Pieslēgties
Lietotāja vārds

Parole



Neesi lietotājs?
Spied šeit lai piereģistrētos.

Aizmirsi paroli?
Pieprasi jaunu šeit.
Lietotāji šobrīd
Viesi šobrīd: 2

Lietotāji šobrīd: 0

Lietotāju skaits: 696
Jaunākais lietotājs: girtinsh
Apskatīt tēmu
 Drukāt tēmu
Alpu cirkulis
Gusts
Sanāca iegādāties izcilas kompletācijas donoru.

Mana 638/05 Jawa nāk no Daugavpils. Sakot, ka Daugavpils ir garlaicīgākā pilsēta Latvijā, bet tā viss nav…cilvēks-vārdā Viktors, ir ļoti akurāti to lietojis pa lokālajiem Daugavpils lokiem kopš 1985. gada.

Eksemplārs ir iegūts tieši tādā komplektācijā, kā es to vēlējos, lai nepārmaksātu par liekiem krāmiem un nepiesārņotu dabu. No jaunieguvuma faktiski izmetu tikai, šķūningoto zilas krāsas, šosejas tipa priekšējo spārnu; priekšējās dakšas “zariņus”; priekšējo ratu un melnas krāsas atsaites, kas kādreiz tika lepni dēvēti par amortizatora izstrādājumiem (par amortizatoriem tos gan būtu gruti nosaukt). Tas arī ir viss- perfekts “sustainability”.

Tātad, kas man ir:
- Rāmis un piekare, “nesamocīts” un nesaliekts (sarmērīju ar 3D (CMM iekārtu)- P.e.r.f.e.k.t.i. simetrisks, priekš čehu izpratnes par motociklu industriju.
- Donors, faktiski bez priekšējās piekares, lai gan sākotnēji plānoju 1. kategorijas pārbūvi ar efektīvāku bremžu sistēmu Smile
- Komplektā neietilpa sēdeklis, savukārt orģinālo “matrača” versiju aizvietoju ar sēdinātu, kam tika piemeklēts long-distance sēdekļa pildījums.
- Dzinējs, kā gan bez Kārļa (Jawas servisa centrs) diplomdarba un AMI progresīvajiem zobratiem.
- Piekares amortizatora izstrādājumi tiek aizvietoti ar regulējamiem YSS, (RZ362-320TRL-03-BLK - Full Black Custom Series, pasūtināti uz manu svaru)
- Saulē nogatavinātās Barum riepas aizvietoju ar kaut ko dusmīgāku:
* Dunlop Trailmax 110/80-18 58S TT
* Heidenau K60 100/90-18 56H M+S
- Mans iecerētais projekts paredz saglabāt moča oriģinālo krāsojumu; buktes, skrambas un burvīgos rūsas musturus tiek plānots saglabāts kā vēstures liecību un ticamības momentu. Virsmas tika sapulētas, rūsas sagrauztās vietas atbilstoši sakoptas un pārklātas ar matēto laku, lai neliktu pārlieku acis žilbināt.

Mans lielais plāns ir sagatavot moci un pārvarēt Alpu kalnu augstāko pāreju. Startēju 10. oktobrī no Štutgartes, dodos caur Šveici, kur plānoju tikt aiz barjeras, vienā no pēdējām šī gada iespējām šķērsot 2750m augsto Stelvio pāreju. Tad, gar gleznaino Komo ezera krastu virzīties zemāk uz saulaino Monako. Atceļā piestāšu Nicā, plānoju ar čomu uzspēlēt golfu La’provincial laukumā un tad gar vēja appūsto piekrasti doties uz Milānu. Rinķi plānoju noslēgt šķērsojot Dolomītu pāreju virzienā uz Štutgarti.


Turam īkšķus, dzinējs jau stāv rāmī!

Ps. Bildes īslaicīgi var redzēt šeit:
https://failiem.lv/u/4rm8pfefws
Labojis Gusts uz 09-09-2024 16:40
ČZ 453 de Luxe
Jawa Nr1 350
ČZ Cagiva roadster
Jawa 350/638/05
 
morgans
Intresanti!!!!!! Ļoti ceru ka šim būsss arī turpinājums un mēs redzēsim kā Tev iet!
 
Gusts
morgans rakstīja:

Intresanti!!!!!! Ļoti ceru ka šim būsss arī turpinājums un mēs redzēsim kā Tev iet!


Paldies, noteikti padalīšos.
ČZ 453 de Luxe
Jawa Nr1 350
ČZ Cagiva roadster
Jawa 350/638/05
 
Gusts
Vizuālās aprises….

Šim celojumam bagažu novietošu netipiski ierastajam- priekšpusē, ta lai kaut nedaudz izlidzinātu gaitai svaru. Koferu stiponājuma “būris” ir vēl procesā.
Ceļā dosimies divatā ar pasažieri un viņas mugursomu. Iespējams ka nāksies vel izgatavot pasažieres muguras atbalsta supportu.

Statusa bildes atrodamas šeit;

https://failiem.lv/u/zvt2hx6ueq
Un šeit:

https://failiem.lv/u/wx5m5x857g
Labojis AldisK uz 12-09-2024 09:04
 
Gusts
Lai arī mani šodien nopļāva, kāds kurš ignorē vispārējo kārtību.. Bet, …cerība joprojām pastāv! Ar veselību viss ok- živučijs Smile

Viss būs, draugi!

Paldies, #lapsu moto darbnīca
un
Jawa.lv

Bildes šeit:

https://failiem.lv/u/t9br3qqb48
Labojis AldisK uz 12-09-2024 09:03
 
Iet uz forumu: