Apskatīt tēmu
Tuvākie pasākumi
|
|
aivarsz |
Ziņojums ievietots 29-03-2012 01:01
|
![]() Admin ![]() Ziņojumi: 2274 Pievienojies: 14.02.12 |
Tēmas būs vairākas. Izklāsts un apraksts par katru svarīgāko atsevišķi varētu sekot mazliet vēlāk. Bet informācijai- viela pārdomām. 1. Un tuvākais. No 30. marta līdz 1. aprīlim- Izstāde Ķīpsalā Motocikls 2012. Apmeklēt gribētājiem, vēlos ieteikt doties turp sestdien. Būs arī atsevišķs un nebijis gadījums- nakts tusiņš. Par šo pasākumu ir vērts padomāt uz nākamo gadu- ja labi sakārtosimies un izdevumi būs samērīgi, pie kā es varētu īpaši piestrādāt, 2013. gadā varam uzveidot arī savu- Java reanimatoru stendu. Viela nopietnām pārdomām. 2. 28. aprīlis- MCA ikgadējā sezonas atklāšana. Šodien izskanēja doma, ka šogad tā varētu būt vieta, kur bezpartejiskajiem Jawa owneriem kopā atzīmēties sezonas atklāšanā. Starts Zāķusalā, fināls Biķerniekos, kur notiksies arī zināmas ambrāžas. Sīkāka info vēlāk, taču, domāju, ka aiz cieņas pret Jawa marku, tur varētu mēģināt uztaisīt kādu īpašo ambrāžu. 3. 29. aprīlis- Retrojawa pasākums ar pulcēšanos pie arēnas "Rīga" no plkst.11.00 ar simbolisku izstādi, konsultācijām, iepazīšanos, stafetēm, konkursiem un roku vingrināšanu pēc ziemas miega. 4. 1. maijs- Retromoto sezonas atklāšana 5. 5. maijs- Apē- Vaidavas kauss. Jau gandrīz 40 gadus ilgusi tradīcija. Ja esat gatavi doties 200 km turp un 200 km atpakaļ garā tripā uz šo pieredzes bagāto pasākumu, Jawa cilvēki varētu būt mīļi gaidīti. (Oficiāls piedāvājums no ilggadēja pasākuma organizatora Maira Levana). Nu, ir par ko padomāt? Bez tam, ir pieejami arī citi pasākumi, bet varbūt, sākumam pietiks? |
|
|
Kaarlis |
Ziņojums ievietots 29-03-2012 09:37
|
![]() Moderator ![]() Ziņojumi: 2155 Pievienojies: 13.02.12 |
Lūk arī sāk parādīties kalendāram līdzīgas uzpariktes nepieciešmība. Kaut vai tabulas veidā, nu, kā MCA mājas lapā. Par Api sen jau doma bija, tikai visa karte raujas čokurā gar statoiliem braukājot. |
|
|
Guntis |
Ziņojums ievietots 29-03-2012 10:48
|
![]() Moderator ![]() Ziņojumi: 1816 Pievienojies: 13.02.12 |
MCA ar JAWA... es pass. Tam ir Suzuki. Es būšu iekš retromoto.lv , retrojawa lai pati cīnās - mums tak sava -smilšukaste- ? |
|
|
oilmaster |
Ziņojums ievietots 29-03-2012 11:51
|
![]() Moderator ![]() Ziņojumi: 839 Pievienojies: 15.02.12 |
Es, domāju tieši uz kopējo atklāšanu vajadzētu savākties ar JAWIŅĀM un paērmoties. Uz noslēgumu biju, ļoti patika. Taka, Aivaru varētu mēģināt noorganizēt par galveno informatīvo koordinātoru. Taka varam sākt vākties! es piesakos, būšu: oilmaster |
|
|
zxz |
Ziņojums ievietots 29-03-2012 13:50
|
![]() Member ![]() Ziņojumi: 60 Pievienojies: 27.03.12 |
Meģināšu tikt vienmēr no citu dalībnieku puses ir liela interese par jawām nu ka jau parasti man arī tada bija un blaaa, blaa blaa. Galvenais lai mes ierastos kopa, jo ja ieradīsimies neorganizēti un brauksim kolonnā ta pat tad izšķidīsim un nebūs interesanti. Iespējams ir verts padomāt satikties pie kada lielveikala vai Dus un tad kopīgi kadas 2-1.5 h atrāk braukt uz pūlcēšanās vietu. |
|
|
Kaarlis |
Ziņojums ievietots 29-03-2012 17:51
|
Katru gadu esmu bijis, šis nebūs izņēmums. Nav tikai īsti saprašanas par it kā pārceltām darba dienām. Par pulcēšanos- laikam jādara kā zxz saka. Vispār jau retro pārstāvji arī parasti ierodas. Kāds vēl taisās uz Ķīpsalu sestdien vakarpusē? Labojis Kaarlis uz 29-03-2012 18:02 |
|
|
turists |
Ziņojums ievietots 29-03-2012 18:20
|
![]() Admin ![]() Ziņojumi: 653 Pievienojies: 14.02.12 |
Es netieku (uz ķīpsalu). ![]() Labojis turists uz 02-04-2012 16:40 |
|
|
aivarsz |
Ziņojums ievietots 29-03-2012 22:55
|
Protams, centīšos jūs informēt par sezonas atklāšanu un tās norisies plāniem. Drukāti plakāti jau ir, ja Blodonu Arnis iedos man elektronisku plakāta versiju, publicēšu arī šajā forumā. Bez tam, tikko ir radies ikgadējais R1 riepinieku radītais motokustību atspoguļojošais sezonas kalendārs, kas arī būtu pelnījis promotēties arī šajā forumā, ja iegūšu digitālu bildi no Artūra Skujas. Tas ir baigi labs izstrādājums ar vairāku gadu pieredzi, jo atspoguļo visus Latvijas moto (LAMS federācijas, LAMA, Durka (NAČ), Superkausa, u.t.t, kā arī, MCA rīkotos vai atbalstītos) pasākumus. Ja tā lieta ir tuva, vienmēr var izvēlēties, ko apmeklēt. Pagaidām sliktā ziņa ir tāda, ka nav redzami Retromoto vai Mārča, vai arī, protams, manajawa.lv rīkotie. Bet, ja ziemas garajos mēnešos rūpīgāk pasēž pie plāniņu izstrādes, kāpēc gan nē nākamgad? Es, personīgi, jau pēdējās 5 sezonas neesmu izlaidis nevienu MCA rīkoto sezonas atklāšanas pasākumu. Nu forši ir tādā milzīgi lielā barā dažreiz pabraukties. Par lielisku tikšanās vietu varu atzīt jau pārbaudīto Neste tankštelli Mūkusalas aplī pie K-Rautas. Parasti tur tiekamies un braucam uz Zaķusalu. Izdevīga vieta abos Daugavas krastos dzīvojošajiem, un tuvu starta vietai. Guntim (Ursus) es varu teikt, ka pārbrauciens no Zaķusalas uz Biķernieku trasi, ir pa spēkam jebkura gadagājuma Jawai, kam mugurā ir pat pāris centneru dzīvsvarā. Par to tu gan vari neraizēties. ![]() Labojis aivarsz uz 29-03-2012 22:59 |
|
|
aivarsz |
Ziņojums ievietots 29-03-2012 22:57
|
Kaarlis rakstīja: Katru gadu esmu bijis, šis nebūs izņēmums. Nav tikai īsti saprašanas par it kā pārceltām darba dienām. Par pulcēšanos- laikam jādara kā zxz saka. Vispār jau retro pārstāvji arī parasti ierodas. Kāds vēl taisās uz Ķīpsalu sestdien vakarpusē? Pagājušajā gadā nebiji. Vagoji Pleskavas ceļus ar Georgiju Trifonova kungu. |
|
|
Kaarlis |
Ziņojums ievietots 29-03-2012 23:00
|
aivarsz rakstīja: Kaarlis rakstīja: Katru gadu esmu bijis, šis nebūs izņēmums. Nav tikai īsti saprašanas par it kā pārceltām darba dienām. Par pulcēšanos- laikam jādara kā zxz saka. Vispār jau retro pārstāvji arī parasti ierodas. Kāds vēl taisās uz Ķīpsalu sestdien vakarpusē? Pagājušajā gadā nebiji. Vagoji Pleskavas ceļus ar Georgiju Trifonova kungu. Vai, vai, vai, gadījās samuldēties. ![]() |
|
|
aivarsz |
Ziņojums ievietots 04-04-2012 19:33
|
Šeit vēl kāds interesants pasākums Lietuvā: International old timers motorbike rally Lithuania- "DSTK MOTO 2012" 9.-10. jūnijā. Reģistrācija un informācija- Martynas Pletkus +37067372831, tifvgtu@gmail.com www.oldtimers.lt/...;mode=view |
|
|
aivarsz |
Ziņojums ievietots 06-04-2012 22:40
|
Tātad, sestdiena, 28. aprīlis, MCA rīkotais pasākums. Kā katru gadu, ievērojot tradīcijas, pēdējā aprīļa sestdiena ir brīdis, kad vairāki tūkstoši dažādu stilu un pārliecību motobraucēji vienojas kopīgā dziesmā, lai braucienā cauri Rīgai, atgādinātu par sevi un teiktu: motociklu sezona ir sākusies! Bet, pasākums, šoreiz, ir mazliet īpašs. Jo ir saskaņots ar Rīgas domi un citām atbildīgajām iesaistītajām struktūrvienībām jau laicīgi. Savukārt, lai kļūtu interesantāk, tikai šonedēļ, valsts struktūras atļāvās oficiāli un publiski paziņot, ka 28. aprīlis būs oficiāla valsts noteikta darba diena, kurā nu valsts iestādes un šim grafikam pieskaņotie privātie uzņēmumi atstrādās brīvu iedoto 30.aprīļa dienu. Tas var nozīmēt, ka kādam pēkšņi var rasties sarežģījumi atbraukt uz šo pasākumu darba dēļ. Bet, kā man šodien smejoties teica MCA valdes biedrs Uģis: Tie, kas nu brauc ar moci, tajā sestdienā taču nestrādās. ![]() Starp citu, 28. aprīlis ir Starptautiskā darba aizsardzības diena. Sīkāk- osha.lv/...ibas-diena , tāpēc, pasargāsim paši sevi no tā darba un palīdzēsim arī līdzpilsoņiem, uz kādu laiku paralizējot kustību Rīgas ielās! Atceramies, ka oficiālais kolonas starts no Zaķusalas ir 13.00, pārbrauciens uz Biķernieku trasi. Tur tad notiks šādas tādas ambrāžas. Sīkāk- vēlāk. Brummmm! Turpinājumā plakāts: [img]http://www.bildites.lv/images/yk15bht0slezjwp38qkz.jpg[/img] is not a valid Image. Labojis aivarsz uz 07-04-2012 23:23 |
|
|
Guntis |
Ziņojums ievietots 08-04-2012 15:50
|
Ko daram ar Georga pasākumu? Zinu slepenu infu,ka esot teicis,ka viņa pasākumā būšot VISMAZ 20 JAWAs. Slepeno informācijas avotu neizpaudīšu,bet satikts netīšām JAWA entuziasts. |
|
|
aivarsz |
Ziņojums ievietots 08-04-2012 16:27
|
Bet, kāpēc gan nē? Domāju Gergam nav nekādas dižās problēmas tos Jawistus salasīt uz šādu pasākumu. Un, kā jebkurš publisks pasākums, tas darbojas pēc brīvprātības principiem. Gribi brauc, negribi, dari citas lietas. Tikai normāli, manuprāt. |
|
|
admin |
Ziņojums ievietots 08-04-2012 17:13
|
![]() Super Admin ![]() Ziņojumi: 272 Pievienojies: 11.02.12 |
IMHO ja nav ierobezojumu uz kaut kaadaam mochu paaudzeem (tikai omes utt), tad jaaturaas kopaa. Pilniigi pietiek ar kuriozu, ka jawa faniem/restauratoriem ir 2 internet forumi :-) |
|
|
Kaarlis |
Ziņojums ievietots 08-04-2012 19:18
|
Guntis rakstīja: Ko daram ar Georga pasākumu? Zinu slepenu infu,ka esot teicis,ka viņa pasākumā būšot VISMAZ 20 JAWAs. Slepeno informācijas avotu neizpaudīšu,bet satikts netīšām JAWA entuziasts. Ha, hā, uz Krieviju arī aizbrauca 15! ![]() Dažus mēnašus atpakaļ tevi pasūtija di*st, un tagad skraidīt pakaļ? Nesaskatu nekādu loģiku. ![]() Teorētiski vajadzētu rakstīt rakstu "Kā Fiksie gliemeži paņēma georgu uz Krievzemes ārēm līdzi" |
|
|
Guntis |
Ziņojums ievietots 08-04-2012 19:23
|
Nekur neesmu teicis,ka es PIEDALOS ! Intersē kur šamais tik daudz savāks/novāks. |
|
|
aivarsz |
Ziņojums ievietots 08-04-2012 21:42
|
Iemetu aci Retrojawa Čehijas brauciena plānos un pieteikumos. Piesakās ļaudis, galvenokārt gan nelatviski runājoši. Bet tas nav svarīgi. Svarīgi ir, cik tad būs to varoņu galā, kad tiešām jānovelk tā pēdējā svītra apakš pasākuma plāniņa. Bet par to 29. aprīļa pasākuma dalībnieku skaita novākšanu, pilnīgi reāls un iespējams daudzums varētu būt kādas pārdesmit, varbūt arī trīsdesmit vienības. Un neredzu ne mazāko kavējošu iemeslu jebkuram no arī šī foruma lietotājiem- ir gribēšana- brauc un darās. Zinu dažus, kas nu točna nebrauks, dažādu aspektu dēļ. Bet, visi pārējie taču ir brīvi un neatkarīgi ļaudis, katrs ar savu izvēli, kā pavadīt brīvo laiku. |
|
|
Guntis |
Ziņojums ievietots 09-04-2012 17:05
|
Vai mums pirms braukšanas uz Zaķu salu nevajadzētu kaut kur savākties? Un tad doties uz salu? Ja starts no salas ir 13:00,vai 11:00 nevaram savākties teiksim -štābiņā-? Vai braucam katrs atsevišķi un tad vizināmies pa salu viens otru ganīdami? |
|
|
AldisK |
Ziņojums ievietots 09-04-2012 19:06
|
![]() Moderator ![]() Ziņojumi: 1488 Pievienojies: 14.02.12 |
Guntis rakstīja: Vai mums pirms braukšanas uz Zaķu salu nevajadzētu kaut kur savākties? Un tad doties uz salu? Ja starts no salas ir 13:00,vai 11:00 nevaram savākties teiksim -štābiņā-? Vai braucam katrs atsevišķi un tad vizināmies pa salu viens otru ganīdami? 28. aprīlis izrādās ir darba diena. Jāatprasās no darba? Vēl nezinu. Bet ja kas savākties kopā vajag pašiem atsevīšķi untad braukt uz Zaķusalu. |
|
Iet uz forumu: |