Pieslēgties
Lietotāja vārds

Parole



Neesi lietotājs?
Spied šeit lai piereģistrētos.

Aizmirsi paroli?
Pieprasi jaunu šeit.
Lietotāji šobrīd
Viesi šobrīd: 2

Lietotāji šobrīd: 0

Lietotāju skaits: 692
Jaunākais lietotājs: Endzuks20
Apskatīt tēmu
 Drukāt tēmu
JAWA no Polijas
Gints13
Man viens radinieks apgalvo, ka viņa paziņa šogad un pāgājušogad ir vairākas reizes nopircis JAWU Polijā, atvedis uz Latviju un šeit bez problēmām piereģistrējis CSDD, neizmantojot šei jau agrāk reģistrētus JAWU dokumentus, tas ir, piereģistrējis JAWU no nulles CSDD, par pamatu izmantojot Polijas dokumentus. Kaut kad mēģināšu viņu satikt personīgi, lai pārliecinātos. Bet varbūt tiešām pastāv kāda iespēja reģistrēt JAWU no jauna Latvijā?
 
andrys
Jaunu 2T-nieku Grin? No nulles, atkārtoju - no nullesSmile? Pēc pastāvošās likumdošanasCool? Moto + dokumentu foto studijāAngry, lai visi redz. Savādāk viena tante teica...
 
morgans
Vajadzētu būt taisnībai jo Polija jau ir evropā Pfft tapēc var pārreğistrēt! Pameğini iievest piemēram NO krievijas (kas nav evropā) un piereğistrēt...neizdosies.
 
bargais
Man zināms viens topošais mūsu pulciņa biedrs, kas nevarēdams atrast moci Latvijā, nopirka to Ungārijā, atveda šeit un piereģistrēja.
 
andrys
morgans rakstīja:

Vajadzētu būt taisnībai jo Polija jau ir evropā Pfft tapēc var pārreğistrēt!


Tas vēl neko nenozīmē! Likumdošana šajā jomā ir ļoti sarežģīta un stingraPfft
 
andrys
bargais rakstīja:

Man zināms viens topošais mūsu pulciņa biedrs, kas nevarēdams atrast moci Latvijā, nopirka to Ungārijā, atveda šeit un piereģistrēja.


Pilnīgi no "0", jaunu?
 
bargais
Mazlietota ar ungāru dokumentiem
 
Gints13
Sorry, nedaudz neveiksmīgi noformulēju to stāstu. Doma bija, ka ieved Latvijā vecu (lietotu) JAWU, kas ir bijusi reģistrēta Polijā, bet nekad nav bijusi reģistrēta Latvijā un šeit to piereģistrē. Izskatās, ka tā var - ievest no Polijas, Igaunijas, Lietuvas u.c. lietotas JAWAS. Šeit nevar piereģistrēt pilnīgi jaunu JAWU, nupat no rūpnīcas.
 
andrys
bargais rakstīja:

Mazlietota ar ungāru dokumentiem
+ veca, bijusi reģistrēta PolijāGrin

Nu, re Smile ! Jau izskatās pēc patiesības. Jauniem močiem, lai reģistrētu tos "Evropā", precīzāk to dzinējiem, jāizpilda Euro4 atgāzu prasības. Līdz ar to 2T-iekiem problemsFrown, punkc
 
morgans
Es arī biju domājis ka jau lietotu Jawu eiropas iekšienē ir iespējams reğistrēt. Veikt pirmo reğistrāciju jaunai nevar tieši to nelaimīgo atgāzu dēļ.
 
ZXXZ
Eiropa Eiropai Eiropa. Pie mums taču reģistrē jaunas ķīniešu parodijas par motorollera tēmu ar 2t motoru?
Spriežot pēc mājas lapas Britu salās nav problēmu ar jaunu 2T Jawu reģistrāciju.
http://www.jawamotorcycles.co.uk/price.html
Vai atkal bāleliņi savā iztapībā neskrien ratiem pa priekšu?
 
andrys
China 2Tparodijām ar mopēda (motorollera jēdziena nav kā sugas normatīvajos aktos) izskatu "vse dokumenti v poradķe"Angry. Kā to šauracainie ir dabūjuši, par to vēsture klusēFrown. Kas attiecas uz Jawām britu salās, tad iespējams, ka tur ir veikti šo moču individuālie apstiprinājumi atbilstoši šīs valsts iekšējām prasībām. Šī pasākuma izmaksas un papīru ķēpu pat bail minēt, līdzvērtīgas, kā jau iepriekš teica jauna japāņa ar ABS un traction control izmaksām, ja ne vairāk. Ja ražotājs vai tā dīleris uz to ir spējīgs un tauta pieprasa, tad karogs rokās un uz priekšuGrinGrinGrin, ceļš jau nobruģētsSmile Vai euro4 prasības tur tiek ievērotas vai ir atmestas, kā priekš iekšējā tirgus nevajadzīga opcija, kas to lai zin.
Manuprāt, daudz svētīgāk un 5x varbū pat 10-reiz lētāk un vienkāršāk ir reanimēt vietējo Jawu - paglābts no iznīcības kāds mocis, paša darbs, Lapsu mājas saimnieka konsultācija un rezultāts beigās parasti patīkams...Grin
 
Iet uz forumu: