Pieslēgties
Lietotāja vārds

Parole



Neesi lietotājs?
Spied šeit lai piereģistrētos.

Aizmirsi paroli?
Pieprasi jaunu šeit.
Lietotāji šobrīd
Viesi šobrīd: 2

Lietotāji šobrīd: 0

Lietotāju skaits: 692
Jaunākais lietotājs: Endzuks20
Apskatīt tēmu
 Drukāt tēmu
Priekšējā ass 638
UgunsX
Kas šeit nav pareizi?
content30-foto.inbox.lv/albums/r/rsdj/jawa/IMG-20170205-144509.sized.jpg



Es šobrīd esu salicis paplāksnes starp vāku un dakšu, bet sanāk ka ritenis nestāv īsti pa vidu.
Kaut kur jawaold forumā lasīju ka pastāv divu veidu priekšējo bremžu vāki 638 ritenim.
 
otomars
manupraat truukst bukse dakshaa
 
UgunsX
Bukse nāk otrā pusē, viņa man tur ir un nekādi neietekmē doto problēmu.
 
UgunsX
Lūk, atradu šādu bildi. Šim vākam lējums ap asi ir garāks un viņš atspiežas pret dakšu reizē ar to vāka fiksēšanas padziļinājumu. Man sanāk ka fiksēšanas padarīšana ieguļas līdz galam, bet tam ass lējumam līdz dakšai paliek vēl vismaz centimetrs - pusotrs. Tas liek domāt, ka pastāv vairāki vāku veidi. Es savējo dabūju jau tādu nošeibotu kad nopirku šo Jawu.

[img]http://zaycev.users.photofile.ru/photo/zaycev/96640484/xlarge/132935119.jpg[/img] is not a valid Image.
 
otomars
es atradu vaaku Grin


content32-foto.inbox.lv/albums/o/otomars2/cz/20170205-222251.sized.jpg

mans vinsh ir lieksWink
 
Dalgo
Bukse, ieliekas dakšā un cauri iet ass..

content5-foto.inbox.lv/albums/d/danston/Jawa-350-634/IMG-4391.jpg
 
UgunsX
Man tagad tādas bukses vietā ir saliktas paplāksnes, bet tas neatrisina problēmu ar rata novietojumu, no labās puses starp ratu un amortizatoru ir kādi 2mm, no kreisās hz, kādi 1.5 cm vai vairāk un pabīdīt pa kreisi viņu nekādi nevar jo, kā manā pirmajā bildē redzams, bremžu vāka fiksēšanas vieta atduras pret amortizatora fiksēšanas izcilni. Lai viss būtu vietās, man vajag to padziļinājumu vākā vismaz centimetru zemāku (dziļāku), tad vāks aizies vairāk pa kreisi un tas lējums ap asi atspiedīsies pret amortizatoru, varēs savilkt asi un viss stāvēs taisni. Otomārs piedāvā vāku ar garāku lējumu ap asi, pamēģināšu uzlikt to, bet neesu 100% pārliecināts ka tas atrisinās problēmu, tikai aizstās šeibas ar vāka lējumu.

Kas tā par buksi, katalogā itkā nav?
 
Dalgo
Nesaprotu kadu ķīnu mēģini tur izgudrot, ieliec buksi un brauc!
Ko, tad Tu gribi teikt ka pati dakša ir par šauru? Buksei ir jābūt tik platai lai aizpildītu šķirbu starp vāku un dakšu, savādāk nemaz nevar būt, vel tikai skaties vai dakšas caurums ir pēc ass resnuma, ja resnāks tad bukse to kompenses (jo mukse ir kā caurulīte kas iesēžas dakšas caurumā), ja caurums ir tieši tik cik resna ass (nezinu vai tāds variants vispār eksistē) tad lietu atrisinās otrs vāks ar plato lējumu...
Shock
 
UgunsX
Dalgo, Tu laikam nesaprati par ko ir runa vispār.
Buksi (paplāksnes) esmu jau ielicis un braucu.
Dakša ir tik plata, cik platai viņai jābūt.
Par bukses platumu man vispār nekādu jautājumu nav.
Ass diametrus brīvdienās pamērīšu, bet, cik atceros, nekādas ievērojamas brīvkustības tur nebija.
Ritenis gandrīz beržas gar labās puses amortizatoru, pa kreisi pabīdīt nevaru dēļ bremžu vāka, bildē ir skaidri redzams kur un kā.

Varbūt es neskaidri izteicos, pateikšu savādāk - es pacēlu šādu jautājumu jo kaut kur lasīju ka 638 ir bijušas vairākas variācijas ar amortizatoriem un bremžu vākiem. Pats sīkumos nezinu, tādēļ jautāju - varbūt kāds jau ir ar to saskāries un var nokomentēt. Varbūt tas mans vāks nemaz nav no Jawas, bet no kādas CZ, piemēram. Varbūt ir vēl kāds trešā veida vāks kas man ir jāmeklē. Es nezinu. Tādēļ jautāju. Fakts ir tāds, ka mana šībrīža kombinācija nav pareiza.
 
gacans
Laikam jau tā ir ,ka ir divu veidu dakša ,ar buksi un bez ,attiecīgi bremžu trumuļa vāks ar mazo pipsi vai lielo ,manējai vāks ar lielo pipsi .
img_20170206_150626.jpg
 
Kaarlis
Manuprāt vajadzētu salīdzināt cz , 638 un 638-05 katalogu. Klīst baumas, ka no cz adaptētā dakša 100% neatbilst 638. Viela pārdomām.
 
andrys
Kaarlis rakstīja:

Manuprāt vajadzētu salīdzināt cz , 638 un 638-05 katalogu. Klīst baumas, ka no cz adaptētā dakša 100% neatbilst 638. Viela pārdomām.


Sveicināti šajā diennakts laikā! Lasot kopā savu Mazulīti Nr.638 garāžā ieklīda CZ dakša (sludinājums par pārdošanu). Ja tas palīdz sadzīt pēdas savstarpējai 638-tās un CZ dakšu saderībai, tad zemāk pievienotajās bildēs ir izmēri. Dakšu zaru attālums apakšējā tiltiņā 638- 210.5mm, CZ dakšai 210mm. Tā kā dakšas zariem (manuprāt) jābūt paralēliem, tad šo 0.5mm var norakstīt uz rūsas slāni uz štoka... Smile, Pie CZ dakšas bija piestiprināti kaut kādi lenķīši, iespējams atstarotāju stiprināšanai. Ja kādam vajadzīgi, dodat ziņu PM... Smile
dsc_0254.jpg dsc_0252.jpg dsc_0250.jpg dsc_0249.jpg dsc_0248.jpg
 
andrys
Turpinot šo tēmu, dažas bildes par 638 un čz dakšu ne-saderību, varbūt kādam noder.... Smile
115073988.jpg 115073986.jpg 115073979.jpg
 
Iet uz forumu: