Apskatīt tēmu
Jawa 634 kontaktu aizdedze
|
|
krissjawa |
Ziņojums ievietots 20-05-2015 23:42
|
Newbie Ziņojumi: 2 Pievienojies: 20.05.15 |
Atjaunoju savu Jawu bet elektronika čakarē smadzenes, reguleju aizdedzi kaa gribu un viens stobrs iet ideali bet otrs visu laiku raustas, visus plikos vadus notinu, jo domaju ka sit kkur uz iso bet nekaa, ir arii tada problema ka stumj uz prieksu knapi pokšķ, nospiežu sajugu un aiziet abi stobri bet motors iegriezas uz atpakalu un jawa iet atpakaļgaitā ideali abi stobri iet bet uz prieksu braucot neies 1 stobrs.! Var kads kuram ir lielaka pieredze ar jawām ieteikt ko man darīt? |
|
|
AldisK |
Ziņojums ievietots 21-05-2015 07:59
|
Moderator Ziņojumi: 1488 Pievienojies: 14.02.12 |
Pirmkārt, jawā 634 nav nekādas elektronikas, bet ir parasta elektrība. Otrkārt, aizdedze jāregulē nevis "kā gribu", bet precīzi ievērojot jawas rūpnīcas instrukciju. Treškārt, bieži strobri sāk raustīties , ja ir slikts akumulators un ģenerators nepietiekoši lādē. nākošais, pamaini vietām indukcijas spoles vai kondensatorus, svečvadus, sveces, sveču pīpītes, vai defekts nepāriet uz otru cilindru. Tā ar izslēgšanas metodi var atrast vainu. |
|
|
Kaarlis |
Ziņojums ievietots 21-05-2015 08:03
|
Fusioneer Ziņojumi: 2155 Pievienojies: 13.02.12 |
Spriežot pēc apraksta, pie vainas var būt arī sadilis pārtraucēja kulaciņš vai līks kloķvārpstas gals. |
|
|
gacans |
Ziņojums ievietots 21-05-2015 16:52
|
Senior Member Ziņojumi: 252 Pievienojies: 12.05.14 |
Jāsāk ar to ,ka jāsaved kārtībā pats aizdedzes mehānisms,jāiztaisno kontaktplāksne,kura no regulāras regulēšanas ir līka greiza,tad jaiztaisno statora gals,jo tas parasti ir ievilkts uz iekšu ar stiprinājuma skrūvēm , japārliecinās vai kulaciņš ir pareizi pret maiņas punktu ,tad vēl vajadzīgi elementāri instrumeni ar ko regulēt,kā arī pacietība jo tas prasa akurātu darbu !!! Nu protams jāpārliecinās par gultņu stāvokli ! Ja jau esi nolēmis atjaunot un reāli braukt,nāksies vien doties uz bodi pēc Wapes !!! |
|
|
Guntis |
Ziņojums ievietots 22-05-2015 09:30
|
Fusioneer Ziņojumi: 1816 Pievienojies: 13.02.12 |
Es spēju izlasīt,ka puikam nav nojausmas,kā pareizi jāregulē(grāmata nav lasīta),prasīt darba kultūru.... neesat naivi kungi ! |
|
|
AldisK |
Ziņojums ievietots 22-05-2015 09:51
|
Moderator Ziņojumi: 1488 Pievienojies: 14.02.12 |
Vēl ienāca prātā, ja tas ir labais cilindrs, kurš raustās.Tad kādā stāvoklī ir kloķenes blivslēgs zem ģeneratora? |
|
|
Laacis_ar07 |
Ziņojums ievietots 22-05-2015 10:59
|
Veteran Member Ziņojumi: 627 Pievienojies: 29.03.12 |
gacans rakstīja: Pēc wapes braucot 2x esmu aplauzies,,jo vinjas tur nebij!Jāsāk ar to ,ka jāsaved kārtībā pats aizdedzes mehānisms,jāiztaisno kontaktplāksne,kura no regulāras regulēšanas ir līka greiza,tad jaiztaisno statora gals,jo tas parasti ir ievilkts uz iekšu ar stiprinājuma skrūvēm , japārliecinās vai kulaciņš ir pareizi pret maiņas punktu ,tad vēl vajadzīgi elementāri instrumeni ar ko regulēt,kā arī pacietība jo tas prasa akurātu darbu !!! Nu protams jāpārliecinās par gultņu stāvokli ! Ja jau esi nolēmis atjaunot un reāli braukt,nāksies vien doties uz bodi pēc Wapes !!! |
|
|
krissjawa |
Ziņojums ievietots 14-06-2015 15:17
|
Newbie Ziņojumi: 2 Pievienojies: 20.05.15 |
Tagad vis kartibaa pats tiku galaa!!! |
|
|
gacans |
Ziņojums ievietots 14-06-2015 18:18
|
Senior Member Ziņojumi: 252 Pievienojies: 12.05.14 |
Apsveicu ,kas tad bija par vainīti ??? |
|
|
Emix1997 |
Ziņojums ievietots 22-06-2016 19:42
|
Newbie Ziņojumi: 1 Pievienojies: 22.06.16 |
Man ir līdzīga problēma. Nestrādā labais cilindrs un pa reizei grib iet uz atpakaļu. Kreisajam viss ir kā vajag. Aizdedze ir noregulēta. Arī kondensatori, spoles, vadi ir kārtībā un blīvslēgi abās pusēs ir jauni. Lec ar pirmo, bet labais cilindrs pukšķ pa laikam... |
|
|
Laacis_ar07 |
Ziņojums ievietots 23-06-2016 10:39
|
Veteran Member Ziņojumi: 627 Pievienojies: 29.03.12 |
Man bij tāds gadijums! kondensatora vada galā ir tāds kontakts,kur krāsainais metāls,,savienojas ar to vidus kniedi,un vēl ebonīts pa vidu,,koroče,,tur negāja cauri strāva,kad gāja kad ne,,es šīs detaļas savstarpēji pagroziju un saspiedu kniedi ciešāk(uz ceļa,ar akmeni) viss joprojām darbojas! |
|
Iet uz forumu: |