Pieslēgties
Lietotāja vārds

Parole



Neesi lietotājs?
Spied šeit lai piereģistrētos.

Aizmirsi paroli?
Pieprasi jaunu šeit.
Lietotāji šobrīd
Viesi šobrīd: 1

Lietotāji šobrīd: 0

Lietotāju skaits: 693
Jaunākais lietotājs: kristaps998
Apskatīt tēmu
 Drukāt tēmu
638 aizdedze, kontaktu vietā
Vilcins
50 eiro tikai tas kas attiecas uz kontaktu aizvietošanu.
80 eiro vis kopā
27160935 Rīga
content24-foto.inbox.lv/albums/a/atamansvilks/jawa/20180517-143906.sized.jpg
content24-foto.inbox.lv/albums/a/atamansvilks/jawa/20180517-143919.sized.jpg
 
Guntis
PAr to cenu ,jau WAPE ir konkurents...

P.S. 3 spoles no AUDI ap 8-10,-eiro(3gCool ,no kā tev sastāv cena???
Labojis Guntis uz 17-05-2018 20:10
 
Vilcins
Kontaktu aizvietotājs ir puse no cenas cik samaksāju Kārlim divi gadi atpakaļ.
Pārējās lerpatas ja nu gadījumā kādam vajag.
 
otomars
Guntis rakstīja:

PAr to cenu ,jau WAPE ir konkurents...

P.S. 3 spoles no AUDI ap 8-10,-eiro(3gCool ,no kā tev sastāv cena???

katrs ir tiesiigs noteikt cenu kaadu gribWink
 
gacans
Guntis rakstīja:

PAr to cenu ,jau WAPE ir konkurents...

P.S. 3 spoles no AUDI ap 8-10,-eiro(3gCool ,no kā tev sastāv cena???

1.vape nava nekāds konkurents .
2.sagādā visas komponentes,pasūti lāzeristiem modulatoru, pamatni, uzvirpo buksi zem modulatora ,uzsūti optisko devēju (ukru vai citu ,cenas līdzīgas ) , domāju ka 100 e par komplektu ir mazākā cena !!!
3.Ja liekas pa dārgu neviens tev neliedz pirkt audi spoles kaut pa 2 eu komplektu ,rušināt pa miskastēm meklējot vecu VW komutatoru ,ar šķērēm griest modulatoru , un visu to pašam samontēt !!!!
 
aivarsz
Gača, tu esi visai kompetents elektronikā, taču ass spriedumos. Vairumam foruma lietotāju visi šie jūsu minētie komponenti ir termini ārpus zināšanu rāmjiem. Jeb kļūdos? Guntim ir nosacītas zināšanas elektrolietās, viņam patīk savs personālais ceļš. Vilcins ir savs skatījums. Nebūt ne nepareizs. Jo, katram piedāvājumam, parasti, ir savs klients. Mēs forumā esam tik dažādi cilvēki ar pilnīgi atšķirīgām interesēm un tehnisko zinību līmeni. Vieno mūs tikai viena lieta.Izbraukt kopā ar foršiem vīriem, markas ietvaros. Tehniskie vai autentiskie kašķi jāveic retromoto.lv vai aak.lv
Labojis aivarsz uz 18-05-2018 00:40
 
Kaarlis
Pirmā daļa:
Gunti, kamēr tu individuāli pļeckājies pa savu garāžu, tev ir pašam savi spēles noteikumi- "kā gribu tā daru"," kad gribu, iekožu ar garāžas kaimiņu" un "kā gribu, tā arī sadiršu savu brīvdienu". Tikko tas kļūst par darbu jeb tā dēvēto biznesu, tā vari pareizināt savu aldziņā izmaksāto darba stundas likmi ar 2 vai 3, atsevišķos gadijumos pat ar 4 un tad sāc rēķināt vai tu par šo naudu tava darbnīca vispār spēj eksistēt. Tā ir viena pasākuma daļa.
Otra ir tā, ka vape salīdzinoši ar holla vai optiskās aizdedzes sistēmu ir absolūta ateja. Panākumu atslēga ir neaizvietojamā pāreja no 6v uz 12v, smieklīgā cena un reklāma. Visos citos parametros induktīvās sistēmas zaudē. Zinot šo un iepriekšminēto, arī pārsimts ebrejnaudas par jēdzīgu sistēmu būtu ļoti piezemēts cipars. Visa autobūve mēģina eksistēt uz ekonomijas pamatiem. Tā rezultātā no autiņiem izzūd gaisa mērītāji, to vietā stājas map sensori kombinēti ar virspusēju datorprogrammu, lētuma pēc lieto kļūdainus induktīvos sensorus un dara citas muļķības jo auto/moto būvi sen vairs neregulē inženieri bet gan grāmatveži.
Trešā daļa ir par to, ka nevajag salīdzināt krāniņu ar pirkstu jebšu šrota detaļas un pa šķūnīša grīdu salasītās skrūves ar jaunu sastāvdaļu izmaksām. Tu būsi nepatīkami pārsteigts, ja izrādīsies ka jaunas oriģinālās audi spoles maksās vairāk par vapes cenu..
Un visbeidzot, atvainojos topika autoram ka pārkāpjot savus paša principus līdzīgi kā citi lauķi, piegāniju šo tirdzniecībai paredzēto sadaļu ar komentāriem ne pa tēmu.
 
Iet uz forumu: