Pieslēgties
Lietotāja vārds

Parole



Neesi lietotājs?
Spied šeit lai piereģistrētos.

Aizmirsi paroli?
Pieprasi jaunu šeit.
Lietotāji šobrīd
Viesi šobrīd: 1

Lietotāji šobrīd: 0

Lietotāju skaits: 693
Jaunākais lietotājs: kristaps998
Apskatīt tēmu
 Drukāt tēmu
Jawai liels benzīna patēriņš.
Arnis218
Sveiki. Jawai ir noregulēts pludiņa līmenis, adatiņa uz paša zemākā, bendzīna padeves skrūve 1,5 apgr. uz āru, bet 638. jawai vienalga liels patēriņš. Pa asfaltu braucot 7l/ 100km. Sad Kas varētu būt par vainu??? MOcim jauni gredzeni, galvas, cilindra blīves, kontakti arī jauni! Paldies iepriekš!!
Labojis AldisK uz 22-08-2014 09:21
 
Kaarlis
1) solo vai ar blaķeni? Ja ar blaķeni, tad iespejams nodzīt līdz 6. Ja solo, tad norma ir 4 līdz5.
 
Arnis218
Mocis solo. Wink
 
Kaarlis
Tādā gadījumā aizdomas uz nepareizu mērīšanu vai rēķināšanu. Vai arī mocim kaut kas ir pamatīgi bojāts.
 
Arnis218
Mocim ir bojāta kloķene,-grab.
 
oilmaster
Kā tiek mērīti 100 km? Ja pēc spidometra tie varētu būt arī ne 100 km.
 
Arnis218
Nu pēc spidometra mēriju. Wink
 
aivarsz
Man, braucot ar blaķeni, piekabi un diviem pasažīeriem, palielu kravu, no Bauskas līdz Ādažiem, pie tam, cik tas 634 lūznis ar 50K noskrējienu iet ~ 95 km/h (pēc navigatora)- patēriņš precīzi 7.7 l/100 km. Ņemts pēc GPS, salīdzināts ar saregulētu velo spidometru, rēķins no pilnas bākas līdz pilnai bākai, bez nevajadzīgām fantāzijām. Solo versijā tā īsti virs 5.2 nekad nav bijis, arī paspīdzinot to mopēdu. K-kā tā, pārdomām.

P.S. Zināšanai: latviski tomēr ir Benzīns, nevis Bendzīns.
Labojis aivarsz uz 21-08-2014 22:55
 
Arnis218
Nu iespējams , ka melo mans spidometrs arī. Biju noņēmis gaisa filtra gumiju, un tā iekšā bija slapja, tā kā eļļa , tā kā arī benzīns. Uz ziemu būs ko darīt , paskrūvēties.. Smile

Paldies, nesen kā reize aizdomājos kā pareizi rakstīt vārdu - Benzīns Wink)
 
Kaarlis
Štrunts par pareizrakstību, nav jau te baigais valodnieku forums. Lai gan ir jau forši, ja var palasīt bez rupjām pareizrakstības kļūdām.
Ir gadījies redzēt, ka kļūdās aprēķinos. Pareizi, ja dala patērētos litrus ar nobrauktajiem kilometriem un iegūto ciparu pareizina ar 100. Pie kam, lejot degvielu nevis "uz aci", bet gan taja pašā uzpildes stacijā, no tās pasas pistoles un līdz "klikšķim". Tas varētu būt ticamākais rezultāts.
 
AldisK
Vēl kādā stāvoklī ir izpūtēji? Ja nav jauni, bet veci, varbūt braukti ar vecām padomju laika eļļām.Varbūt kārtīgi aizdeguši. Kontakti var būt jauni, bet aizdedzes moments ir precīzs, pēc instrukcijas. Varbūt moments ir galīgi garām, kaut kā jau iet, bet patēriņu iespaido. Tālāk ar kādu ātrumu tas termins "pa šoseju" , 80-90vai pilnā ručkā cik tik velk. Ja pilnā ručkā, tad tas patēriņš būs normāli.
 
Erix
Karburators. Paskaties vai visas 3 dīzes ir pēc grāmatas, vai adata nolaista liidz zemaakai kaapei. vai nepārlej, vai nav zem karburatora mūžīgā peļķe. Oriģinālie karburatori ir baigi nekvalitatīvi uztaisīti un tur vis kas var aatri izdilt. Var mēģināt Mikuni vai kādu citu karburatoru uzlikt bez gaisa filtra un tad paskatīties. Pieliec roku pie izpūtēja gala, vai nešpricē tīru degvielu ārā. Treknumu var skatīties pēc svecēm. Manējais jaukti tērē ap 3,9 litriem. Ja visas ieksas motoram paarlasiitas un nomainītas, tad karburators. Sveces ieliec oriģinālās.
 
Arnis218
Izpūtēji nav orģināli, bet gan no minskas. Varētu arī tāpēc būt liels patēriņš? Un labajam cilindram svece ir melnā krāsā, kreisajam gaiši brūnā. Ja liek mikuni tur arī jāpārveido mazliet motoram kaut kas?
 
Erix
Minskas ir minskas..Tas nav oriģinālais izpūuteejs, tāpēc arī patēriņš nebūus pēc graāmatas. Vēl jāskatās vai izpuuteeju ieksas ir originaalaas, vai nav iznemts kaut kas. Abaam sveceem jaabuut vienaadaam peec kraasas, bruunaam, sausaam. Vēl jāskatās vai izpuuteeju ieksas ir originaalaas, vai nav iznemts kaut kas. Par karburatoru. Atkariibaa kaadi gali karburatoram. Var flancis nepaseet. Es saveejam liku no 85cmm krosinieka. Bet labaakais variants ir viss originaals un aizdedzei jābūt sareguleetai!
 
Dalgo
Pēdējās dienās novērojumi līdzīgi, kā tēmas augšā.
Braucot ar 638 mocīti, ar stabilu ātrumu 90km/h, patēriņš sanāca ~5,5+ litri (200km 10+,L).
Liekas tā kā par daudz, jo vizinoties ar 634 jawīti, arī lielajos ceļojumos, patēriņs parasti nebija lielāks par 4,3L. Mocim adata uz vidu, brīvgaitas dīze 0,45, liekas viena no lielajām dīzēm arī bija par kripatu lielāka, bet vai tas būtu iemesls?
Karburātors nav pirmā svaiguma, palietots!

Tātad visi kas vizinās ar 638, padalieties ar savu pieredzi!

Sveces tādas ar nelielu uzdegumu, viena nedaudz tumša (par treknu), otra diezgan bāla (par liesu)....
Labojis Dalgo uz 25-05-2016 15:46
 
Kaarlis
Zemākais patēriņš konstatēts 2,7 l, lielākais 7,6. Viss atkarīgs no milijons apstākļiem.
 
konuss
Sestdien,no Pērnavas līdz Mārupei 13L pēc, gps visu ceļu 95-100km/h ar baigo pretvēju,tā ka apstājoties ausīs pīkst.Kautkas ap 200 km.Tahometrā 4500,aptuveni,tas normāli?
 
Kaarlis
Visu fiziku un ķīmiju kuram katram ar karoti mutē neiebāzīsi... sooryGrin
 
gacans
Vajaga tik sākt ekonomijas vārdā likt mazākas dīzes un māzākus līmeņus ,un tad ,nākamais topiks ,kamdēļ izkusa virzulis,vai kamdēļ man nošuvās iebraukts motors !!! Grin
 
Dalgo
Pastāsti pēc būtības par ko ir runa, nevis brauc otrā grāvī. Wink
 
Iet uz forumu: