Apskatīt tēmu
Kas traucē?
|
|
aivarsz |
Ziņojums ievietots 29-05-2012 00:09
|
Admin Ziņojumi: 2273 Pievienojies: 14.02.12 |
ievietot šo, kā vienu objektu, lapas augšas aizpildei? |
|
|
Guntis |
Ziņojums ievietots 29-05-2012 00:19
|
Fusioneer Ziņojumi: 1816 Pievienojies: 13.02.12 |
Ir pa smuko,bet tā 634 nekam neder jāpārbildē! Ritenim jābūt pagrieztam uz bildētāju |
|
|
aivarsz |
Ziņojums ievietots 29-05-2012 00:33
|
To, kas bildēts ar ziepjutrauku, kā arī tos, kam fonā garāžas durvis un ūdens noteces trubas, dzēšam ārā. Bet, neraugoties uz šo mainīgo bildīšu pasākumu, kā jau es iepriekš esmu rakstījis, paralēli ir jātaisa galerija, kas nepārtraukti jāpapildina ar visām iespējamām mūsu pašu veidoto Cz un Jawa bildēm, ar zināmiem aprakstiem un precīzu un korektu tehnisko informāciju par konkrēto modeli. Tā varētu būt tā patiesā vērtība, kas kādam, kurš arī cenšas kaut ko autentiski izdarīt, var būt ļoti palīdzošs faktors. Labojis aivarsz uz 29-05-2012 00:45 |
|
|
aivarsz |
Ziņojums ievietots 29-05-2012 00:44
|
Lieta Nr. 2. Kas ir vajadzīgs, jeb kas traucē ievietot vēl vienu logu foruma augšā, kur būtu ieraugāmi esošie (vai pat iespējamie) šī gada foruma aktīvistu Latvijas- Vācijas- Čehijas- Slovākijas- Polijas- Lietuvas- Latvijas brauciena atbalstītāji? Kas un kādā formātos un izmēros būtu nepieciešams foruma Adminam? |
|
|
edmunds |
Ziņojums ievietots 29-05-2012 10:04
|
Admin Ziņojumi: 325 Pievienojies: 11.02.12 |
Nekas netraucē....vispār būtu jāsavācās kaut kad aktīvīstiem kopā un jāuztaisa prāta vētra..obligāti jāpieaicina datordizaineris. |
|
|
aivarsz |
Ziņojums ievietots 29-05-2012 21:23
|
Adminam: Kādas iespējas, jeb, kā, tavuprāt būtu, ja sākumlapas sveicienu, jeb Anda uzrunu pagaidu versijā dabūtu augšējā lielajā baltajā laukumā starp manajawa.lv logotipu un rotējošajiem mocīšiem? Lauks aizpildītos, un jaunās tēmas pakāptos uz augšu. tur vēl varētu pamēgināt kādu foniņu palikt apakšā... Piemēram, hromēta bākas vaiga faktūru. Nezinu. Brainstorms. To search logu aizfīrēt zem manajawa, lai nebojā gaisu? Vēl pamanīju, ka rotējošajā .swf failiņā Raimja mākslinieks piemirsis garumzīmi vārdā pulcējas. Dumji, kaut kā, jau titullapu sākt ar drukas kļūdu. Kaut gan, mums jau arī foruma sākumlapā ir sadaļas "Papļāpāsim ņe po ķeme" u.t.t. , vai arī sadaļā iesūti grāmatu (lasi augšupielādē), instrukcijas sākas ar vārdiem: Iesniegt lejupielādi, Use the following form to submit a Download. Your submission will be reviewed by an Administrator. Jawa/CZ motociklu forums reserves the right to amend or edit any submission. Downloads should be applicable to the content of this site. Submissions deemed unsuitable will be rejected. ... u.t.t. Tāds zināms atspringums ir iestājies. Tas nav labi. Labojis aivarsz uz 29-05-2012 21:29 |
|
|
aivarsz |
Ziņojums ievietots 29-05-2012 21:33
|
aivarsz rakstīja: Lieta Nr. 2. Kas ir vajadzīgs, jeb kas traucē ievietot vēl vienu logu foruma augšā, kur būtu ieraugāmi esošie (vai pat iespējamie) šī gada foruma aktīvistu Latvijas- Vācijas- Čehijas- Slovākijas- Polijas- Lietuvas- Latvijas brauciena atbalstītāji? Kas un kādā formātos un izmēros būtu nepieciešams foruma Adminam? Laboju pats sevi: Lai tas augšējais lauks netiktu staipīts ņiguņegu, admins varētu izdomāt, cik tad platu joslu atstājam tām bildītēm, definējot to visu kaut kādos pikseļos. Viss. Ja pieļaujamais formāts ir zināms, tak vieglāk. radīt kaut ko, lai iesūtītu publicēšanai. |
|
|
turists |
Ziņojums ievietots 31-05-2012 21:43
|
Admin Ziņojumi: 653 Pievienojies: 14.02.12 |
Man liekas, ka tiem mocīšiem būtu jābūt šaurākai garākai strīpai pa visu augšu.. ideāli ja skrullētos.. var arī vienkārši nomainīties. Pagaidām tas viss diezko labi neizskatās. It kā jau foruma logo ir kreisajā stūrī.. tagad arī labajā,,kaut kāda atkārtošanās nevajadzīga. Šobrīd liekas, ka tas logs ar mainīgajiem močiem tur iemests nez no kurienes un ne pa tēmu.. kaut kā nerakstās iekšā. |
|
|
aivarsz |
Ziņojums ievietots 31-05-2012 22:22
|
turists rakstīja: Man liekas, ka tiem mocīšiem būtu jābūt šaurākai garākai strīpai pa visu augšu.. ideāli ja skrullētos.. var arī vienkārši nomainīties. Pagaidām tas viss diezko labi neizskatās. It kā jau foruma logo ir kreisajā stūrī.. tagad arī labajā,,kaut kāda atkārtošanās nevajadzīga. Šobrīd liekas, ka tas logs ar mainīgajiem močiem tur iemests nez no kurienes un ne pa tēmu.. kaut kā nerakstās iekšā. Tas viss ir tā vienkāršā iemesla dēļ, ka doma un izpildījums ir 1:1 paņemts no Raimja- jawa.lv radītās augšas, kas tapusi kā foruma reklāma. Diemžēl mums jau te ar to mākslu un koncepciju pagaidām nekā nesanāk... Negribu neko sliktu ne par vienu teikt, neko neņemos bilst par veidiem un metodēm, kā šo lietu uzlabot, bet atceros, ko man martā teica mans mākslinieks, kas mēģināja radīt sākotnējo primāro lapas skatu: veči- tiekiet galā paši ar sevi, te dialogs nesanāk. Nu tā kaut kā. |
|
|
Jancic |
Ziņojums ievietots 02-06-2012 13:33
|
Senior Member Ziņojumi: 239 Pievienojies: 13.02.12 |
pamanīju, ka te notiek apspriešana par pamanīto kļudu, tad atkārtošos un iekopēšu te, jo savu ziņojumu pārvietot nevaru, manas moderēšanas roķeles tēmā pie foruma uzbūves ir par īsu... Ir gramatiska kļūda, vārds PŪLCEJAS ir nepareizi uzrakstīts jābūt ir PULCĒJAS. Vajadzētu palabot, nesmuki izskatās. |
|
|
aivarsz |
Ziņojums ievietots 02-06-2012 23:27
|
Tas vienkārši ir p...ģec. Vai tiešām ir tādas milzīgas problēmas ar tiem datorizatoriem Latvijā? Jāņem kāds no Azerbaidžānas? Ja nemāk rakstīt latviski bez gramatikas kļūdām, vai nu neraksta nemaz, jeb pirms pats sevi labo, palieto, kaut vai Tildi, lai būtu pārliecība par pareizu rezultātu! Ja no "PULCEJAS" rodas tikpat vājprātīgs "PŪLCEJAS", KĀDAS TAUTĪBAS CILVĒKS TAD MĒĢINA TIKT GALĀ AR LATVIEŠU VALODAS ĪPAŠAJIEM BURTIŅIEM? Bļin! Mans ir dusmīgs kā velns! |
|
|
oilmaster |
Ziņojums ievietots 03-06-2012 15:50
|
Veteran Member Ziņojumi: 839 Pievienojies: 15.02.12 |
Zinu, zinu...kamēr balkus nesēdi un ar pirkstu nerādi, tā tur ir...Vismaz mana pieredze ar datoriķiem... Laika noslogojums nereāls..mēģināšu labot tuvākajās dienās, apsolos un atvainojos... |
|
|
Kaarlis |
Ziņojums ievietots 05-06-2012 22:33
|
Fusioneer Ziņojumi: 2155 Pievienojies: 13.02.12 |
Nu jau ir uz labo pusi- otrais piegājiens sekmīgs |
|
|
aivarsz |
Ziņojums ievietots 05-06-2012 23:53
|
IR LATVISKI! URĀ! |
|
|
oilmaster |
Ziņojums ievietots 06-06-2012 22:57
|
Veteran Member Ziņojumi: 839 Pievienojies: 15.02.12 |
Kas lēni nāk, labi nāk |
|
|
AldisK |
Ziņojums ievietots 23-10-2012 13:06
|
Fusioneer Ziņojumi: 1488 Pievienojies: 14.02.12 |
Garā rinda ar laika ziņām ir kāds gļuks? Vai tā ir domāts atstāt? Tagad, lai ielogotos nākas bīdīt lapu ar sānu lineālu. Man labāk patika, kad tās mainījās un neaizņēma tik garu rindu. |
|
|
admin |
Ziņojums ievietots 23-10-2012 13:24
|
Super Admin Ziņojumi: 272 Pievienojies: 11.02.12 |
Aldi, man ir aizdomas, ka Tu neizmanto jauno (noklusēto) lapas dizianu. Diemžēl ir problēma ar to, ka uz dazādiem dizainiem laika ziņas izskatās šaurāk vai platāk - tur izstrādātājs nav ieviesis automātisko mērogojamību. |
|
|
AldisK |
Ziņojums ievietots 23-10-2012 16:44
|
Fusioneer Ziņojumi: 1488 Pievienojies: 14.02.12 |
Neko nesmu mainījis un šodien darba kompī ziņas ir izstiepušās ļoti garas, visas pilsētas viena zem otras. Varbūt tas ir saistits ar darba kompja internetu. Saviem adminiem nevaru prasīt, nogriezīs vēl adresi pavisam. Tā jau mēs daudzām adresēm netiekam klāt. Darbā ir jāstrādā, nevis jāšēž internetā. Paskatīšos vakarā kas darās mājās. |
|
Iet uz forumu: |