Apskatīt tēmu
Foruma moderēšana
|
|
aivarsz |
Ziņojums ievietots 04-03-2020 09:34
|
Admin Ziņojumi: 2273 Pievienojies: 14.02.12 |
Lieku šo tēmu publiskai apskatei. Ir daži piefiksēti negadījumi, tādēļ: Ja kādam pēdējā laikā no foruma ir pazuduši ieraksti, kas nesatur necenzētus tekstus, jeb kā citādi neatbilst foruma noteikumiem, lūdzu, dodiet man ziņu uz PM. Vēlams būtu zināt arī jūsu zudušā ieraksta datumu, ja aptuveni atceraties, lai vieglāk atrast vainīgo. Šobrīd forumam ir 25 moderatori, pēc dedukcijas metodes jāmēģina atrast, kuram šī pielaide ir liedzama. |
|
|
andrys |
Ziņojums ievietots 04-03-2020 09:41
|
Senior Member Ziņojumi: 232 Pievienojies: 09.06.15 |
aivarsz rakstīja: Lieku šo tēmu publiskai apskatei. Ir daži piefiksēti negadījumi, tādēļ: ....Šobrīd forumam ir 25 moderatori, pēc dedukcijas metodes jāmēģina atrast, kuram šī pielaide ir liedzama. Ne mana daļa, jo nezinu ne foruma uzbūvi, ne daudz ko citu par šo mājaslapu, taču vai tas nav par lielu cipars? Tad jau sanāk tāds kā moderatoru forums... |
|
|
Rich |
Ziņojums ievietots 04-03-2020 10:32
|
Moderator Ziņojumi: 503 Pievienojies: 25.06.13 |
andrys rakstīja: aivarsz rakstīja: Lieku šo tēmu publiskai apskatei. Ir daži piefiksēti negadījumi, tādēļ: ....Šobrīd forumam ir 25 moderatori, pēc dedukcijas metodes jāmēģina atrast, kuram šī pielaide ir liedzama. Ne mana daļa, jo nezinu ne foruma uzbūvi, ne daudz ko citu par šo mājaslapu, taču vai tas nav par lielu cipars? Tad jau sanāk tāds kā moderatoru forums... Pilnībā piekrītu, ir jāsamazina moderatoru skaits, tad arī nebūs šādu nepatīkamu gadījumu. Kā arī ātrāk draiskuli varēs izčekot. |
|
Iet uz forumu: |