Pieslēgties
Lietotāja vārds

Parole



Neesi lietotājs?
Spied šeit lai piereģistrētos.

Aizmirsi paroli?
Pieprasi jaunu šeit.
Lietotāji šobrīd
Viesi šobrīd: 1

Lietotāji šobrīd: 0

Lietotāju skaits: 693
Jaunākais lietotājs: kristaps998
Apskatīt tēmu
 Drukāt tēmu
Jawa 638 liels degvielas patēriņš
Javists
Sveiki, Jawa 638 ir augsts degvielas patēriņš apmēram 8-9 litri uz 100km. Nesen ieliku izslīpētus cilindrus uz nākošo remontu, jaunus virzuļus, gredzenus, pirkstus. Esmu nobraucis jau 100km, bet patēriņš nav īpaši mainījies. Aizdedze ir iestatīta 3mm pirms augšējā maiņas punkta. Degvielas patēriņš ir šāds arī ,ja brauc ar mazu gāzi, negāzējot. Kādi iemesli varētu būt šādam patēriņam?
 
Gatcha211
vai gaisa filtrs ir tīrs
 
Guntis
Degvielas līmenis? Kādas dīzes iztrūkums?
Čoks nenoslēdz? Ta daudz ,kas.
 
Javists
Gaisa filtrs ir tīrs, dīzes ir 92 72 40, degvielas līmeni iestatīju tā ,lai pludiņš būtu horizontāli. Nesaprotu no kuras pludiņa vietas līdz kurai karburatora korpusa vietai ir jāiestata 11mm atstarpe, tāpēc pludiņš nav kārtīgi noregulēts.
 
Kaarlis
Patēriņu ietekmē ļoti daudz faktori tādēļ konkrētu recepti tev te neviens neiedos. Tevis uzrādītie cipari ir diezgan nereāli. Bieži var kļūdīties vienkārši nepareizi mērot vai aprēķinot patēriņu.... Normāli būtu solo 3- 4,5l, ar blaķeni- 5- 6,5l atkarībā no slodzes, tehniskā stāvokļa un braukšanas stila.
 
aigars
Ja ir šaubas par mērījumu precizitāti, tad es paņemu 1 litra pudeli ar bendžu un braucu , kamēr klusums. Tad ātri tiek pie skaidrības. Izskatās , ka dīzes nepareizas. Tik liels patēriņš diezin vai varētu būt, jo tam mocim būtu visu laiku jāpārlejās...
 
Javists
Varētu pastāstīt kā iestatīt degvielas līmeni karburatorā, no kuras pludiņa vietas lidz kurai ir jābūt attālumam 11mm?
 
Iet uz forumu: