Pieslēgties
Lietotāja vārds

Parole



Neesi lietotājs?
Spied šeit lai piereģistrētos.

Aizmirsi paroli?
Pieprasi jaunu šeit.
Lietotāji šobrīd
Viesi šobrīd: 2

Lietotāji šobrīd: 1
Rolands

Lietotāju skaits: 693
Jaunākais lietotājs: kristaps998
Apskatīt tēmu
 Drukāt tēmu
Moto navigācija
Gints13
Tā kā piederu pie topogrāfiskajiem idiotiem, tad sāku domāt par kādas palīgierīces - navigatora iegādi. Kāda ir jawistu pieredze par navigatoriem? Pats pētīju Garmin Zumo 220, ar 3.5 collu ekrānu, lielāku nevajag, galvenais, lai būtu latviešu valoda iekšā. Ja kādam tāds (vai kāds stipri līdzīgs) ir palicis lieks, labprāt nopirkšu.
 
aivarsz
Garmins ir ļoti laba izvēle. Bet, vai neesi domājis, ka ērtāk ir ieinstalēt labu ( vai vairākas) programmas savā telefonā? Tas pats Garmins ir izstrādājis vairākas maksas programmas gan braucējiem, gan bezceļu tūristiem ar bezmaksas regulāriem atjauninājumiem atlikušajam mūžam visām mainīgajām viedierīcēm. Autobraucējiem Navigon, mocistiem šogad Cruiser.
Labojis aivarsz uz 01-07-2017 20:54
 
Gints13
Es neesmu draugos ar jaunajām tehnoloģijām, vismaz sakaru jomā. Telefons, dators, navigators man ir trīs atsevišķi aparāti. Manis lietotajam telefonam Nokia 3720 Cruiseru neuzliksi. Tāpēc arī radās doma, ja kāds ir pārgājis uz viedtālruni un navigators palicis lieks, tad labprāt to atpirkšu. Bet doma laba, paldies - varbūt ir ērtāk, lētāk nopirkt viedtālruni tīri priekš navigācijas.
 
Iet uz forumu: