Pieslēgties
Lietotāja vārds

Parole



Neesi lietotājs?
Spied šeit lai piereģistrētos.

Aizmirsi paroli?
Pieprasi jaunu šeit.
Lietotāji šobrīd
Viesi šobrīd: 2

Lietotāji šobrīd: 0

Lietotāju skaits: 692
Jaunākais lietotājs: Endzuks20
Apskatīt tēmu
 Drukāt tēmu
Jaunais ekspluat nodoklis.
zigmars
Skaidrs, ka tas ir katastrofāli netaisnīgs, tāpēc aicinu parakstīties par iniciatīvu portālā manabalss.lv
manabalss.lv/...rauga/show

Saite nedarbojas - jākopē
Labojis aivarsz uz 06-10-2016 17:45
 
Kaarlis
manabalss.lv/...rauga/show Tagad vajadzētu darboties.
Cik atceros, jau divas reizes paraksti savākti un iesniegti saemā. Abas reizes tautas viedoklis totāli noignorēts. Maz ticības ka šī reize būs savādāka. Bet ja neviens neko nedarīs, tad arī nekas nenotiks tā kā, varbūt, jāizdara to vēlreiz.
Un starp citu, ideja pamatos ir pareiza tikai iniciatīvas izveidotājam ir maz sajēgas par nodokļiem un valsts budžetu un arī pamatojumi klibo. To penteri vajadzētu sarakstīt profesionālāk un ar reāliem argumentiem.
 
zigmars
Cik es saprotu, tad paraksti jau ir savākti, lai iesniegtu atkal tiem 100 mērkaķiem izskatīšanai.
Vienīgi var parakstu skaitu palielināt - lai viņi redz, ka cilvēki ir spējīgi organizēties un sevi aizstāvēt.
Labojis zigmars uz 06-10-2016 11:37
 
Guntis
Toreiz,kad uzdāvināja -zelta minsku-,kas izmainījās ...nekas,man uz to ir apātija. kur tautas -kalpi- ir tālu no tautas.

P.S. vakar uz ielas satiku -ūsaino mauku- ,tā gribējās iespļaut sejā ! bet gļēvums raksturīgais .... pārsvarā latviešiem,mani apturēja...

P.S. mans tēvs ar viņas tēvu strādāja vienā ... iestādē,man no viņas tēva ir vēl aizvien dāvana manā dzimšanas dienā ...tālajā.... 19 XX gadā Sad kad es nācu pasaulē.
 
ZXXZ
Protams, ka pašreizējie nodokļi un to iekasēšanas principi ir galīgi garām. Varētu pat teikt noziedzīgi. Par nodokli pie degvielas, vienīgais pareizais risinājums. TIKAI domāju būs vēl sliktāks izpildījums, nekā ar elektrību.
Vai atceras, kas notika, kad tauta pieprasīja progresīvo nodokļu sistēmu? Kad varturi atskaņoja savu variantu, tā visi apklusa. Nu jau cik gadus neviens neiedrošinās pat ieminēties par tādu.
 
zigmars
Varbūt kāds no Jawistiem varētu izrēķināt, cik būs jāmaksā pēc CO formulas aprēķinātais tr. ekspl. nodoklis par manas Jawas zilajiem dūmiem?
 
andrys
Paredzētajā likumprojektā moči nemaz nav pieminēti. Ja kļūdos, labo... Smile, te var taču atrast arī pats un nekas nav jārēķina, vai ne? Smile
Labojis andrys uz 11-10-2016 12:58
 
Digmars
andrys rakstīja:

Paredzētajā likumprojektā moči nemaz nav pieminēti. Ja kļūdos, labo... Smile, tetap.mk.gov.lv/...akalpojumi var taču atrast arī pats un nekas nav jārēķina, vai ne? Smile

Tā vajadzētu būt.
 
Iet uz forumu: