content4-foto.inbox.lv/albums/t/treners/Blakjene/IMG-5248.sized.jpg
content4-foto.inbox.lv/albums/t/treners/Blakjene/IMG-5245.sized.jpg
content4-foto.inbox.lv/albums/t/treners/Blakjene/IMG-5270.sized.jpg
 
Maris
Šis varētu būt tas variants, kad mocīti varētu atjaunot tieši šajā stilā, kādā tas tika būvēts un novērst pieļautās nepilnības ar mūsdienu iespējām!
Būtu interesants projekts....
 
rechijs
Savā ziņā tiešām interesants eksemplārs !
 
modza
Jāā, cilvēks te ir centies ne pa jokam. Bet dokumentu jau visdrīzāk ka nav.
 
Laacis_ar07
Kad 1988g.pārdevu savu 634to,pēc mēneša tā izskatijās ļoti līdzīga,,tikai sudrabota,01žiguļa panelis bij,kad bij gatava,,pēc dažām dienām jau bija lūžņos,,viens kodiens un iznīcināta,,čalim bij talants,bij laikam ko redzējis arī ārzemju žurnālos,bet alkohols izrādijās stiprāks!Sad
 
Iet uz forumu: