Apskatīt tēmu
Sezona nav aiz kalniem, sākam domāt par drošību!
|
|
oilmaster |
Ziņojums ievietots 19-02-2013 17:08
|
Veteran Member Ziņojumi: 839 Pievienojies: 15.02.12 |
Sezona nav aiz kalniem, sākam domāt par drošību. Ekipējums, moča tehniskais stāvoklis, droša braukšana uc. hradec.idnes.cz/...zpravy_klu |
|
|
aigars |
Ziņojums ievietots 19-02-2013 17:31
|
Senior Member Ziņojumi: 317 Pievienojies: 14.02.12 |
Žēl, ka cilvēki cietuši, bet izskatās, ka Jawa ar sliktām bremzēm bijusi... |
|
|
andiss |
Ziņojums ievietots 25-08-2013 23:08
|
Member Ziņojumi: 109 Pievienojies: 15.02.12 |
Neliela aptauja, cik jūs aptuveni esat iztērējuši savai drošībai, tas ir par ekipējumu, visu kopā cimdi, ķivere, jaka, bikses, apavi utt? Otrs jautājums, cik jūs būtu gatavi tērēt par ekipējumu, ja varētu visu piemērīt un dabūt tieši to ko vēlaties? P.S. Zinu, varbūt izklausās nedaudz nesakarīgi jautājumi, bet doma ir pavisam vienkārša, piemēram, es gribu nopirkt bikses vai cimdus, Latvijā varu šo to piemērīt, bet no tā visa mani maz kas apmierina un pietam cenas ir diezgan augstas, es būtu gatavs maksāt pat vairāk, ja varētu piemērīt un dabūt to kas man patīk (piemēram kaut kas internetā noskatīts), bet negribas arī riskēt un pirkt kaķi maisā. |
|
|
admin |
Ziņojums ievietots 25-08-2013 23:34
|
Super Admin Ziņojumi: 272 Pievienojies: 11.02.12 |
Brauc uz Berlīni uz Lous Gigastore... visu ražotāju ( nebija Arai) podi un daudz drēbju. Es divas sezonas nobraucu ar 100latu jaku (kurai vairums kniedes pabirusas) un 100latu iitāļu zābakiem ( spiež pirkstus viens pēc sezonas laiž udeni cauri) un sapratu, ka labas lietas maksā dārgi. Patiesībā kompromiss vai nu lēti bet ātri beidzas vai dārgāk ( vanucci, dainese) un...to es Tev pateikšu pēc gada diviem |
|
|
KarlisV |
Ziņojums ievietots 26-08-2013 10:03
|
Senior Member Ziņojumi: 244 Pievienojies: 09.05.12 |
Andi, neviens pilsonis šajā Valstī Tev neteiks cik viņš ir izmetis naudas par ekipējumu, lai neizskatītos par muļķi, jo vieni teiks, ka baigi pārmaksājis, cits ka nopircis mēslus., Es atzīšos - tie bija apmēram LVL 300,-, bez moto zābakiem, kuru man joprojām nav, bet tas ir par drošību, nevis par komfortu un šis jau ir pavisam cits jautājums, jo laika apstākļi pat vienas dienas garumā mēdz būt ļoti dažādi. Par to otru jautājumu. Agrāk bija gandarījums nopirkt kaut ko lētu, bet ātri nonācu pie secinājuma, ka labs un lēts nemēdz būt, ja nu vienīgi lietotas mantas kaut kādu sakritību dēļ. Es arī esmu gatavs maksāt vairāk vietā kur var aptaustīt, uzmērīt, nopirkt uzreiz, ar garantiju un problēmu gadījuma aiznest samainīt. |
|
|
andiss |
Ziņojums ievietots 27-08-2013 00:53
|
Member Ziņojumi: 109 Pievienojies: 15.02.12 |
Tā jau es domāju, ka būs jāsastopas ar latviešu kūtrumu, bet nekas, lai jau tur to sveci zem pūra Vispār maniem jautājumiem ir tālejošāki mērķi, bet par to gan jau citreiz. |
|
|
morgans |
Ziņojums ievietots 03-08-2017 20:06
|
Veteran Member Ziņojumi: 615 Pievienojies: 12.11.12 |
Sezona lēnām,lēnām iet uz beigām...BET par drošību jādomā ik uz soļa!!! Skatamies kas uz tiem līkumiem sabērts,sanests,izbiris lai negadās kā mūsu aktīvam Jawistam. Pats par laimi ''tikai'' stipri stīvs. Jawiņa bēdīgā izskatā! |
|
Iet uz forumu: |