Pieslēgties
Lietotāja vārds

Parole



Neesi lietotājs?
Spied šeit lai piereģistrētos.

Aizmirsi paroli?
Pieprasi jaunu šeit.
Lietotāji šobrīd
Viesi šobrīd: 4

Lietotāji šobrīd: 0

Lietotāju skaits: 693
Jaunākais lietotājs: kristaps998
Apskatīt tēmu
 Drukāt tēmu
Motocikla tīrīšana
oilmaster
Sveiciens!
Gribēju padalīties ar savu pieredzi motocikla tīrīšanā.
Iesaku Motul Wash and wax flakonu. Kapitāla štelle. Uz netīra moča pūšam šamējo virsū un slaukam ar papīra vai kokvilnas švami. Tīra ideāli, uzklāj krāsai un hromam aizsargslāni un spīd kā kaķim...acis. Nezinu kā bet neko neskrāpē, jo maucu viņu virsū dubļu vai eļļas kārtai.
Kādu laiku atpakaļ izmēģināju un savādāk moci neesmu tīrijis.
Ar vienu šo flakonu var moci kādas 4-5 reizes nomazgāt un rezultāts ļoti labs. Nekāda ūdeņa. Padies Motulam!Smile
Viss kas vajadzīgs

Motocikls pēc sezonas kāuu mēnesi nemazgāts.

Pēc 20 minūšu darba
 
Classic
Būs japaķēr sev tādu un uztaisīt kārtīgo test drive, jo javiņas rāmis pēc izjaukšanas ir nu ļoti netīrs ! Cena arī liekas laba... Jawas bodē ir pieejams?
 
aivarsz
Jau dažas dienas Rīgā ir pieejams vēl kāds interesants produkts, kuram pagaidām nav citu ražotāju piedāvāti alternatīvi risinājumi. Tas ir sausās tīrīšanas līdzeklis. Izstrādājuma nosaukums- Matte Surface Clean.
Dikten noderīga lieta varētu būt tiem, kas savu mocīti vai auto ir nopindzelējuši ar matētu krāsu, aplīmējuši ar matētu plēvi, vai arī, vienkārši nevar saprast, ar ko tad tīrīt un atsvaidzināt savu matēto ķiverīti. Jau notestēts, un ir visai labs! Man saimniecībā ir pāris matētas ķiveres, uz tām arī nomēģināju jauno izstrādājumu, rezultāts īpaši nelika vilties. Bet, ja pavisam objektīvi, tad nav ne tuvu tik pārliecinošs sniegums, kadu to uzrāda Wash & Wax uz glancētām virsmām.
motul_e11_matte_surface_fuer_moderne_mattlacke.jpg

Labojis aivarsz uz 02-11-2014 22:52
 
Guntis
Vienalga pa dubļiem,beidzam...

Manta laba,bet dubļus sākumā es nomazgāju.

Es saprotu,ja dikti vajag un esam tuksnesī kur ūdeni nedabūt ...
 
aivarsz
Guntis rakstīja:

Vienalga pa dubļiem,beidzam...
Manta laba,bet dubļus sākumā es nomazgāju.
Es saprotu,ja dikti vajag un esam tuksnesī kur ūdeni nedabūt ...


Gunti, visādi gudrinieku tūkstoši dažādās pasaules malās strādā gadu desmitiem, lai radītu kādu ķīmisku savienojumu, kas ir labāks par jebko iepriekš izdomāto, un atvieglo vienas vai otras problēmas kvalitatīvāku risinājumu potenciālam lietotājam. Ja lietotājs izlasa lietošanas instrukciju, un lieto ķimikāliju pareizi, viņam izstrādājas pareizs subjektīvais viedoklis, Piemēram, "pilnīgs mēsls", "nu diezgan labi", "tomēr par dārgu" vai "Super!". Lielākā daļa, jeb cilvēki parastie, ar lielu neuzticību pieiet jebkam. Lietošanas instrukcijas, labākajā gadījumā, lasa tikai tad, kad pats saviem spēkiem ir kaut ko sabojājis tiktāl, ka skaidrs, palīdzēs tikai kapiņi. Tad viss ir slikti.

Ja tavs koments attiecās uz izstrādājumu "Wash & Wax", tad, patiesībā, pēc šī produkta pielietojuma nav īpašas vajadzības, ja esi sagatavojies mocīti mazgāt ar ūdentiņu, pēc tam rūpīgi noslaucīt. Pēc šāda procesa būtu lietderīgi apstrādāt kustīgos mezglus ar kādu universālo eļļotāju- konservantu, Piemēram, Motul gadījumā tas saucas E.Z. Lube. Kad tas ir paveikts, visas mocīša virsmas apstrādā ar silikona bāzes aerosolu (Motul- Shine & Go). Rūpīgi iepucē ar mikrošķiedras drāniņu un Mo ir lieliski sakonservēts.

Savukārt, ja tev nav laika, iespējas, u.t.t. ņemties ar ūdeņiem, tad, vienkārši, paņem "Wash & Wax" aerosolu, vai smidzinātāju, kas nu tev ir nopircies, nosmidzini sava attīrāmā priekšmeta netīrās, dubļainās, eļļainās un sazin vēl kā sacūkotās virsmas, pagaidi minūtes 10 un slauki nost. Tici man, krāsu nesabojāsi. Ar to arī šis izstrādājums ir unikāls. Pat notīrīsi vecu uzlīmju līmi. Ja virsma ir šauuuusmīgi netīra, atkārto procesu otrreiz. Viss būs lieliski.

Veči, bez smirdīgām reklāmām, bet, varbūt jums tiešām vajadzētu uztaisīt kādu mazo interneta semināru par auto- moto segmentam paredzēto ķimikāliju pielietojumiem, to plusiem un mīnusiem? Jau gandrīz 20 gadus nodarbojos ar dažādu ķimikāliju praktiskajiem testiem. Varu padalīties ar saviem subjektīvajiem vērtējumiem par daudzu ražotāju tehnisko šķidrumu, līmju, blīvmateriālu, antikorozijas... u.t.t. plusiem un mīnusiem. Uzdodiet jautājumus- atbildēšu savas pieredzes ietvaros.
Labojis aivarsz uz 02-11-2014 22:45
 
Iet uz forumu: