Pieslēgties
Lietotāja vārds

Parole



Neesi lietotājs?
Spied šeit lai piereģistrētos.

Aizmirsi paroli?
Pieprasi jaunu šeit.
Lietotāji šobrīd
Viesi šobrīd: 1

Lietotāji šobrīd: 0

Lietotāju skaits: 693
Jaunākais lietotājs: kristaps998
Apskatīt tēmu
 Drukāt tēmu
Sludinājumu dzēšana
aivarsz
Paldies, darījums ir noticis. Galvenie vārdi, lai sludinājumu dzēstu ārā.

Diemžēl. tā vis nenotiek. Jāliek iekšā beigu termiņš principā- menesis un čau? Bet, man, personīgi ir pāris aktuāli jautājumi vairāku mēnešu gadījumā, kur sev visinteresantāko atbildi neesmu vēl saņēmis... Ko nu?

Aktuāls ir jautājums visiem moderēttiesīgajiem. Vai bezcerīgos sludinājumus beidzot sākam dzēst, vai arī turpinam piesārņot forumu un drusciņ arī serveri, bez tam, un jaucam cilvēkiem galvu. Pagaidām neko nedaru, bet balsoju par likvidāciju. Viedokļi? Savu pēdējo sludinājumu, kam bija lemts ātri piepildīties, šodien arī izdzēsu.
 
Jancic
Jā, par to tēmu arī jau agrāk biju runājis. Esmu par dzēšanu, es domāju, ka ir jāliek termiņi, ja tik aktuāls būs sludinājums, tad tā izveidotājs publicēs to pa jaunau. Būtu labi, ja varētu uzlikt ko līdzīgu kā ss.lv, ka pirms beigu termiņa, vai kad jau ir izdzēsts sludinājums, tā izveidotājam pienāk ziņojums, ka lūk jūsu sludinājums ir dzēsts sakarā ar termiņu.....

Vai arī paši neguļam, izejam cauri saviem sludekļiem un padzēšam. Tie kas ir savu mantu nopirkuši, pārdevuši, iemainījuši, atzīmējam, ka darījums noticis, sludinājums nav aktuāls, moderatori izdzēsīs.

Kādu laiciņu atpakaļ, es jau šo to padzēsu, jo izšķetināju, ka tie sludekļi ir neaktuāli. Bet viena čupa vēl karājas, par kuriem neesmu pārliecināts.

Uzturēsim kārtību..... Smile
 
Iet uz forumu: