Pieslēgties
Lietotāja vārds

Parole



Neesi lietotājs?
Spied šeit lai piereģistrētos.

Aizmirsi paroli?
Pieprasi jaunu šeit.
Lietotāji šobrīd
Viesi šobrīd: 1

Lietotāji šobrīd: 0

Lietotāju skaits: 692
Jaunākais lietotājs: Endzuks20
Apskatīt tēmu
 Drukāt tēmu
Gaisa spiediens riepās
andiss
Padalieties, lūdzu, ar savu pieredzi! Kādu spiedienu turat riepās, vai ir atšķirība starp priekšu un aizmuguri?
 
Guntis
pēc manuāļa,es pieturos solo +0.2. jo svari mums nav kā ap 1960 gadu Grin
 
andiss
Un ko saka manuāls? Cik jābūt priekšā un aizmugurē?
 
Guntis
Man saka Grin 1.4 un 2.0 Pfft -0.2 Grin
 
palsmanietis
es turu abas riepas ap 2.0 un loti labi jutos
 
Kaarlis
Aizmugurē 2,2, priekšā 2,0 Tiesa gan, lietoju cita profila riepas. Teorētiski pārpumpētai riepai dilst vidus, pārāk mīkstai malas. Abos gadijumos ir problēmas ar saķeri...
 
modza
Pavēros manuālī: 638 ,tikai vadītājs, priekšā 1.3, aizmugurē1.6. Ar pasažieri, priekšā tie paši 1.3, aizmugurē 2.0. Braucot pats ar savējo mocīti pieturos pie Gunta sacītā, +0.2.
Savukārt 634 manuālī izlasīju šo: priekšā 1.25, aizmugurē1.5, ar pasažieri aizmugurējā riepa jāuzpumpē līdz 2.1, bet ar pilnu noslodzi, vai ar pievienotu blakusvāģi, aizmugurē jābūt pat 2.7. Apmēram tā.
 
Kaarlis
manuprāt formulai +2 varētu būt pamatojums tāds: Mūsdienās ražo riepas no mīkstāka sastāva un no dominējošiem grants ceļiem esam tikuši līdz asvaltam.
 
andiss
Redz, cik interesanti, izrādās katram savas domas par spiedienu! Es vispār sāku interesēties tikai tāpēc, ka velkot moci laukā no garāžas tam bija riktīgi mīkstas riepas, bija stāvējis kādus 10 mēnešus, tad ar rokas pumpi ātri to lietu laboju, par spiedienu īsti nedomāju, tīri uz aci. Tagad izbraukājot Retrotūristu, Madonu un vēl šo to, pie vienas benzīna uzpildes, izlēmu paskatīties, kas man darās ar spiedienu riepās, izrādās visu laiku braukāju ar 1,3 priekšā un 1,5 aizmugurē, un tīri labi jutos, pat ar kravu aizmugurē, tagad uzpumpēju ap 2,0. Pabraukāšu un varēšu izdarīt salīdzināšanu, vismaz izjūtu līmenī.
 
Peteris
Priekšā 1.3, aizmugurē 1.8
 
uleens
Šonedēļ braucu ar savu mociti un nevareju sarast kādēļ stūre vibrē, izrādās aizmugures ratam - 0,8 , priekšā - 0,6. kā piepumpēju, tā visi brīnumi pazuda. Grin
-Rolands-
250/559 1966.g
 
http://www.enclatvia.lv
Iet uz forumu: